347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merci canım erdem giyimi biliyorum hattta boğanın oradakinide biliyor olaiblirim miss claireye dikkatli bakacağum

kızlar size bir marka tavsiyesi reflections markası ve relax mode ayrıca chelzyn attığı link çok güzel bağdat caddesi ve astoriada mağazalarını görmüştüm bayada bakmıştım istanbullu hatunlara duyrulur

la senzadan sütyen alsammı diyorum sanırsam netten sipariş vereceğim

magic form dan jartiyer alacağımmmm çok güzellll

miss claire var evet tüm çamaşırcılarda ayrı mağazası yok onun çok

Magic formdan çoook sütyen aldım ben. Çooook kaliteli sütyenleri. Hatta silikon taktırmadan önce sulu sütyenlerinide kullandım. Çok başarılı çalışıyorlar ve bana onun sütyenleri güzel oluyor.

Kıskançlık insanın,özünün en ilkel ve en doğal duygusu.İnsanca bir his.Biz hep kıskançlığı kötü bir şey olarak düşünüyoruz.Yanlış.Tabiki kendimize ve çevremize zarar vermezsek.Bunu kontrol altına almak bizim elimizde.Şu anda kıskandıgın şeylerden yoksunuz biz.O yuzden oluyor.Geçici bir durum.Suçluluk hissetme hiç

Bende yazın kuzenımı kıskanmıstım mesela.Yasıtız.Kardes gibi hep beraber büyüdük.Bütün maaile yazlıktaydık.Nısanlısı gelmişti.Bizle kalmıstı.Sabah kahvaltılar aksam mangallar,içmeler...Herkes çiftti.Zaten askerliğin ilk günleriydi.Ben öyle sap gibi elimde telefon bekliyordum herkes gülüp eğlenirken.Ozaman hissetmiştim kıskançlığı.Neden ben böyleyim şu anda demiştim.Hatta babama anlatmıştım kötü hissedip kendimi o bana yukarıda sana verdiğim telkinleri vermişti :)Gelip geçici yani bu hissettiklerin.

magic form dan jartiyer alacağımmmm çok güzellll

miss claire var evet tüm çamaşırcılarda ayrı mağazası yok onun çok

jartiyer olayını ben internetten halledicem ya gidip alamam heralde utanırım
bide pierre cardinde bu geceliği beğendim biyerde indirime girerse alcam hemen

Reflections da kullanıyorum. O da çok kaliteli ve çok seksi iç çamaşırları olan bir marka.

Hakikaten ha onları da gördüm sanki ağa yakalanmış balık gibi oluyor
ayyyy hiç güleceğim yoktuuuuu gayet de seksi duruyo bence hiç öyle değil bende bitane aldım diye demiyorum yani

en kısa zamanda bağdat caddesindeki mağazasına bakıcam yazdım bi kenara ama aşkımı bekliyim tek başıma gitmem ben caddeyeee

Seksi duruyor zaten kız ona bişi demiyorum
Evlenince sürpriz yaparım herife ta taaam diye

Canım ben bu tarz gecelikleri daha ucuza alıyorum yabancı meşhur alışveriş sitesi var ya ordan hallediyorum

canım valla ben internetten alışverişe bile yeni yeni alışıyorum o yüzden yurtdışı aşar beni zaten bunlardan öyle çok fazla almıcam çeyizlik alıyım bikaç tane yeter

canım valla ben internetten alışverişe bile yeni yeni alışıyorum o yüzden yurtdışı aşar beni zaten bunlardan öyle çok fazla almıcam çeyizlik alıyım bikaç tane yeter

Bende şimdiden 5 tane var.
Ben saten geceliklerle uyumayı severim
Sevgilime diyorum çok şanslısın benimle evleneceksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…