347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet aynen öyle aslında. ayın 31 inde yemin töreni dağıtımıda aynı gün aslında ama yol izni verirlermi vermezlermi bilmiyoruz yemin töreninede gidemiyorum kahroldum burda ya(

evet canım aynen. yemin töreninden sonra dağıtımları zaten ama izin olayı karışıkmış daha yemin töreninede gidemiyorum kahroldum burda çok heveslenmiştim biletini bile aldım...

Kiyamam kuzuma ya komutan 2. Yariyi izlemelerine izin vermemis.nasil morali bozuk,sesi kotu geldi gecen gun fener diye 11e kadar izin verdiler diyo bide icli icli.yarin sabahin korunde ariycam bi sekilde dedi skor icin.izin verse nolucak moral oluyodu iste izlemek..sinir oldum cookkkk!!!!

caddeden sürekli kornayla asker konvoyları geçiyor sanırım uzun dönemler gidiyor bugünden. onların sesini duydukça daha kötü oluyorum bizim konvoyumuz aklıma geliyor

caddeden sürekli kornayla asker konvoyları geçiyor sanırım uzun dönemler gidiyor bugünden. onların sesini duydukça daha kötü oluyorum bizim konvoyumuz aklıma geliyor

aynen nerdesin bilmiyorum ama ben adanadayım burda da davullu zurnalı uğurlanıyolar şuan sesler geliyor.allah yardımcıları olsun benimki kısa dönem çok şükür uzun dönem nasıl geçer bilmem

Buraya yazmayı unutmuşum kızlar .)
Bizde konuştuk bugün çok şükür
Sevgilimin konuştupu yerdeki telefonlar karşı tarafta bi yerdeymiş oranın komutanları bizimkilerin o tarafa geçmesine dün müsaade etmemiş
Bi de telefonda herşeyi anlatamıyormuş
İstihbarattan gelip uyarmışlar
Aman kızlar siz de dikkat edin

Kızlar nasıl geçecek bu günler bilmiyorum,hele akşam olunca dahada çekilmez oluyor.gerçi gündüzleride öyle ama
benim sevgilimde askerde kısa dönem daha 11 gün geçmiş sanki 11 ay geçti

30 dakkadır konuştuk çok özlemişim ama çok sıra varmış kıyamam ilk kez geç aradı beni çok özlemişim çok gergin orası çok çok gergin ortam biraz davranışları kötü oldu sanırsam kurucak vakti oluyor bana diyorki dayan ben gelene kadar bekle çeyizde alma beraber alırız aklım sende kalıyor büyük şehirdesin heryere bomba koyuyolar yada pislik insanlar var ben seni gözümden sakınıyorum gezme az sabret diyor

ben cumartesi arkadaşlarımla viaporta gidicektim oysaki neyse bakalım kısmet

evet aynen öyle aslında. ayın 31 inde yemin töreni dağıtımıda aynı gün aslında ama yol izni verirlermi vermezlermi bilmiyoruz yemin töreninede gidemiyorum kahroldum burda ya(

aa neden gidemiyrsun izin meselesi mi ?
seninki de 12sinde gitmişse eğer dağıtımı aynı gün olmuyo diye biliyorum dağıtımlar 6-7si gibi olucak çünkü belirli bi günü doldurmaları gerekiyo acemilikleri içiin, eğer dağıtımı dediğin gibiyse izin mutlaka olur çünkü ankara urfa arası bayağı yol var en az 2 gün izni vardır

evet 12 sinde teslim oldu oda ayın 31.de cuma günü yemin töreninden sonra 2-3 gibi serbest olursunuz demişler bizde güvendik bilet falan aldık ama şimdi değişti sanırım durumlar tabur komutanı ailesi gelenler yada evci izni olanlar çıkacak demiş diğerleri pazartesi çıkacaklarmış usta birliklerine teslim olmak için. çok heveslenmiştim ama kaldı kursağımda

Kızlar nasıl geçecek bu günler bilmiyorum,hele akşam olunca dahada çekilmez oluyor.gerçi gündüzleride öyle ama
benim sevgilimde askerde kısa dönem daha 11 gün geçmiş sanki 11 ay geçti

aynen benimde 11 gün oldu geçmiyo zaman ama allahtan her gün arıyor beni konuşunca içim rahatlıyor. sıra bekliyormuş hep kıyamıyorumda ama aramasada çok merak ederim.böyle böyle geçireceğiz heralde bu günleri de...

bende kıyamıyorum sıra beklemesine,ha aradı ha arıycak diye inan asansöre binmez oldum merdivenle çıkıyorum kaç katı ararda ulaşamaz diye.

bende kıyamıyorum sıra beklemesine,ha aradı ha arıycak diye inan asansöre binmez oldum merdivenle çıkıyorum kaç katı ararda ulaşamaz diye.

aynı bende öyleyim normalde telefonumun sesini açmazdım ama o gittiğinden beri en yüksek tonda, ona reğmen odadan odaya giderken bile ayırmıyorum teli yanımdan açamamda üzülür telefonunu beklemediğimi düşünür diye aah ah tez zamanda geçsin inşallah bu günler.rabbim onları korusun inşallah...

askerim aradı bugün...
çok kalabalık olmaya başlamış iskenderun.. bir de bugün eğitim varmış yine haftaya denetim olacağını söyledi o yüzden eğitimlere ağırlık vermişler. yorulmuş tatlım ama sesini duyunca iyi geldi dedi.
benimle konuşurken arkadan arkadaşları sesleniyor heralde sigara içmeye gidecekti. arkadaş bulduğuna sevindim. hiç yoktan sohbet ede ede kafası dağılır.
dönüşü için bilet araştırması yapmam gerek şimdi

Kızlar yemin töreninden sonra 2 hafta daha askerler. Acemilik toplamda 5 hafta sürüyor. Bilmeyenler için yazıyorum. Ailesi gidenler evci çıkıyor cumadan pazar saat 17:00'e kadar. Sonra yine acemiliğe teslim olacaklar. 2 hafta sonra ise usta birliklerine gidecekler. Yol izni 800 km üstüne 2 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…