Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bende geldim aranıza
Bizde acayip bir stres var,inşalah hepimizin sevdiceklerinin haklarında hayırlısı olsun.Siz alışveriş kısmına geçmişsiniz bile:44:,ben de bu hafta alayım bari yanına götürebilecek gibi ufak tefek ihtiyaçları,dolaba kilitleme olayını bende duydum o yüzden acemilikten sonra doğru düzgün birşeyler alınabilir.Hepimize Allah sabır versin kızlar.
Kızlaarr cok önemli bişi daha var sonuçlar 9 agustos gecesi 12den sonra acıklanıcak eğer acemi birliği uzak bir yer cıkarsa ucakla gitmek zorunda kalıcak askeriniz işte tam da bu noktada ucakla gidilmesi gereken bir yer cıkmıssa daha millete haber vermeden ilk ucak biletini alın cünkü inanılmaz cabuk doluyor ucaklar. Biz alalım falan derken bir baktık thy doldu hemen yarım saat içinde. Sonra pegasustan aldık oda iki saat içinde bitti ve kişi başı 600 liraya geldi bilet. Oyuzden öğrenir öğrenmez ilk işiniz bileti almak olsun.
kızlar gidilecek yerler belli olmuş nişanlımın acami birliği izmir narlıdere:)
Yok kızlar uzun dönem gidecek
kızlar perşembe gecesi açıklanıcak değilmi kesinn
günler çok çabuk geçiyorrrrr çok kaygılanıyorum çok eminim benle aynı vaziyettesnzdir yediğim yemekten bile çoğu zaman tad alamıyorum
kızlar biz 7 yıldır ayrı şehirlerdeyiz oyuzden bana hiç dokunmuyor bilmiyorum belkide gidince cok koyar bana bilemem ama
hatta bazen sizi görünce ben neden böyleyim sevgimizmi bitti diye çok korkuyorum