Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caddeden sürekli kornayla asker konvoyları geçiyor sanırım uzun dönemler gidiyor bugünden. onların sesini duydukça daha kötü oluyorum bizim konvoyumuz aklıma geliyor
caddeden sürekli kornayla asker konvoyları geçiyor sanırım uzun dönemler gidiyor bugünden. onların sesini duydukça daha kötü oluyorum bizim konvoyumuz aklıma geliyor
Bende balkondan onları izliyorum şimdi...
Allah korusun tüm askerleri
Kizlar ben de Istanbuldayim burdada asker ugurlamalari var iyicene huzunlendim sesleri duydukca. Allah hepsinin yardmcisi olsun hele 15 ay gidenlere sabir versin. Tek tesellim bizimkinin kisa donem olmasi
evet aynen öyle aslında. ayın 31 inde yemin töreni dağıtımıda aynı gün aslında ama yol izni verirlermi vermezlermi bilmiyoruz yemin töreninede gidemiyorum kahroldum burda ya(
aa neden gidemiyrsun izin meselesi mi ?
seninki de 12sinde gitmişse eğer dağıtımı aynı gün olmuyo diye biliyorum dağıtımlar 6-7si gibi olucak çünkü belirli bi günü doldurmaları gerekiyo acemilikleri içiin, eğer dağıtımı dediğin gibiyse izin mutlaka olur çünkü ankara urfa arası bayağı yol var en az 2 gün izni vardır
Kızlar nasıl geçecek bu günler bilmiyorum,hele akşam olunca dahada çekilmez oluyor.gerçi gündüzleride öyle ama
benim sevgilimde askerde kısa dönem daha 11 gün geçmiş sanki 11 ay geçti
aynen benimde 11 gün oldu geçmiyo zaman ama allahtan her gün arıyor beni konuşunca içim rahatlıyor. sıra bekliyormuş hep kıyamıyorumda ama aramasada çok merak ederim.böyle böyle geçireceğiz heralde bu günleri de...
bende kıyamıyorum sıra beklemesine,ha aradı ha arıycak diye inan asansöre binmez oldum merdivenle çıkıyorum kaç katı ararda ulaşamaz diye.
siz bu gün konuştunuz muu akşamımı beklemektesin ben gibi :)