Aradi yine sukur.tripliii sizde 8.boluk mu 8.alay mi oyle bisey dedi ordasiniz? Cunku sevgilim biraz once benim gibi doguya gidenler hepsi burda dedi zaten doguya gidenleri pek kasmiyolmis oyle dedi yine .butun gun kavak agacinin altinda oturmuslar:) pek sever oyle otursun agac golgesinde zaten.. Yanmis bide kipkirmizi oldum dedi.burnu,yuzu,kollari..su sicaklar gecseydi biraz egitimlerde bari...transfer haberlerini sordu.mac gununu saatini..gozunu acip ntvspora bakan adam simdi bi haber takimindan.en buyuk tutkusundan...gec 6 ay hayirlisiyla gec..
Sevgilim bu akşam beni aramadı acaba uyumuşmudur
Bugün sesi hep çok iyi geliyodu onun sesi mutlu geldikçe benimde günüm güzel geçiyo. Bugün hepimizin askerleri mutlu demekki alışmaya başlıyolar.
Biletimi aldım yemin törenine gidiyorum 31 ağustosta. Ailemede binbir türlü yalan söyledim hadi hayırlısı
Ailesiyle orada tanışıcam şimdiden stres oldum. Telefonda soruyorum sence ellerini öpmelimiyim diye yok aşkım gerek yok dedi ama bilemedim nası davranmam lazım ilk defa başıma gelicek böyle bişey. Bu konularda çok beceriksizim
Arayamadi bu aksamkeske duysaydim sesini ..
rahat olmalısın onlarda sonuçta insan
elini öpmene gerek yok ama kimi aileler daha apır başlı olur elinin öpülmesini isterler. sevgilin gerek yok dediyse yoktur. annesine sarıl falan babasının da elini sık öyle öp. çok fazla çekinme
çok fena stres olmuş durumdayım bide amcaları falanda gelicekmiş ben kesin yolda stresten bayılırım
Ben şu yemin törenine gitme işinden vazgeçip biletleride bi fakiremi bağışlasam sevabına
tanışman için ne güzel fırsat işte kız
stres yapmana gerek yok o kadar
sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun bundan normal ne olabilir
ben 1 yıl öncesine kadar asla evlenmicem bunlar bana göre şeyler değil diyodum şimdi sevgilimin sülalesiyle tanışıyorum
aslında dediğin gibi güzel bi fırsat evlerine gidip tanışmamdan daha az stresli ve rahat olur sanırım yani inşallah
meselede tam orda işte ailesiyle tanışmadım biliyolar gördüler fakat birebir tanışmadım abest olcak gibime geliyo çekiniyorum gitmeyede, 4 yıllık ilişkm basitte değil gitmek istiyorum yemin törenine görmek istiyorum akıl verin lütfen :S sen gitmişmiydin? bir de acaba heryerde aynı mıdır o izni verirler mi acaba
ben 1 yıl öncesine kadar asla evlenmicem bunlar bana göre şeyler değil diyodum şimdi sevgilimin sülalesiyle tanışıyorum
aslında dediğin gibi güzel bi fırsat evlerine gidip tanışmamdan daha az stresli ve rahat olur sanırım yani inşallah
emin ol böyle daha rahat, evde olsan yeni gelin gibi elini ayağını nereye koycan bilmiyosun daha çok stresss
beklenmedik bi anda oluyo zaten bi bakmışsın tanışmışsın da devamlı gidip geliyosun
Evet canım 8. bölükteler dün dedim ya bak onlar kesin kanka çıkacak ben sana diyim. Bizim ki de çok koyu bjk'lı sürekli spor kanalları açıktır evde. Bana da yandığını söylemişti bugün telefonda dün konuştuğumuzdada boşluktan sıkılıyoruz ağaç altında oturuyoruz demişti. Sen bir daha ararsa sor bakalım Egemen diye bir arkadaşı var mıymış?
evde tanıştım ve elim ayağmı nereye koyacağımı bilemedim dediğine harfi harifyen katılıyorum
o yüzden buble bence yemin töreninde çok güzel olucak benim sevgilim aceleye getirmeseydi bende öyle yapcaktım kısmet olmadı
yemin töreninede ailesiyle gidicem offf 5 yıl durdurm durdum birşeyler resmiyete dökülceği zaman hoş yine bana göre erken mezun olduğu an ailesiyle konuştu ve ailesi beni davet etti kızlar :18::18::18::18:bende tırsmıyor değilim ailesiyle gece yolculuğu yapcam nasıl davranmam gerekyor
tecrbeli arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin çok utanıyorummmm
canım utanma onlarda senn gibi insan sonuçta:)
bence onlarla gitmen çok iyi olucak kaynaşmış olucaksınız:)
345 lere baktımda biraz 1 ayları kalmış ne kadar güzel yaa
evde tanıştım ve elim ayağmı nereye koyacağımı bilemedim dediğine harfi harifyen katılıyorum
o yüzden buble bence yemin töreninde çok güzel olucak benim sevgilim aceleye getirmeseydi bende öyle yapcaktım kısmet olmadı
yemin töreninede ailesiyle gidicem offf 5 yıl durdurm durdum birşeyler resmiyete dökülceği zaman hoş yine bana göre erken mezun olduğu an ailesiyle konuştu ve ailesi beni davet etti kızlar :18::18::18::18:bende tırsmıyor değilim ailesiyle gece yolculuğu yapcam nasıl davranmam gerekyor
tecrbeli arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin çok utanıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?