yok sonra çıkıcaklar falan ailesiyle birlikte takılamam diye düşünüyorum siz de mi bu sebepten gidemedinz
canm bence senin gitmen sorun olmaz bende ailesini tanımıyorum ama gidicem ben yemin törenine. Orada tanışıcam.
Sonuçta 1 kere olan bişey kaçıramam bugünü ve sevgililerimizin gözleri ogün en çok bizi aricak. Eğer gitme imkanın varsa bence mutlaka git. Böyle şeyleri kafana takma. Eninde sonunda tanışıcaksınız nasılsa cnm en azından sevgilinin böyle özel bi gününde bir araya gelmiş oluruz ailelerle
Eğer dediğim gibi 16 Eylül'de çıkarlarsa tabi bu sadece tahmin 16 Eylül pazara denk geliyor. O gün tam 120 gün kalmış oluyor böylece 1 ayı yiyoruz acemilik döneminde.
evet kızlar cuma çıkıp pazarda teslim olcak biz cuma ailesiyle istanbula gidicez cuma ve cumarteside aşkımla görüşcem 15 gün kaldı demi mehtabımıza ay yanlış saymıyorumdur inşallah
Canım senin dediğin yemin töreninden sonraki zaman, biz usta birliğine teslimi ne zaman olur diye soruyoruz.O zaman da mı cuma çıkıp pazar teslim olacaklar?:44:
sanki cuma günü çıkıp pazara teslim olmaları gerekiyo diye biliyorum usta birliğine. tarih ona göre olmalı canm
ayy kızlar eğer dediğiniz gibiyse yemin töreninden sonra pazar usta birliğine teslim olucaklarsa aşkım benimle istanbula gelebilir cumartesiyi burda geçirebilirizz yaşasınnn inşallah öylediirrr inşallah gelebilirrr
O zaman 14 çıkacaklardır canım bilemiyorum şimdiden. Sadece 5 hafta orda kalacaklarını biliyorum yemin töreninden sonra 2 hafta daha buradayız dedi. Bizimki izin kullanmayacak. Bu arada sen yemin törenine gelicekmisin? Geleceksen nereden canım? Kalmadan çok zor olur. Ben perşembe yola çıkacağım yemin törenine yetişicem pazar günü 17:00'te o teslim olduktan sonrada ben kayınvalidemlerle İzmir'e döneceğim.
Gunaydin kizlar.
Yemin torenine gidemeyecrgim icin tarih hesaplamasini yapamiyorum:)
Ama insallah torenden sonraki hafta carsiya falan cikarlar bende giderim gorurum.
Acaba ilk carsi izinleri ne zaman? İlk 15 gun yok diye biliyorum.yoksa acemilikte yok mu carsi izni?
Gunaydin kizlar.
Yemin torenine gidemeyecrgim icin tarih hesaplamasini yapamiyorum:)
Ama insallah torenden sonraki hafta carsiya falan cikarlar bende giderim gorurum.
Acaba ilk carsi izinleri ne zaman? İlk 15 gun yok diye biliyorum.yoksa acemilikte yok mu carsi izni?
buaradaa bu gün arayaan yok muuu??
merhaba kızlarrrr, ilk kezz yazıyorum siteye, hatta sadece burası için gelicem sanıyorum ki :)
bende 12 ağustosta yolladım sevgilimi, 3 yıl dolucak bizimde, adanaya teslim ettikkk :18::18:, çok üzgünümmm, hepsini okuyamasamda, aynı duyguları paylaştığımı bilmenizi isterimmm,
şimdi benim aklıma takılan soru şu ki şafak kaç ?? :) her kafadan ayrı bir ses çıkyor, biri diyorki 18 ocakta biticek biri diyor 16sı,:18::18: zamanı gelince terhis olucak biliyorum ama içim huzursuz olduuuu, yardım edicek biri varmı acaba birde adanaya gönderen var mı sevdiceğini benden başkaaa ???
Gideceği yol 800 km ve üzeri ise 2 gün yol izni kullanılıyor diye biliyorum. Artık askerlik üzerine ihtisasımı tamamlamak üzereyim.
buaradaa bu gün arayaan yok muuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?