347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn kader ortaklarım
Nasılsınız bugün?

Şimdi şafağımız kaç benim o konuda kafam hala karışık :26:
Sabah sevgilim sesiyle uyandımm oraya gittiğinden beri ilk defa telefonu neşeli aştı çok mutlu oldumm sanırım bugünüm diğer günlere göre daha iyi geçecek

Sabah sabah mesajlarınızı okurken içim açıldı kızlar negüzel çeyizler hazırlanıyo düğünler planlanıyo sizin adınıza çok sevindim.
Biz daha 2 sene sonra falan düşünüyoruz evlilik işini.
Ama sabah telefonda konuşurken sevdiceğim zaten seninle ciddi düşünüyodum ama buraya geldikten sonra dahada farklı oldu şuan yanımda olsan hemen evlenme teklif ederdim dedi
Askerlik erkekleri dahada bi olgunlaştırıyo sanırım...

kızlar günaydınlar buble canım benim arkadaşlarımın çoğu sevdicekelri askerden geldikten sonra evlilik teklifi aldıı hatta biri hemen evlenelim okulunun bitmesini beklemeyelim demişti :))))))))

ohhh ne güzell sesini duymuşsun canım çok sevindim sesinin daha iyi olmasına

canıma arkadaşım pelinim buraya uğrayıp birşeyler yazacağını biliyordum kiiiii hissetim seni çok seviyorum canım o güzel yüreğinden iyi dileklerin olduğunu biliyorum

burdada benim ve senin gibi belki 2013 belki 2014 gelini olucak arkadaşlar var çeyiz denen uçsuz bucaksız dünyaya onlarıda çekiyorum bağımlı gibi bişi olduk canım yaaa

Canım inşallah bendede öyle olur durum
hepimizin sevdicekleri iyi olsun yaa hasrete katlanılıyor bi derece ama onlar orda kötüyken hiç çekilmiyor. Sesi iyi gelince bende iyi oluyorum hemencik.
Allah hepsine sabır ve sağlık versin inşallah

Günaydınnn yarenlerr bugunn iyisinizdir umarımmm :116:

selam hoşgeldin sende :)
evet biz kısmetse askerden gelince 2013 eylül düşünüyoruz giz çok güzel bahsetti arkadaşlıklarınızdan bende topiğinizin daimi müdavimi olucam bundan sonra :))
Hoşbuldum canım:)
Gel canımm her zaman bekleriz.. Ben 2013 gelini değilim ama olsun
benim herif bi gelsin askerden bende o zaman 2013 topiğine gelicem
ama ben çeyiz hazırlamaktan sıkılıyorum
Sende gel anam
Neden sıkılıyosun ki canım?
Bence çoook ama çooook zevkli bişee Şahsen kıyafet almaktan çok daha eğlenceli.
Senin hislerine her daim güvendim biliyorsun gizom bence buradaki herkesin yüreği güzel canım arkadaşım.. Kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş

gizooottt çeyiz denen o uçsuz bucaksızz dünya bizim belimizi bükse de ondan vazgeçemiyoruz biliyosun değil mi?

Bence evlendikten sonra bile bu bole devam eder

günaydnlar kızlarr
resmen dün akşam konuşamadık aramaya yetişememiş haberini aldım sadece işleri varmış hala yoğunlukları başladı sanıyoruumm

Günaydın kızlaaaarrr. Ben şafağımıza bugün 152 diyorum. Diye diye 13 Ocak'ta getireceğim aşkımı. Askerlik 5 ay 5 gün değil mi o yüzden askere adımını attığı tarihten itibaren başladım saymaya. 12 Ocak'ta teslim olmuştu hatta saat 14:00'de teslim olmuş. O gün şafak 155'ti bizim için. Bugünse 152.

Günaydın canım evet haklısın ozaman şafaaak 152
zaten benimkinin izin kullanmaya niyeti yok şimdilik inşallah tam 5 ay 5 günde gelicek fikri değişmezse

Biz de bu sabah konuştuk onun sesiyle uyandım :)) Canım aynen 1-2 yıl sonra düşünüyoduk evliliği herşey otursun falan diye bekleyelim demiştik, bu sabah telefonda biran önce evlenelim ben çok ciddiyim dedi havalara uçtum tabi, askerlik yaradı bizimkilere

wuhuu sen daha neler göreceksin dur daha :)

Gunaydin kizlar herkesee..yeni bi gunde yine ilk once sevdiklerimize sonra bizlere sabirlar dileyerek basliyorum.kastamonudan haber yok bu sabah malesef.keske arayabilse sabahta moral olurdu banada onada ama malesef.tripliiinin dedigi gibi bugun egitim basliyor .insallah cok zorlamazlar oyle komandolar gibi ya.zayifcana zaten daha gucten dusmesin sabah kahvaltisi az oluyomus onu dedi sadece.tik agzina ne buluyosan dedim bende.enerji alsin bari gofret,biskuvi,cikolata falan.aklim onda ya hep.biseye konsantre olamiyorum.. Okul baslayinca napicam bilmiyorum.nasil ders anlaticam cocuklarin karsisinda kafa yerinde degilken bide ozaman bingolde olucak telefonu yanima alicam ozaman dedi ama bilmuyorum ki insallah

telefonu yanına alınca görüşmede problem olmaz inş. en azından aklın çok kalmaz konuşunca sık sık. askerlik heryerde sıkıntı ama azıyla atlatıp gelmelerini diliyorum.

benim askeridme araymazsam üzülme canım hep aklımdasın demişti dün akşam aradı hala ses yok bakalım ama normal hayat seyrinde yaşamamız gerekiyor

chelzy canım okul başlıyınca bir şekilde daha kolay geçicek zaman

yaa iyi ki bu forum var yoksa çıldırırdım herhalde neden aramıyo diyee burda konuşunca içi rahatlıyo inasanın bi nebze de olsaa

yaa iyi ki bu forum var yoksa çıldırırdım herhalde neden aramıyo diyee burda konuşunca içi rahatlıyo inasanın içi bi nebze de olsaa diğer aynı yerlere düşen arkadaşlardan haberlerle

yaa iyi ki bu forum var yoksa çıldırırdım herhalde neden aramıyo diyee burda konuşunca içi rahatlıyo inasanın içi bi nebze de olsaa diğer aynı yerlere düşen arkadaşlardan haberlerle

aklım kaldı dün akşamda arayamadı zor geçicek sanırım bu günleeer

Canım dün kayınvalidemleri de arayamamış kuzuşum. Benden sonra annemleri ara demiştim, tamam aşkım arayacağım demişti ama arayamamış. Dün zaten arkadan sesler geliyordu çok fazla konuşma sesleri kalabalıktı herhalde çevresi. Bir de çok fazla telefon klübesi varmış ama bir çoğu bozukmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…