magic form dan jartiyer alacağımmmm çok güzellll
miss claire var evet tüm çamaşırcılarda ayrı mağazası yok onun çok
kızlar size bısey soylıcem ama aramızda kalsın:)benım yakın bı kız ark var ve yenı evlendı 3 4 ay oldu yanı ve ben suan onu acayıp kıskanıyorum bısey yapmıyorum tabıkı fesatca bı kıskanclık degıl ama napıyım hatta baska arkadaslarımıda dusunuyorum suan herkes sevgılısıyledır gezıyodur vs benım yok ama yanımda dıe cok uzuluyorum ınanın kendımı depresyona soktum buyuzden1 tane sevgılısı olmayan arkadasımda yok kı su zamanda yardımcı olsun:) kendımı bunu dusunuyorum dıye suclu hıssedıyorum ama napıyım cok ozledım artk bende
dur bende sana göndereyim diğer aldıklarımı
KATIA SÜTYEN TAKIM ::: ORKIDE Ic giyim Online ve TOPTAN Alisveris Sitesi
LİLLY SÜTYEN TAKIM ::: ORKIDE Ic giyim Online ve TOPTAN Alisveris Sitesi
merci canım erdem giyimi biliyorum hattta boğanın oradakinide biliyor olaiblirim miss claireye dikkatli bakacağum
kızlar size bir marka tavsiyesi reflections markası ve relax mode ayrıca chelzyn attığı link çok güzel bağdat caddesi ve astoriada mağazalarını görmüştüm bayada bakmıştım istanbullu hatunlara duyrulur
la senzadan sütyen alsammı diyorum sanırsam netten sipariş vereceğim
jartiyer olayını ben internetten halledicem ya gidip alamam heralde utanırım
bide pierre cardinde bu geceliği beğendim biyerde indirime girerse alcam hemen
Eki Görüntüle 584016
Hakikaten ha onları da gördüm sanki ağa yakalanmış balık gibi oluyor
Koptuummmmmmmmmm
Süper tespitttt hahahaha
ayyyy hiç güleceğim yoktuuuuuHakikaten ha onları da gördüm sanki ağa yakalanmış balık gibi oluyor
merci canım erdem giyimi biliyorum hattta boğanın oradakinide biliyor olaiblirim miss claireye dikkatli bakacağum
kızlar size bir marka tavsiyesi reflections markası ve relax mode ayrıca chelzyn attığı link çok güzel bağdat caddesi ve astoriada mağazalarını görmüştüm bayada bakmıştım istanbullu hatunlara duyrulur
la senzadan sütyen alsammı diyorum sanırsam netten sipariş vereceğim
ayyyy hiç güleceğim yoktuuuuugayet de seksi duruyo bence hiç öyle değil bende bitane aldım diye demiyorum yani
en kısa zamanda bağdat caddesindeki mağazasına bakıcam yazdım bi kenara ama aşkımı bekliyim tek başıma gitmem ben caddeyeee
Kıskançlık insanın,özünün en ilkel ve en doğal duygusu.İnsanca bir his.Biz hep kıskançlığı kötü bir şey olarak düşünüyoruz.Yanlış.Tabiki kendimize ve çevremize zarar vermezsek.Bunu kontrol altına almak bizim elimizde.Şu anda kıskandıgın şeylerden yoksunuz biz.O yuzden oluyor.Geçici bir durum.Suçluluk hissetme hiç
Bende yazın kuzenımı kıskanmıstım mesela.Yasıtız.Kardes gibi hep beraber büyüdük.Bütün maaile yazlıktaydık.Nısanlısı gelmişti.Bizle kalmıstı.Sabah kahvaltılar aksam mangallar,içmeler...Herkes çiftti.Zaten askerliğin ilk günleriydi.Ben öyle sap gibi elimde telefon bekliyordum herkes gülüp eğlenirken.Ozaman hissetmiştim kıskançlığı.Neden ben böyleyim şu anda demiştim.Hatta babama anlatmıştım kötü hissedip kendimi o bana yukarıda sana verdiğim telkinleri vermişti :)Gelip geçici yani bu hissettiklerin.[/QU
Cok zormus ya sevgılısızlık onsuzluk cok zormus sevgılıme dıorum kı erkek cocugum olursa gondermıcem askere bıkısıyı daha beklıyemem oda bende gondermem zaten dıo demekkı okadar zor onun ıcınde:)
Ben suan 24 yasımdayım hep 28 gıbı evlenmeyı dusunuyodum ama bu ark gorunce evını mutlulugunu okadar kıskandım kı dedım yok nıye aılemle yasayayım ben sevgılımle evım olsun ıstyorum neden beklıyım dedım ama bakalım tabı daha 1 yıl var kesın onu dusunuyorum ya gelınce baskı yaparsam kendımı tanıyamaz oldum ınan eskıden evlenmek ıstemeyen ben evlılık delısı oldumhele kı artık bu kadar uzaklıktan sonra onsuz 2 gune tahammulum kalmıcakmıs gıbı gelıo calısıcaz ıkımızde ama hergun gorusemıcez buyuzden kavga cıkartırım dıye sımdıden korkuyorum ınan
Canım ben bu tarz gecelikleri daha ucuza alıyorum yabancı meşhur alışveriş sitesi var ya ordan hallediyorum
canım valla ben internetten alışverişe bile yeni yeni alışıyorum o yüzden yurtdışı aşar benizaten bunlardan öyle çok fazla almıcam çeyizlik alıyım bikaç tane yeter
Seksi duruyor zaten kız ona bişi demiyorum
Evlenince sürpriz yaparım herife ta taaam diye
Seksi duruyor zaten kız ona bişi demiyorum
Evlenince sürpriz yaparım herife ta taaam diye
o da ağa yakalanmış balık gibi olmuşsun falan derse artık gülmekten bütün romantizm gider yaaa
Sitelerde ara ara kampanyaya gırıyor o fileler görüyodumAklımda bulunsun girdiğinde alayım bitane fiippfileee
Kıskançlık insanın,özünün en ilkel ve en doğal duygusu.İnsanca bir his.Biz hep kıskançlığı kötü bir şey olarak düşünüyoruz.Yanlış.Tabiki kendimize ve çevremize zarar vermezsek.Bunu kontrol altına almak bizim elimizde.Şu anda kıskandıgın şeylerden yoksunuz biz.O yuzden oluyor.Geçici bir durum.Suçluluk hissetme hiç
Bende yazın kuzenımı kıskanmıstım mesela.Yasıtız.Kardes gibi hep beraber büyüdük.Bütün maaile yazlıktaydık.Nısanlısı gelmişti.Bizle kalmıstı.Sabah kahvaltılar aksam mangallar,içmeler...Herkes çiftti.Zaten askerliğin ilk günleriydi.Ben öyle sap gibi elimde telefon bekliyordum herkes gülüp eğlenirken.Ozaman hissetmiştim kıskançlığı.Neden ben böyleyim şu anda demiştim.Hatta babama anlatmıştım kötü hissedip kendimi o bana yukarıda sana verdiğim telkinleri vermişti :)Gelip geçici yani bu hissettiklerin.[/QU
Cok zormus ya sevgılısızlık onsuzluk cok zormus sevgılıme dıorum kı erkek cocugum olursa gondermıcem askere bıkısıyı daha beklıyemem oda bende gondermem zaten dıo demekkı okadar zor onun ıcınde:)
Ben suan 24 yasımdayım hep 28 gıbı evlenmeyı dusunuyodum ama bu ark gorunce evını mutlulugunu okadar kıskandım kı dedım yok nıye aılemle yasayayım ben sevgılımle evım olsun ıstyorum neden beklıyım dedım ama bakalım tabı daha 1 yıl var kesın onu dusunuyorum ya gelınce baskı yaparsam kendımı tanıyamaz oldum ınan eskıden evlenmek ıstemeyen ben evlılık delısı oldumhele kı artık bu kadar uzaklıktan sonra onsuz 2 gune tahammulum kalmıcakmıs gıbı gelıo calısıcaz ıkımızde ama hergun gorusemıcez buyuzden kavga cıkartırım dıye sımdıden korkuyorum ınan
canım merak etme gelince bikaç hafta gördükten sonra eski halimize döneriz hepimiz. bende o gittiğinden beri evlilik hayalleri kuruyorum, sanki onsuz fazladan bi gece daha geçiremicekmişim gibi geliyo ama onlar bi gelsin normale döncez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?