• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bu konuda tecrübeli gelin adaylarındasın inşallah senin gibi olurum bende çok istiyorum evlilik yolunda adımlar atmayı çeyiz felan yapıyorum ama evlilik için adım atılmadı sadece 5 senedir kafamın etini yiyen biri var evlenelim diye öğrenci haliyle evlencektik o değil :1:yaşı 23 19 yaşından beri evlilik istiyor normal değil insan gezip tozmak ister ama yok:1:

buradan güç alıyorum resmen sağolun

gözlerim batmaya başladı iyisimi kaçayım ufaktan inşallah ağlamamda suratını düşürmem benden güç alır

kızlar hepinize iyi geceler şafak arkadaşlarım benim inşallah bu topikten güzel ayrılıp çeyiz düğün topiklerine geri dönüp sonrada bebek topiklerine transfer oluruz :1::1::1::1::1:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
uzun nişanlı klamakta zor herkese dert anlatmaktan bıkıyo insan, sürekli düğün nezaman, ne bekliyosunuz falan filan:)
askerden gelsinde hayırlısıyla onlarda olur bi bakmışsın düğün hazırlığı yapıyrsun:)
ii geceler tatlım

gizzzzzzzzzzzzzz geldimmm..ama sen gidiyorsun canım :) demek beraber gidiyorsunuz yemin törenine çok heyecanlıııııı :)) ama onlarda heyecanlı emin ol, hatta onlarda kendilerini beğenmeni umacaklar yani seninle aynı durumdalar.. senin sevgilin seni 19undan beri çok sevmiş emin ol kendin gibi olduğun sürece oğullarının bu kadar çok sevdiği kızı seveceklerdir zaten.. ben yarın ailemin yanına gidiyorum ordan yemin törenine gidicem :)) 2 hafta çok sık giremiycem. o yzden sana bol şanslar herşey istediğin gibi geçer umarım..

**Diğer törene gideceklere de sevdicekleriyle iyi vakit geçirmenizi dilerim kızlarrr.. gidemeyenler de üzülmesin kıyamam mektup yazsın onlarda :16:

canım ne güzel yazmışsın içimi rahatlattın dimi onlarda benle aynı durumdalar rahat olmalıyım

2 hafta sık giremesende arada gir canım burda kafamızı dağıtıyoruz ben arkadaşlarımla iyi olmadan görüşmicem hep burda olcam normalde dışarlarda olurdum şu saatte yazlık bir yerde yaşıyorum çünkü ama hiç içimden gelmiyor biraz gözlerimde yaş kalmayana kadar böyle olcam

eyeliner canım çok güzel sende ailesiyle gidiyorsun demek seneye bu topikte evli kızlar olcaz ayy harikaa yaaaaa herkes adımlar atıyor

inciciceği annem derdide inanmazdım sen çok takıyorsun giz herşeyi derdi cidden öyle o sevgiliyken söz ne zaman demişler söz olmuş nişan nişan olmuş düğün düğünden hemen sonra çocuk ne zaman demişler annem diyorki kısır döngüdür bu sen hep gülerek cevap vercen millete laf anlatcan derdi ahhh kuzum allah hakımızda en hayırlısını nasip etsin

kızlar bide mazur görün beni ama şu tickermıdır nedir onu nasıl yapıyosunuz biraz teknoloji özürlüyüm bulamadım da :):):):)

merhaba kızlarrrr, ilk kezz yazıyorum siteye, hatta sadece burası için gelicem sanıyorum ki :)
bende 12 ağustosta yolladım sevgilimi, 3 yıl dolucak bizimde :16::16:, adanaya teslim ettikkk :18::18:, :5::5: çok üzgünümmm, hepsini okuyamasamda, aynı duyguları paylaştığımı bilmenizi isterimmm,
şimdi benim aklıma takılan soru şu ki şafak kaç ?? :) her kafadan ayrı bir ses çıkyor, biri diyorki 18 ocakta biticek biri diyor 16sı,:18::18: zamanı gelince terhis olucak biliyorum ama içim huzursuz olduuuu, yardım edicek biri varmı acaba birde adanaya gönderen var mı sevdiceğini benden başkaaa ???:72::72::72:

Son düzenleme:
Herkesee günaydınnnnnnnn:16:
emin ol böyle daha rahat, evde olsan yeni gelin gibi elini ayağını nereye koycan bilmiyosun daha çok stresss:1:
beklenmedik bi anda oluyo zaten bi bakmışsın tanışmışsın da devamlı gidip geliyosun:52::52:

ya aslında rahatlık karşı tarafa da bağlı
ben sevgilimin ailesiyle tanışırken utanmıştım ama o kadar güzel sohbet ettik ki kahkahalar aldı götürdü ortalığı :1:
sevgilimin tüm akrabalarını bilirim. aile ortamını gördükçe daha çok hoşuma gitti çünkü herşey ailede başlar.
tamam dedim benim heriften eş olur :27:
o yüzden sende bu fırsatı kaçırma

evde tanıştım ve elim ayağmı nereye koyacağımı bilemedim dediğine harfi harifyen katılıyorum

o yüzden buble bence yemin töreninde çok güzel olucak benim sevgilim aceleye getirmeseydi bende öyle yapcaktım kısmet olmadı

yemin töreninede ailesiyle gidicem offf 5 yıl durdurm durdum birşeyler resmiyete dökülceği zaman hoş yine bana göre erken mezun olduğu an ailesiyle konuştu ve ailesi beni davet etti kızlar :18::18::18::18:bende tırsmıyor değilim ailesiyle gece yolculuğu yapcam nasıl davranmam gerekyor

tecrbeli arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin çok utanıyorummmm

çok teşekkür ederimm yaa iyiki varsınızz sizde olmasanız napıcam ne edicem diye stres yapardım sürekli. İnşallah herşey güzel olur ve iki tarafta birbirini sever inşallah

merhaba kızlarrrr, ilk kezz yazıyorum siteye, hatta sadece burası için gelicem sanıyorum ki :)
bende 12 ağustosta yolladım sevgilimi, 3 yıl dolucak bizimde :16::16:, adanaya teslim ettikkk :18::18:, :5::5: çok üzgünümmm, hepsini okuyamasamda, aynı duyguları paylaştığımı bilmenizi isterimmm,
şimdi benim aklıma takılan soru şu ki şafak kaç ?? :) her kafadan ayrı bir ses çıkyor, biri diyorki 18 ocakta biticek biri diyor 16sı,:18::18: zamanı gelince terhis olucak biliyorum ama içim huzursuz olduuuu, yardım edicek biri varmı acaba birde adanaya gönderen var mı sevdiceğini benden başkaaa ???:72::72::72:

Aramıza hoşgeldin canm. Burda birbirimize destek oluyoruz hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız.
Biz şafağı bugün 151 olarak sayıyoruz belki 1 gün eksik belki 1 gün fazla zaten bunu sonlara doğru öğreniriz.

Şafak 151...:72:

bn nişanlıyım cnm bizimde 8senelik bi ilşkımız var. bn gdememıstm törene.nasip olmadı ama heryerde aynı cnm yemın torenınden snra salıyorlar ztn. izin verıyorlar yanı. aılelerı gelıp alıor. keske askere gtmeden önce tanıssaydınız aılesıyle. ama abest olacagını sanmıyorum. netıcede ayıplanacak bı durum yok ki ortada..

yok sonra çıkıcaklar falan ailesiyle birlikte takılamam diye düşünüyorum siz de mi bu sebepten gidemedinz

Merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle...

Şafağımız bugün itibariyle 151.

Mantıken şöyle hesaplıyoruz. Kısa dönem askerlik süresi 155 gün yani 5 ay 5 gün. Pazar günü de içeri de olduklarından o gün başlıyoruz saymaya 155'ten.

Şaka maka kızlar bugün 5 gün doluyor.:32:

günaydın kızlar :) bu sabah aradı yine aşkım ;) bugün aşhaneye yemek yapmaya gidiyoruz dedi zavallım patates soğan soyucak heralde bu sıcakta mutfaklarda :( gideli 5gün oldu ama sanki 5 haftadır görmüyomuşum gibi ne kadar yavaş geçiyo zaman

günaydın kızlar :) bu sabah aradı yine aşkım ;) bugün aşhaneye yemek yapmaya gidiyoruz dedi zavallım patates soğan soyucak heralde bu sıcakta mutfaklarda :( gideli 5gün oldu ama sanki 5 haftadır görmüyomuşum gibi ne kadar yavaş geçiyo zaman

hakikaten zor geçiyo bu haftaa benmkinden ses yok :(

bende gidemiyorum yemin törenine ısrarla gelme o kadar yolu gerek yok dedi.. usta birliğindeyken ziyarete giderim bol bol :31:
canım ben de iş yüzünden gidemiyorum yemin törenine o haftasonu görevliyim malesef :( kardeşi bolbol foto ve video çekicek. inşallah ustada yakın biryere gelir de bolbol ziyaretlerine gideriz. ben istanbuldayım buarada sen nerdesin sedulu?

çok teşekkürler canmmm bişey sorucam bi de kastamonudan kaçında çıkıcakları konusunda bi tarih verdiler mi konuştunuzmu hiç acemilik kaçında biticek?

Şöyle konuştuk canım, 31 'inde yemin töreni olucak ya ailesi gelenler evci çıkacak ve pazar günü saat 17:00'e kadar aynı birliğe teslim olucak o günden sonra 2 hafta daha ordalarmış yani toplamda 5 haftayı orda doldurmaları gerekiyormuş acemiliklerini tamamlamaları için.

Tahminen 16 Eylül falan bitecek.

Son düzenleme:
Eğer dediğim gibi 16 Eylül'de çıkarlarsa tabi bu sadece tahmin 16 Eylül pazara denk geliyor. O gün tam 120 gün kalmış oluyor böylece 1 ayı yiyoruz acemilik döneminde.:21:

Back