347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)))) canım ya aynı anda aynı şeyi yaşamışız resmen valla yaradı bilseydim daha önce gönderirdim

wuhuu sen daha neler göreceksin dur daha :)

dahasıda olurmuki bak heycanlandım şimdi

halimi anlatan şarkıyı paylaşıyorum sabah beri mırıldanıyorum biryerdede duymadım çoktandırda dinleyemiştim bizi anlatıyor sanki

mühürlenmiş gözlerime insafsız uzaklar
gel gör çıkmaz yollarına saplanmışım
ben sana muhtacım dört yanımda uçurumlar
perişanım

dört yanımda uçurumlar
paramparça bir hayat
çıldırtan yalnızlıklar
ve melankoli
senle topla beni
çarp uzaklarla
ekle sensizliği
böl saatlere
ne kaldı, ne kaldı?

sağol canm vala okudukça rahatlıyorum biraz ama sıkıntı arayamaması nolucak böle

sağol canm vala okudukça rahatlıyorum biraz ama sıkıntı arayamaması nolucak böle

Canim merak etme.kalbini ferah tut.aradiklari numaralarin son iki hanesi sirali farkettiyseniz 23-25-19.yani sirali ve cok kuyruk varmis.konustugumuz ya 30 saniye en fazla 2dakika.merak etme arayacaktir.bugun ararsa sevinirim cok cunku egitim var.cok yoruucak

huzursuz oluyo insan konuşamayıncayaa bide sesi azcık geliyo ne konuştuğunu bile anlamıyorsun aradığına şükrederek kapatıyorum artık bayramdan sonraya düzene girer inş düzenli ararlaar diye ümit ediyorum

kızlarrr, ben de konuştum askerimle, bütün gün dışarda koyun gibi oturuyoruz diyo , yemin töreni için hazırlık yaptırıyorlarmış hala..
acemilik zor ama ustalıkta rahat olucak inşallah, telefon alabiliorlarmış öyle olursa süper olucak yaa

inşallah herkes yarinin sesini musmutlluuu duyarrr kızlar

konuşan kızlar adına çok sevindim ben dün geceden beri konuşamadım bekliyorum aramasını

aynı dertten muzdaripz bende heyecanla bekliyorum aramasınııı konuşanlar adına seviniyorum haber aldkçaa :) acemilikleri yemin törenine hazırlrıkla geçicek herhldee

Canım beni dün son hanesi 07'li olan hattan aradı hep. Öncekinde sonu 45'ti. İlk aradığında hiç ses seda yoktu ama dün aradığı 07'li olan telefonda çevresinden çok ses geliyordu, kalabalık bir yerdeydi zannediyorum. İlk aradığında ses yoktu ama ben çok uzatmamıştım kontörü falan bitmesin diye. Daha hala İzmir'den yolladığımız kontörleri kullanıyormuş bitersede kantinde satılıyor burda dedi.

kızlar yedeksubay.tk adresinde terhis için aynen şu yazıyor

347. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 155 GÜN 19 SAAT 43 DAKİKA KALDI. (18.01.2013)

Bu arada İzmir'den Kastamonu'ya gitmek ve dönmek o kadar zor ki... Kastamonu'da havaalanı yok. Cuma günü yemin törenine katılmak istediğim için mecbur 1 gün yılık izin kullanacağım. Perşembe akşamı Kastamonu'ya otobüs 18:30'da var. Ben işten 18:00'de çıkıyorum. Yarım saat izin alıp erken çıkacağım Kastamonu arabasına yetişmek için. Hadi Kastamonu'ya geçte olsa bir şekilde vardım. Dönüşüm için Kastamonu - Ankara otobüsüne bineceğim saat 17:30'da. Ankara'ya gittikten sonra 23:05 İzmir uçağına bineceğim. Saat 00:20'de İzmir'de olacağım ve sabah işe gitmek için 07:00'de kalkacağım. Kendime kolaylıklar diliyorum. Yorgunluklar beni alnımdan öper. :)

Son düzenleme:

bende iskenderun a gitmeyi çok istiyorum ama işte acayip uzak mesafe...
uçak biletleri bakıyorum onlarda aktarmalı hep sinir oldum

bende ankaraya gidicektim uçakla sabah gidip akşam dönicektim ama ailesiylede yola çıkabilirim gibi geliyor sonuçta aynı yerden gidicez bir yanlış anlaşılma olmaz inşallag gece yola çıksalar 30 ağustos tatil o gün ablasıylamı vakit geçirsem geç vakitte onlara giderim

off bu işler bana çok ters yaaaa tek gidicnede benimki üzülcek onlarda bu kız bizi saymıyo felanmı der die bile düşünüyorum

sedulu ve tripli işiniz zor kızlar ben istnbl ankarayı gözümde büyütmüşüm ama tripli sen gece aktarmadan bahsettin ayy kıyamam canımya yorulcaksın

canım ailesiyle gitme imkanın varsa onlarla git ayıp olur tek başına gitmen. hem biraz daha kaynaşmış olursunuz

canım ailesiyle gitme imkanın varsa onlarla git ayıp olur tek başına gitmen. hem biraz daha kaynaşmış olursunuz

doğru diyorsun canım onlarla gidicem yüksek ihtimal utana sıkıla gidicem çok utanıyorum ama yapcak bişi yok

kızlar gidiceksiniz ama askerinizin aklı sizde kalcak inşallah usta birliğine tel sokarlarda sizi rahatça ararlar yoksa onları kendi sevgilime bakınca anlıyorum benimki bana dedi tek gelecen aklım kalcak arıyamıyorumda ya başına bişi gelse die

inşallah hakkımızda hayırlısı olurr

utanma kız evlilik planları yapıyorsunuz kaynaş azıcık ailesiyle
bak geçen bize geldi sevgilimin annesi kahve içmeye. yemin törenine gitme planımız olursa bende onlarla bir giderim

bende hem bayaramda memlekete gitmek için izin aldım daha sonrada gidip yemin töreni için izin aldım şükür verdi amirim bende ilçede görev yapıyorum burdan direk ankaraya araba yok en yakın bi yan ilçede var o da gece kalkıyo...geceye kadar ne yapacağım ilçede, oturacak yer bile bulamam? sabah orda olmam gerekiyor mecbur sinop a gidip ordan bineceğim Allahtan 30 ağustos resmi bayram, sinop a günde tek araba var o da sabah 7:30 da

utanma kız evlilik planları yapıyorsunuz kaynaş azıcık ailesiyle
bak geçen bize geldi sevgilimin annesi kahve içmeye. yemin törenine gitme planımız olursa bende onlarla bir giderim

doğru diyorsun annem yemin törenine bişi demedi hatta babamda artık biliyor oda bişi dememiş dün annemede ailesiyle gidebilirim dedim ahh giz keşke tanışsaydık ben şimdi ne desem olmucak senide gücendirmek istemiyorumd edi annemide anlıyorum ama bende haklıyım demi

ayyy ne güzel allah banada nasip etsin ben istnblda uzak oturuyorum onlara dört tarafım denizlerle çevrili ada kızıyım sevgilimde şişlide oturuyor bize annesi öyle kahve içmeye gelemezz:)))))))) ilerde gelirler uğrarlar ama demi

nur canım askerin nerede

canım sen bi şimdi tanış kaynaş
sonra zaten ailelerde tanışır. bizim öyle olmuştu. sevgilimin annesi artık annenle tanışalım demişti
bizde bi babalar tanışmadı ama zaten babam da bilir sevgilimi bayramlarda falan gelirdi elini öpmeye
geçen hadi allah kavuştursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…