- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
aşkımmm aradııı aşklandım inanmıyorum bir anda umutsuzken oldu çok mutluyum çokkamuflajları giymiş aşkım söylentilere göre 31 ağustosta olcakmış yemin töreni bend uçak bileti almak istiyordum
bu arada babası aşkıma bize uğrasın muhakak demişler benle ilgili yemin törenine onlarla gitmem uygun olurmu askerlikten 2 hafta önce felan tanıştım ailesiyle
çok mutluyum sesini duydum çok iyim şu anda
aşkıma maç var kaç kaç asker dedim söledi biliyorrrmuşşş
inşallah her gün sesini duyabilirim, iyi haberlerini alabilirim.
Allah hem onlara hem de bize sabır, güç versin
ASKERİmle konuştum =) Yatmaya gidiyorlarmış =p
inşallah allah rahatlık verir onlara da sorunsuz uyurlar...
ah bana bu gece de uyku yok
aminn uyumamaya razıyım yeterki onlar rahat uyusunlar...
ilk günün koşuşturmasına ver canm yarın düzelir uykulu geceler gelir yerine.
Ah ah biz n'apalım Kastamonu'ya uçak bile yok. En yakın Sinop'ta var o da İstanbul aktarmalı hadi onu da geçtim Sinop havaalanını aradım ben otogarla arasında 5-6 km varmış taksiyle ulaşmak lazımmış. Otogara gitcende bir daha bincen falan bayıl artık yollarda. :) Bu arada uçaktan hiç korkma çok büyük rahatlık alışınca otobüse binemezsin. :)
kızlar bizde birbirimize burda destek olalım
yoksa kaldıramam ben bu yükü
ilk günün koşuşturması, kargaşasıdır o yüzden kötü geliyordur sesi, evrak işleri oluyomuş sıraya diziliyorlarmış, bir de birsürü insan tabiki herkes gergin o yüzden öyle konuşmuştur, sıkma canını.. çoktan uyumuşlardır, rahatlar şuanda en azından öyle düşün, uyuyolar..
ilk günün koşuşturması, kargaşasıdır o yüzden kötü geliyordur sesi, evrak işleri oluyomuş sıraya diziliyorlarmış, bir de birsürü insan tabiki herkes gergin o yüzden öyle konuşmuştur, sıkma canını.. çoktan uyumuşlardır, rahatlar şuanda en azından öyle düşün, uyuyolar..
inşallah uyuyorlardır... ilk kez başka bi yatakta başka bir şehirde tek başına....
aynen ister istemez bir yorgunluk olmuştur ve uyumuşlardır.. şuan onlara en iyi gelcek şey uyumak çünkü..
yarın 5.45 de iştima zaten, geceleri uykuları gelir direk..
sedulu sıkma canını yarın onunla mutlu konuş, sen mutlu olduğunu söylersen emin ol o da mutlu olucaktır..
kendinden ailesinden çok seni düşünüyo orda çünkü..
kızlar birde şeyi anlamadım bana sevgilim 7 eylül dedi yemin töreni
acaba denizcilerin farklı mı oluyor :44: orda kafam karıştı aten kafam allak bullakta neyse....
yarın aradığında inşallah moralimiz yüksek olur
teslim olduktan sonraki 4. cuma oluyormuş yemin töreni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?