347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende la senza dan bi kaç takım aldım kızlar daha önceden
Bir de bu ara internetten bakıyorum sanırım sipariş veririm

kızlar iyi akşamlar dışardaydım şimdi geldim son günleri arkadşlarla geçiriyorum aşkım gelince belli süre hasret kalcaklar :) bende bugün iş yerine arkadaş sütyen çamaşır getirdi günlük kullanım için 2 tane takım aldım

bide trendyol i&d kampanyasndan pamuklu 2 adet piji alıcam lcw ve oyshodanda alcam pamukluları kapayacağım

bu arada mercicim güle güle kullan miss claire mağazasımı vardır varsa nerededir ben bu markayı duymadım

bu arada iç çamaşırı alacak bayanlar la senza kampanyası çekleri bu kampanya güzele benziyor

Markapon - La Senza'dan "%50 Yılbaşı İndirimi"ne ek olarak, TÜM mağazalarda ve online alışverişlerde geçerli 50 TL'lik indirim çeki!

vayyyyy katia ya bayıldım bende bakıyım hemen
canım miss claire i erdem den aldım ben ama büyük iç çamaşırcıların hepsinde var bildiğim kadarıyla.
ben bide magic form aldım bohça için onu da tavsiye ederim boynerlerde falan da satılıyo.
bide bi adres vercem sana oraya bakmadan sakın kapama pijama olayını kadıköyde bi pijamacı var adını hatırlamıyorum bugün önünden geçtim acayip tatlı şeyler var içerde mutlaka bak bi ara boğanın ordaki ışıkların hemen birazcık aşağısında söğütlüçeşmeye doğru

Bu linki verdiğin çok iyi oldu kafamda almayı planladığım bi çok şey var
Hatta gözüme bi kaçını kestirdim bile

ya kızlar canım çok sıkkın eşimle konuşuyordum yarım saat konuştuk arkadan askerin biri bağırdı çok uzun konuşuyorsun falan diye benimki sinirlendi düzgün söyle falan diye kapattık telefonu 2 saattir canımçok sıkılıyo kavga etmemişlerdir diye dua ediyorum sürekli

kızlar size bısey soylıcem ama aramızda kalsın:)benım yakın bı kız ark var ve yenı evlendı 3 4 ay oldu yanı ve ben suan onu acayıp kıskanıyorum bısey yapmıyorum tabıkı fesatca bı kıskanclık degıl ama napıyım hatta baska arkadaslarımıda dusunuyorum suan herkes sevgılısıyledır gezıyodur vs benım yok ama yanımda dıe cok uzuluyorum ınanın kendımı depresyona soktum buyuzden 1 tane sevgılısı olmayan arkadasımda yok kı su zamanda yardımcı olsun:) kendımı bunu dusunuyorum dıye suclu hıssedıyorum ama napıyım cok ozledım artk bende

bayıldım puantiyelilereeeeee önümüzdeki yıla kocacımla birlikte girmeliyim kesinnn

bısey olmaz canım merak etme en fazla bagrısmıslardır bıraz hem okadar kısı var bırılerı susturur zaten kavga cıkmasına ızın vermezler orda oyle merak etme

magic form dan jartiyer alacağımmmm çok güzellll

miss claire var evet tüm çamaşırcılarda ayrı mağazası yok onun çok

Konu konuyu açıyor çıkamıyorum yahu.

Bebeğim daha önce benzer bir durum bende yaşamıştım ama o zamanlar sen var mıydın bilmiyorum. Bizimki benle konuşurken biri onu görev vermek için çağırmıştı ve bayağı küfürler havada uçuşmuştu bir dakka canım demişti sonra bir şey söylemeden kapatmıştı telefonu çok endişelenmiştim. Acemilikte olmuştu bu. Neyseki bizimkileri olay büyümeden ayırmışlardı.

bısey olmaz canım merak etme en fazla bagrısmıslardır bıraz hem okadar kısı var bırılerı susturur zaten kavga cıkmasına ızın vermezler orda oyle merak etme

inşallah canım hiç böyle birşey yaşamadık zaten kolay kolay kavga etmez bizimki 11 de nöbeti var arayıp haber almak istiyorum

ya canım o kadar sinirimiz bozulduki insan gibi müsade istese eyvallah der kapatırız geldi yanına bağırdı gitti eşime soruyorum birşey yokdedi kapattı ama anladım ben daha aramadı yani hiç anlayışlı değiller

Bende görmüştüm bundan. Bir de vücudu komple saran fileler var. Bildiğin fileyi giyiyorsun bedenine. Bana da arkadaşım göstermişti çok seksi duruyormuş.

Hakikaten ha onları da gördüm sanki ağa yakalanmış balık gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…