O beni öyle görsün çenesi ayağına yapışır o derece açık kalır ağzı
Kızlar buldum 4.99 dolara var ama link atarsam ban yerimacayip şeyler
Bulayım bak size yabancı sitede 5 dolara falan vardır
Kızlar buldum 4.99 dolara var ama link atarsam ban yerimacayip şeyler
canım merak etme gelince bikaç hafta gördükten sonra eski halimize döneriz hepimiz. bende o gittiğinden beri evlilik hayalleri kuruyorum, sanki onsuz fazladan bi gece daha geçiremicekmişim gibi geliyo ama onlar bi gelsin normale döncez
bi kişi daha benım gıbı dusunmus ya sımdı rahatladım demekkı benden degıl bu asker yarenı psıkolojısı:)
Bende şimdiden 5 tane var.
Ben saten geceliklerle uyumayı severim
Sevgilime diyorum çok şanslısın benimle evleneceksin diye
özelden at bana bakıyımmmm
Link vermek yasak mı
Ceza almayalım sımdı :44:
Özelden paylas bakeemm göreyiim.Netten alısverıs konusunda bır ınsan hıc mı tedırgınlık yasamaz yaa yurtıcı yurtdısı farketmıyor benım ıcın
ay benim şimdi ki pijamalarımı görseniz hepsi ayıcıklı falan böyle şeyler ömrümde giymedim
Benim vereceğim linkte çok başka şeyler var atıyorum özelden bekleyin
bi kişi daha benım gıbı dusunmus ya sımdı rahatladım demekkı benden degıl bu asker yarenı psıkolojısı:)
evet tatlım aynen bende öyleyim 5 aydır kimse tanıyamıyo beni kayınvalidem bile şaşırıyo halime , heralde görebiliyo ondan daha çok özlem çektiğimi. aslında ikimizin de işi gücü var gelir gelmez evlenebiliriz biz ama onun başka planları var evlenmeden önce onları halletmek istiyo o yüzden beklemedeyiz maalesef, hemde askerlikte değiştirmedi onu, geçen gün ben söyledim gelir gelmez evlenelimmi benim maaşımla geçiniriz seni yeni işini halledene kadar diye ama olmaz nasıl geçinicez öyle dedi
bende istiyorummmmmm bana da atınnnn
Kızlar bu siteden çok alışveriş yaptım ve hiç sorun çıkmadı.
Sadece bişi alırken freeshipping aratın kargo ücreti olmuyor o zaman yalnız bi hafta falan bekliyorsun.
Ben 1 dolara bile bir sürü şey aldım.
Benim vereceğim linkte çok başka şeyler var atıyorum özelden bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?