347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım 8. bölükteler dün dedim ya bak onlar kesin kanka çıkacak ben sana diyim. Bizim ki de çok koyu bjk'lı sürekli spor kanalları açıktır evde. Bana da yandığını söylemişti bugün telefonda dün konuştuğumuzdada boşluktan sıkılıyoruz ağaç altında oturuyoruz demişti. Sen bir daha ararsa sor bakalım Egemen diye bir arkadaşı var mıymış?

rahat olmalısın onlarda sonuçta insan
elini öpmene gerek yok ama kimi aileler daha apır başlı olur elinin öpülmesini isterler. sevgilin gerek yok dediyse yoktur. annesine sarıl falan babasının da elini sık öyle öp. çok fazla çekinme

çok fena stres olmuş durumdayım bide amcaları falanda gelicekmiş ben kesin yolda stresten bayılırım
Ben şu yemin törenine gitme işinden vazgeçip biletleride bi fakiremi bağışlasam sevabına

çok fena stres olmuş durumdayım bide amcaları falanda gelicekmiş ben kesin yolda stresten bayılırım
Ben şu yemin törenine gitme işinden vazgeçip biletleride bi fakiremi bağışlasam sevabına

tanışman için ne güzel fırsat işte kız
stres yapmana gerek yok o kadar
sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun bundan normal ne olabilir

tanışman için ne güzel fırsat işte kız
stres yapmana gerek yok o kadar
sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun bundan normal ne olabilir

ben 1 yıl öncesine kadar asla evlenmicem bunlar bana göre şeyler değil diyodum şimdi sevgilimin sülalesiyle tanışıyorum
aslında dediğin gibi güzel bi fırsat evlerine gidip tanışmamdan daha az stresli ve rahat olur sanırım yani inşallah

ya aslında rahatlık karşı tarafa da bağlı
ben sevgilimin ailesiyle tanışırken utanmıştım ama o kadar güzel sohbet ettik ki kahkahalar aldı götürdü ortalığı
sevgilimin tüm akrabalarını bilirim. aile ortamını gördükçe daha çok hoşuma gitti çünkü herşey ailede başlar.
tamam dedim benim heriften eş olur
o yüzden sende bu fırsatı kaçırma

bn nişanlıyım cnm bizimde 8senelik bi ilşkımız var. bn gdememıstm törene.nasip olmadı ama heryerde aynı cnm yemın torenınden snra salıyorlar ztn. izin verıyorlar yanı. aılelerı gelıp alıor. keske askere gtmeden önce tanıssaydınız aılesıyle. ama abest olacagını sanmıyorum. netıcede ayıplanacak bı durum yok ki ortada..

emin ol böyle daha rahat, evde olsan yeni gelin gibi elini ayağını nereye koycan bilmiyosun daha çok stresss
beklenmedik bi anda oluyo zaten bi bakmışsın tanışmışsın da devamlı gidip geliyosun

[video=youtube;wcuw_3DRlUs]http://www.youtube.com/watch?v=wcuw_3DRlUs[/video]

emin ol böyle daha rahat, evde olsan yeni gelin gibi elini ayağını nereye koycan bilmiyosun daha çok stresss
beklenmedik bi anda oluyo zaten bi bakmışsın tanışmışsın da devamlı gidip geliyosun

evde tanıştım ve elim ayağmı nereye koyacağımı bilemedim dediğine harfi harifyen katılıyorum

o yüzden buble bence yemin töreninde çok güzel olucak benim sevgilim aceleye getirmeseydi bende öyle yapcaktım kısmet olmadı

yemin töreninede ailesiyle gidicem offf 5 yıl durdurm durdum birşeyler resmiyete dökülceği zaman hoş yine bana göre erken mezun olduğu an ailesiyle konuştu ve ailesi beni davet etti kızlar :18::18::18::18:bende tırsmıyor değilim ailesiyle gece yolculuğu yapcam nasıl davranmam gerekyor

tecrbeli arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin çok utanıyorummmm

Canim bunlar ayni yerdeler evet.aksam 10a dogru aradi .aradiginda kafamdan hersey siliniyo bi heyecan yapiyorum soracagim varsada unutoyurum.dun bana ucak bak dedi istanbuldan nereyr bakacagimi unuttum:) sonra baka baka illere aklima anca geldi:) 8. Boluk 8.boluk diye tekrarladim icimden buraya yazana kadar:) aklim yerimde degil gercektrn

canım utanma onlarda senn gibi insan sonuçta:)
bence onlarla gitmen çok iyi olucak kaynaşmış olucaksınız:)

canım utanma onlarda senn gibi insan sonuçta:)
bence onlarla gitmen çok iyi olucak kaynaşmış olucaksınız:)

canım bu konuda tecrübeli gelin adaylarındasın inşallah senin gibi olurum bende çok istiyorum evlilik yolunda adımlar atmayı çeyiz felan yapıyorum ama evlilik için adım atılmadı sadece 5 senedir kafamın etini yiyen biri var evlenelim diye öğrenci haliyle evlencektik o değil yaşı 23 19 yaşından beri evlilik istiyor normal değil insan gezip tozmak ister ama yok

buradan güç alıyorum resmen sağolun

gözlerim batmaya başladı iyisimi kaçayım ufaktan inşallah ağlamamda suratını düşürmem benden güç alır

kızlar hepinize iyi geceler şafak arkadaşlarım benim inşallah bu topikten güzel ayrılıp çeyiz düğün topiklerine geri dönüp sonrada bebek topiklerine transfer oluruz

Son düzenleme:

ben de ailesiyle gidicem yemin törenine, canım rahat ol, bende ilk görüşmelerimizde çok stres yapıodum alışıosun bi yerden sonra, sen kendin gibi ol, güleryüzlü ol en önemlisi, ben gülümsüodum sürekli
stres yaparsan kasılırsın, ailelerin de istediği samimiyet zaten, gerisi kendiliğinden gelişir..

kızlarrr bi de foto makinelerinizi unutmayın sakın, bol bol foto çekilelim askerimizlee

bende gidemiyorum yemin törenine ısrarla gelme o kadar yolu gerek yok dedi.. usta birliğindeyken ziyarete giderim bol bol

gizzzzzzzzzzzzzz geldimmm..ama sen gidiyorsun canım :) demek beraber gidiyorsunuz yemin törenine çok heyecanlıııııı :)) ama onlarda heyecanlı emin ol, hatta onlarda kendilerini beğenmeni umacaklar yani seninle aynı durumdalar.. senin sevgilin seni 19undan beri çok sevmiş emin ol kendin gibi olduğun sürece oğullarının bu kadar çok sevdiği kızı seveceklerdir zaten.. ben yarın ailemin yanına gidiyorum ordan yemin törenine gidicem :)) 2 hafta çok sık giremiycem. o yzden sana bol şanslar herşey istediğin gibi geçer umarım..

**Diğer törene gideceklere de sevdicekleriyle iyi vakit geçirmenizi dilerim kızlarrr.. gidemeyenler de üzülmesin kıyamam mektup yazsın onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…