canım tavsiyelerine uyucam ne garip ilişkiniz var dermiyim 3 gündür senin gibi davranıyordum ama bugün ilk kez suratını düşürdüm
ve yine aradı saat 9:30 da beri 3 etti bugünkü 4. konuşmamız sonlandı
bizde çok konuştuk bugün şimdi aradığında kontrole aramış diyorki ağlayıp ağlamadığını duymak için dedi bende kıkır kıkır güldüm dahada ağlamam ne ağlıcam millet nerelere gidiyor ohhh keyin rahat en güvenli yerdesin dedim
okuldayken 3 ay görmyordm o koymadı buda koymucak dedim oda giz askerlik psikolojisini her ikimzde yaşıyoruz farkındasn dimi dedi ben aynı anda hem iş yerinde kariyer yapıp hemde sevgilimle msjlaşıyordum performansm düşmüyor pek

şimdi o arayana kadar kendimi işe veriyorum eğer çalşmasaydım kafayı yerdim ahh ahhhh
daha demin buraya yazdıktan sonra ablasını aramış ben giz için kuruyorum hayal cumartesi onla geçirmek istanbulda olmak istiyorum lütfen benide anlayın demiş
sonra kapamış babası ablasını arayıp gizde gelcekmiş demiş ohhh şükürrrr
benim sevgilim ailesiyle arkadaşlarıylada rahatça konuşuyor ankesörlü sanki onun 9:30 dan beri onda

kızlar siz olmasanız napardık burada biribirimize ne güzel destek oluyoruz sağolun vallla pirelli sağol canım