Biz de bu sabah konuştuk onun sesiyle uyandım :)) Canım aynen 1-2 yıl sonra düşünüyoduk evliliği herşey otursun falan diye bekleyelim demiştik, bu sabah telefonda biran önce evlenelim ben çok ciddiyim dedi havalara uçtum tabi, askerlik yaradı bizimkilere
wuhuu sen daha neler göreceksin dur daha :)
Canım dün kayınvalidemleri de arayamamış kuzuşum. Benden sonra annemleri ara demiştim, tamam aşkım arayacağım demişti ama arayamamış. Dün zaten arkadan sesler geliyordu çok fazla konuşma sesleri kalabalıktı herhalde çevresi. Bir de çok fazla telefon klübesi varmış ama bir çoğu bozukmuş.
sağol canm vala okudukça rahatlıyorum biraz ama sıkıntı arayamaması nolucak böle
Canim merak etme.kalbini ferah tut.aradiklari numaralarin son iki hanesi sirali farkettiyseniz 23-25-19.yani sirali ve cok kuyruk varmis.konustugumuz ya 30 saniye en fazla 2dakika.merak etme arayacaktir.bugun ararsa sevinirim cok cunku egitim var.cok yoruucak
konuşan kızlar adına çok sevindim ben dün geceden beri konuşamadım bekliyorum aramasını
Canim merak etme.kalbini ferah tut.aradiklari numaralarin son iki hanesi sirali farkettiyseniz 23-25-19.yani sirali ve cok kuyruk varmis.konustugumuz ya 30 saniye en fazla 2dakika.merak etme arayacaktir.bugun ararsa sevinirim cok cunku egitim var.cok yoruucak
Bu arada İzmir'den Kastamonu'ya gitmek ve dönmek o kadar zor ki... Kastamonu'da havaalanı yok. Cuma günü yemin törenine katılmak istediğim için mecbur 1 gün yılık izin kullanacağım. Perşembe akşamı Kastamonu'ya otobüs 18:30'da var. Ben işten 18:00'de çıkıyorum. Yarım saat izin alıp erken çıkacağım Kastamonu arabasına yetişmek için. Hadi Kastamonu'ya geçte olsa bir şekilde vardım. Dönüşüm için Kastamonu - Ankara otobüsüne bineceğim saat 17:30'da. Ankara'ya gittikten sonra 23:05 İzmir uçağına bineceğim. Saat 00:20'de İzmir'de olacağım ve sabah işe gitmek için 07:00'de kalkacağım. Kendime kolaylıklar diliyorum. Yorgunluklar beni alnımdan öper. :)
bende ankaraya gidicektim uçakla sabah gidip akşam dönicektim ama ailesiylede yola çıkabilirim gibi geliyor sonuçta aynı yerden gidicez bir yanlış anlaşılma olmaz inşallag gece yola çıksalar 30 ağustos tatil o gün ablasıylamı vakit geçirsem geç vakitte onlara giderim
off bu işler bana çok ters yaaaa tek gidicnede benimki üzülcek onlarda bu kız bizi saymıyo felanmı der die bile düşünüyorum
sedulu ve tripli işiniz zor kızlar ben istnbl ankarayı gözümde büyütmüşüm ama tripli sen gece aktarmadan bahsettin ayy kıyamam canımya yorulcaksın
canım ailesiyle gitme imkanın varsa onlarla git ayıp olur tek başına gitmen. hem biraz daha kaynaşmış olursunuz
doğru diyorsun canım onlarla gidicem yüksek ihtimal utana sıkıla gidicem çok utanıyorum ama yapcak bişi yok
kızlar gidiceksiniz ama askerinizin aklı sizde kalcak inşallah usta birliğine tel sokarlarda sizi rahatça ararlar yoksa onları kendi sevgilime bakınca anlıyorum benimki bana dedi tek gelecen aklım kalcak arıyamıyorumda ya başına bişi gelse die
inşallah hakkımızda hayırlısı olurr
utanma kız evlilik planları yapıyorsunuz kaynaş azıcık ailesiyle
bak geçen bize geldi sevgilimin annesi kahve içmeye. yemin törenine gitme planımız olursa bende onlarla bir giderim
doğru diyorsun annem yemin törenine bişi demedi hatta babamda artık biliyor oda bişi dememiş dün annemede ailesiyle gidebilirim dedim ahh giz keşke tanışsaydık ben şimdi ne desem olmucak senide gücendirmek istemiyorumd edi annemide anlıyorum ama bende haklıyım demi
ayyy ne güzel allah banada nasip etsin ben istnblda uzak oturuyorum onlara dört tarafım denizlerle çevrili ada kızıyım sevgilimde şişlide oturuyor bize annesi öyle kahve içmeye gelemezz:)))))))) ilerde gelirler uğrarlar ama demi
nur canım askerin nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?