ayyyyy aynı model bu işte aynısının kırmızısı bu bunu da denedim ama yeşil daha bi güzel sanki ya dayanamadım onu aldım, bide aynısının desteksiz siyah takımını da aldım aynı model
nası dicez biz yaaavalla ben bile bu kadar aydan sonra zoraki söyledim artık kadıncağız çok üzülüyodu hala sizli bizli konuşuyorum diye. sen bize alışamadın diyodu bugün söyledim kurtuldum gerisi rahat gelir heralde ama baba nası dicemmm
canım benim başın sağolsun bak babanın yerine koycan onu bikere dersen arkası gelir kesin ama önemli olan ilkini söyleyebilmek
aynen benim anneannemde öyle sürekli kızıyo ama olmuyo napim. benim ki hemen nişan akşamı demişti deyiş o deyiş patladı gittiama o bizimkilerle daha sık görştüğü için alışıverdi. kayınvalidemler uzakta olduğu için sık sık görüşemiyoruz alışamadım bende
ay hiç bir fikrim yok valla. sen bir kere demişsin gerisi gelir. ben babamı 5 yaşımdayken kaybettiğim için baba demeye alışkın değilim sanırımm onu diyemicem
biliyorum canım gördüm bugün ben o rengide çok güzeldi güle güle kullancaz inşallahkırmızı değil de böyle pembe kırmızı arası bi renkbende desteksiz kullanıyorum
sağol canım
ilkini söylesem gelicek geriside. hala deniyorum işte
ayyyyyy süpermiş buuuuuuuuuu
Yahu stanki öyle şey paylaşılır mı gece gece canımı çektirdin.
Bu arada ben hiç çeyizime iç çamaşırı almadım. Bende bir kaç ay sonra bakayım artık. Mercimmm çok güzelmiş. Güle güle giy.
Yahu stanki öyle şey paylaşılır mı gece gece canımı çektirdin.
Bu arada ben hiç çeyizime iç çamaşırı almadım. Bende bir kaç ay sonra bakayım artık. Mercimmm çok güzelmiş. Güle güle giy.
ayyyyyy süpermiş buuuuuuuuuu
bunu görünce bi film vardı o geldi aklıma hani kızı ıssız bi gölün ortasındaki adaya götürüyodu balayına sonra çocuk psikopat çıkıyodu da kız sudan korktuğu içinde kaçamıyodu
miss claire görünce hemen gir sende dene bunlardan hepimize lazımbak bu da beyazı
Miss Claire 10-010 Straples Sütyen Detayları
Kızlar iyi akşamlar.
Keyifsizim bugun azcık moralım yerine gelsin diye geldim yanınıza :44:
Ay çok seksi yahu bunlar bendede var bir kaç tane hatta 5-6 tane ama bende seksi bir kız olduğumdan almıştım zamanında. Çoğu Loya'nın takımları. Evlendiğimizde kullanmak için bunlar daha özel tabi bu tarz şeyler almak lazım.
miss claire görünce hemen gir sende dene bunlardan hepimize lazımbak bu da beyazı
Miss Claire 10-010 Straples Sütyen Detayları
Kızlar iyi akşamlar.
Keyifsizim bugun azcık moralım yerine gelsin diye geldim yanınıza :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?