347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmmmmmm bugün kayınvalideme ilk defa anne dedim doğumgünü hediyesini verirken kadıncağızın bi boynuma sarılışı vardı görmeniz lazım sonra da iç çamaşırı alışverişine çıktım 5 parça şeye dünyanın parasını verdim geldim ama napıyım çok güzeldiler yaaaa

Sevindim canım senin adına.. demek lazım tabi... enişte diyor mu sizinkilere :) neler aldın kız

Sevindim canım senin adına.. demek lazım tabi... enişte diyor mu sizinkilere :) neler aldın kız

yok canım daha demiyo o zaten askere gitmeden 2 ay önce nişanlandık o arada pek haşır neşir olamadılar onlar ben bile anca diyebildim
canım valla günlük kullanmak için sütyen falan alıyım yavaş yavaş eskileri atmaya başlıyım diye çıktım yola çünkü anca hepsini değiştiririm evlenene kadar. tabi sonra çeyizlikleri görünce dayanamadım 2 tane takım aldım bitane de günlük kullanmaya düz sütyen aldım ama mükemmel durdu hepsi üstümde daha da alıcaktım da bu aylık bu kadar yeter önümüzdeki ay alırım diye düşündüm

Canım güle güle kullan bende çok nadir anne derim kayınvalideme çünkü hep annecim derim. Anneyi kendi anneme söylüyorum anneeeee şöyle anneeeee böyle. Kayınvalideme anne diyemiyorum ben nişanlımın ailesine hep annecim babacım. Sizin daha çok yeniymiş dilin alışır. Benim nişanlımda anne der annecim demez.

Cicilerini de güle güle kullan canım benim.

bende aynen senin gibi yapacağım şimdi kullanmalık bişey almıyorum bünyede olanları kullanıp evlenirken yenileri kullanacağım eskiler de çöpe ımmm biz mart ta nişanlandık önce ben anne dedim sonra baba dedim ama canım tam tersi önce babama dedi baba diye sonra anne dedi

çok sağol canım benim

dayanamadım bu takımı aldım herkese tavsiye ederim miss claire in ürünlerini kalıpları muhteşemm ben ilk defa denedim bu markayı ne denediysem harika oldu

canım ya babasına nasıl baba dedin ben sanki hiç diyemicekmişim gibi biraz da serttir kendisi ne zaman nasıl dicem hiç bilmiyorum

yok benimkisi yumuşak.... bende aldım miss claire den bi dk modelini bulacağım

Sanki artık gücüm tükendi. Çok ihtiyacım var. Öpmeye, koklamaya, sarılmaya 5 dk'a görsem sadece. Güçlüymüş taklidi yapmaktan bıktım

ayy ne kadar güzell demişsin
ben hala diyemiyorum ya siz diyorum sürekli. birkaçkez çıktı ağzımdan ama kendim bile zor duydum o derece. annem çok kızıyo söyleyemediğim için. bende üzülüyorum ama olmuyo malesef

ay benim anneannem beni deli etmişti :) dedin mi demedin mi diye tamam diyorum kendimi hazırlayıp diyeceğim yoook hemen de

ayyyyy aynı model bu işte aynısının kırmızısı bu bunu da denedim ama yeşil daha bi güzel sanki ya dayanamadım onu aldım, bide aynısının desteksiz siyah takımını da aldım aynı model

nası dicez biz yaaa valla ben bile bu kadar aydan sonra zoraki söyledim artık kadıncağız çok üzülüyodu hala sizli bizli konuşuyorum diye. sen bize alışamadın diyodu bugün söyledim kurtuldum gerisi rahat gelir heralde ama baba nası dicemmm

ay benim anneannem beni deli etmişti :) dedin mi demedin mi diye tamam diyorum kendimi hazırlayıp diyeceğim yoook hemen de
aynen benim anneannemde öyle sürekli kızıyo ama olmuyo napim. benim ki hemen nişan akşamı demişti deyiş o deyiş patladı gitti ama o bizimkilerle daha sık görştüğü için alışıverdi. kayınvalidemler uzakta olduğu için sık sık görüşemiyoruz alışamadım bende

ay hiç bir fikrim yok valla. sen bir kere demişsin gerisi gelir. ben babamı 5 yaşımdayken kaybettiğim için baba demeye alışkın değilim sanırımm onu diyemicem

canım benim başın sağolsun bak babanın yerine koycan onu bikere dersen arkası gelir kesin ama önemli olan ilkini söyleyebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…