• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sanırım dolaplar artık kilitlenmiyormuş :31: bu hiçte iyi bi durum olmaz :ssz:
offf bir de yerlerin açıklanmasına az kaldı stres bastı

Kızlaarr cok önemli bişi daha var sonuçlar 9 agustos gecesi 12den sonra acıklanıcak eğer acemi birliği uzak bir yer cıkarsa ucakla gitmek zorunda kalıcak askeriniz işte tam da bu noktada ucakla gidilmesi gereken bir yer cıkmıssa daha millete haber vermeden ilk ucak biletini alın cünkü inanılmaz cabuk doluyor ucaklar. Biz alalım falan derken bir baktık thy doldu hemen yarım saat içinde. Sonra pegasustan aldık oda iki saat içinde bitti ve kişi başı 600 liraya geldi bilet. Oyuzden öğrenir öğrenmez ilk işiniz bileti almak olsun.

Merhaba kızlar bende geldim aranıza:72:
Bizde acayip bir stres var,inşalah hepimizin sevdiceklerinin haklarında hayırlısı olsun.Siz alışveriş kısmına geçmişsiniz bile:44:,ben de bu hafta alayım bari yanına götürebilecek gibi ufak tefek ihtiyaçları,dolaba kilitleme olayını bende duydum o yüzden acemilikten sonra doğru düzgün birşeyler alınabilir.Hepimize Allah sabır versin kızlar.

Hoşgeldin aramıza :3:

Kızlaarr cok önemli bişi daha var sonuçlar 9 agustos gecesi 12den sonra acıklanıcak eğer acemi birliği uzak bir yer cıkarsa ucakla gitmek zorunda kalıcak askeriniz işte tam da bu noktada ucakla gidilmesi gereken bir yer cıkmıssa daha millete haber vermeden ilk ucak biletini alın cünkü inanılmaz cabuk doluyor ucaklar. Biz alalım falan derken bir baktık thy doldu hemen yarım saat içinde. Sonra pegasustan aldık oda iki saat içinde bitti ve kişi başı 600 liraya geldi bilet. Oyuzden öğrenir öğrenmez ilk işiniz bileti almak olsun.

çok önemli bi bilgilendirme yapmışsın canım teşekkürler. İlk işimiz bilet almak olacak :72:

kızlar perşembe gecesi açıklanıcak değilmi kesinn

günler çok çabuk geçiyorrrrr çok kaygılanıyorum çok eminim benle aynı vaziyettesnzdir yediğim yemekten bile çoğu zaman tad alamıyorum

kızlar perşembe gecesi açıklanıcak değilmi kesinn

günler çok çabuk geçiyorrrrr çok kaygılanıyorum çok eminim benle aynı vaziyettesnzdir yediğim yemekten bile çoğu zaman tad alamıyorum

Aynen öyle hiç bir şeyden tad alamıyorum. şirkette herkes yemeden içmeden kesildin şimdiden diyor :50:
Gittikten sonra elbet alışıcaz ama şuan için gerçekten çok zor :43:

kızlar biz 7 yıldır ayrı şehirlerdeyiz oyuzden bana hiç dokunmuyor bilmiyorum belkide gidince cok koyar bana bilemem ama
hatta bazen sizi görünce ben neden böyleyim sevgimizmi bitti diye çok korkuyorum

canım bizde ayrı şehirlerdeydik ben üniversiteyi bitirnce istnbla döndm ve sevgilimin mezun olmasını bekledim 3 yıl banada uzaklık koymuyor istenildiğinde iletişime geçememek koyuyor bilmediğimz biryere gidicek diye üzülüyorum çok ama atlatcağmada inanıyorum arkadaşalrımın bazısı 1 ay bazısı 1 hafta çok ağlıyoarlar bir arkdşm 6 gün ulaşammış ayağı kırılmış sevgilisinin üzülüyorum böyle duyunca ama elden bişi gelmiyor

alışıp atlatmaya çalışcaz beraberce

kızlar biz 7 yıldır ayrı şehirlerdeyiz oyuzden bana hiç dokunmuyor bilmiyorum belkide gidince cok koyar bana bilemem ama
hatta bazen sizi görünce ben neden böyleyim sevgimizmi bitti diye çok korkuyorum

bence bu sevginiz bittiği için değil ayrı şehirlerde olduğunz içindir canım sonuçta alışıksınız uzak olmaya.
Bana çok koyuyor çünkü biz bide aynı yerde çalışıyoruz hafta içi hafta sonu hergün yanıbaşımda hiç mi hiç alışık değilim ayrı kalmaya :50:

anlıyorum canım seni allah sabır ve kolaylık versin.valla bende gideceği yeri duyduğumdan beri bi ikileme düştüm soğukluk girip ayrılırsak diye allah yardımcımız olsun

çok üzülmeyin daha şimdiden, gittikten sonra ilk 1 ay çok üzüleceksiniz zaten, sonra alışacaksınız yavaş yavaş, tam alışınca da gelmiş olacak.

kızlar gidilecek yerler belli olmuş nişanlımın acami birliği izmir narlıdere:)

Canım süper bir yere çıkmış askerliği, mutlu olmalısın. Ben Narlıdere İstihkam'ın içindeki okulda okudum. O kadar rahat askerlik yapıyorlar ki benim kuzum da orda sınava girdi toplasan en fazla 5 tane asker görmüşümdür ortalıkta kimse yoktu diyor. Koskocaman denize karşı süper bir yer ama inşallah acemilikten sonra doğuya göndermezler.

aşkım bugün eminönüe gidip çanta ve askeri malzemelerini aldı kıyamam ona herşeyi az az almış gittiği yerde alırlar diye çorap çamaşır boyun cüzdanı çanta böyle eşyler almış canım

güneş kremi istemiyor hiç minikte olsa alıp koyayım çantasına

Back