Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iyi akşamlar.
Keyifsizim bugun azcık moralım yerine gelsin diye geldim yanınıza :44:
vayyyyy katia ya bayıldım bende bakıyım hemendur bende sana göndereyim diğer aldıklarımı
KATIA SÜTYEN TAKIM ::: ORKIDE Ic giyim Online ve TOPTAN Alisveris Sitesi
LİLLY SÜTYEN TAKIM ::: ORKIDE Ic giyim Online ve TOPTAN Alisveris Sitesi
canım miss claire i erdem den aldım ben ama büyük iç çamaşırcıların hepsinde var bildiğim kadarıyla.kızlar iyi akşamlar dışardaydım şimdi geldim son günleri arkadşlarla geçiriyorum aşkım gelince belli süre hasret kalcaklar :) bende bugün iş yerine arkadaş sütyen çamaşır getirdi günlük kullanım için 2 tane takım aldım
bide trendyol i&d kampanyasndan pamuklu 2 adet piji alıcam lcw ve oyshodanda alcam pamukluları kapayacağım
bu arada mercicim güle güle kullan miss claire mağazasımı vardır varsa nerededir ben bu markayı duymadım
bu arada iç çamaşırı alacak bayanlar la senza kampanyası çekleri bu kampanya güzele benziyor
Markapon - La Senza'dan "%50 Yılbaşı İndirimi"ne ek olarak, TÜM mağazalarda ve online alışverişlerde geçerli 50 TL'lik indirim çeki!
İlçede trafo patlamış yine.Gide gide t.cell hattı gitmiş.Hiç konusamadık bizimkiyle.Sukur haber alabıldım yine de ama nebilem boşluk oldu bi :44:
Geçen sayfalara baktım da iç çamaşırı alınmıs Mercicim gule gule kullan hayatım.
Ama bir link veriyorum daha dogrusu bombayı patlatıyorum.Ötesi yok diye düşünüyorum
Intimissimi: Italian clothing label started in 1996 specializing in bras, briefs, lingerie, vests, and pyjamas for women and men.
İlçede trafo patlamış yine.Gide gide t.cell hattı gitmiş.Hiç konusamadık bizimkiyle.Sukur haber alabıldım yine de ama nebilem boşluk oldu bi :44:
Geçen sayfalara baktım da iç çamaşırı alınmıs Mercicim gule gule kullan hayatım.
Ama bir link veriyorum daha dogrusu bombayı patlatıyorum.Ötesi yok diye düşünüyorum
Intimissimi: Italian clothing label started in 1996 specializing in bras, briefs, lingerie, vests, and pyjamas for women and men.
Bu linki verdiğin çok iyi oldu kafamda almayı planladığım bi çok şey var
Hatta gözüme bi kaçını kestirdim bile![]()
ya kızlar canım çok sıkkın eşimle konuşuyordum yarım saat konuştuk arkadan askerin biri bağırdı çok uzun konuşuyorsun falan diye benimki sinirlendi düzgün söyle falan diye kapattık telefonu 2 saattir canımçok sıkılıyo kavga etmemişlerdir diye dua ediyorum sürekli
vayyyyy katia ya bayıldım bende bakıyım hemen
canım miss claire i erdem den aldım ben ama büyük iç çamaşırcıların hepsinde var bildiğim kadarıyla.
ben bide magic form aldım bohça için onu da tavsiye ederim boynerlerde falan da satılıyo.
bide bi adres vercem sana oraya bakmadan sakın kapama pijama olayını kadıköyde bi pijamacı var adını hatırlamıyorum bugün önünden geçtim acayip tatlı şeyler var içerde mutlaka bak bi ara boğanın ordaki ışıkların hemen birazcık aşağısında söğütlüçeşmeye doğru
ya kızlar canım çok sıkkın eşimle konuşuyordum yarım saat konuştuk arkadan askerin biri bağırdı çok uzun konuşuyorsun falan diye benimki sinirlendi düzgün söyle falan diye kapattık telefonu 2 saattir canımçok sıkılıyo kavga etmemişlerdir diye dua ediyorum sürekli
bısey olmaz canım merak etme en fazla bagrısmıslardır bıraz hem okadar kısı var bırılerı susturur zaten kavga cıkmasına ızın vermezler orda oyle merak etme
Ben bunu görmüştüm yabancı sitede sütyen arayışındaydım sayfalar ilerledikçe bununla karşılaşmıştım![]()
Konu konuyu açıyor çıkamıyorum yahu.
Bebeğim daha önce benzer bir durum bende yaşamıştım ama o zamanlar sen var mıydın bilmiyorum. Bizimki benle konuşurken biri onu görev vermek için çağırmıştı ve bayağı küfürler havada uçuşmuştu bir dakka canım demişti sonra bir şey söylemeden kapatmıştı telefonu çok endişelenmiştim. Acemilikte olmuştu bu. Neyseki bizimkileri olay büyümeden ayırmışlardı.
Bende görmüştüm bundan. Bir de vücudu komple saran fileler var. Bildiğin fileyi giyiyorsun bedenine. Bana da arkadaşım göstermişti çok seksi duruyormuş.