• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

rabbim hepimize sabır versin kızlar. Benim askerim ankarada oturuyor ben malatyada çok ayrı kalıyorduk ama böylesi uzun ilk defa başımıza geliyor. Şans buya askerliğide ankaraya çıktı 4 buçöukta bugün konuştuk ve gitti =( çok kötü oldum annesiyle ailesiyle belki 3-4 kez konuştuk akşam saat 8 de kendi aradı sadece 1 dk konuştuk ama o 1dk yı bana sorun kapatması gerekti sesimi duymak içi aradı ama o bile yetti. ankara mebs çok rahatmış komutanlar bize abi diyebilrsinz falan diyorlarmış düşünün =) içim biraz rahatladı

şimdi kapattık telefonu uyumadan önce aramak istemiş
çok kötüydü sesi
köpek muamelesi görüyoruz dedi :14: canı çok sıkılmış o ağladı ben ağladım.
allahım dayanma gücü ver ona da bana da şimdi yine bir gram uyku girmez gözüme orda rahat değilken ben burda nasıl rahat olayım :14::14:

canım benm ya kıyamam çok üzüldüm :14: Neredeydi askerin nereye düşmüştü?
Neyseki acemiliği kısa yapıcaklar sadece 20 gün bunu düşünüp içinizi rahatlatın canım. Acemilikten sonra rahat ederler zaten.
sevgilim herhangi bi kötü muameleden bahsetmedi ama belkide ben üzülmeyeyim diye söylemedi :(

aşkımmm aradııı aşklandım inanmıyorum bir anda umutsuzken oldu çok mutluyum çok :16:kamuflajları giymiş aşkım söylentilere göre 31 ağustosta olcakmış yemin töreni bend uçak bileti almak istiyordum

bu arada babası aşkıma bize uğrasın muhakak demişler benle ilgili yemin törenine onlarla gitmem uygun olurmu askerlikten 2 hafta önce felan tanıştım ailesiyle

çok mutluyum sesini duydum çok iyim şu anda

aşkıma maç var kaç kaç asker dedim söledi biliyorrrmuşşş

aşkımmm aradııı aşklandım inanmıyorum bir anda umutsuzken oldu çok mutluyum çok :16:kamuflajları giymiş aşkım söylentilere göre 31 ağustosta olcakmış yemin töreni bend uçak bileti almak istiyordum

bu arada babası aşkıma bize uğrasın muhakak demişler benle ilgili yemin törenine onlarla gitmem uygun olurmu askerlikten 2 hafta önce felan tanıştım ailesiyle

çok mutluyum sesini duydum çok iyim şu anda

aşkıma maç var kaç kaç asker dedim söledi biliyorrrmuşşş

Çok sevindim konuşmana gözün aydınnn :16:
Bende aynı durumdayım hatta ben hiç tanışmadım ailesiyle ama sevgilim yemin törenine gel ailemle diyor bende napıcam bilemiyorum :44:

canım benm ya kıyamam çok üzüldüm :14: Neredeydi askerin nereye düşmüştü?
Neyseki acemiliği kısa yapıcaklar sadece 20 gün bunu düşünüp içinizi rahatlatın canım. Acemilikten sonra rahat ederler zaten.
sevgilim herhangi bi kötü muameleden bahsetmedi ama belkide ben üzülmeyeyim diye söylemedi :(

iskenderun da denizci olarak.. onu telkin etmeye çalıştım ama ben kendim daha fena oldum.
nasıl uyuyabilecek hiç bilmiyorum içim hiç rahat değil benim

hattaha şu anda ikinciye aradı aşkım son kuruşlar kaldı golmü oldu dedi bende o dalgınlıkla babamın yanına geçip aşkım 2 1 gs önde oley dedim ki aşkım fb li babam bana ben telefona gayet şoklardayım elelrim titiliyor

şenşakrak açtım havalara uçarakkkkkkk

Tabiii veririz canım. Haber alayım hemen buraya. Tüm yazılanları da okuyorum kaçırdığım bir şey olmasın diye. Bu arada sana soramadım abin de Gölköy'de Jandarma olarak mı yapıyor? Bizim 5. Jandarma Alay Komutanlığı çünkü.

Yarında hava yağışlı, geceden başlayacaktı orda yağış.

ayy evet canım jandarma ve 5. Jandarma Alay Komutanlığı :) aynı yere düşmüşler :) usta yeri neresi pekii abimin şanlıurfa

Çok sevindim konuşmana gözün aydınnn :16:
Bende aynı durumdayım hatta ben hiç tanışmadım ailesiyle ama sevgilim yemin törenine gel ailemle diyor bende napıcam bilemiyorum :44:

canım ben 5 senedir beraberim üniden beri hep erteledim hep erteledim yaşımız 23 ü deviriyor benimki hep baskı yaptı 2011 den beride çeyiz yapıyorum :1::1::1::1::1:benim için kaçınılmaz sondu ailesiyle paylaşımlar ama çok utanıyorum ne edeceğimi bilemiyorum hiç canım

onu göndermeyede cesaretle dün geçtim aşkımın yanına ama yapamam çok ağlarım ben üzülürsün dedim ki midem tuttu orda ailesi benle uğraşacaktı bide ben normalde tırsıyordm herhalde artık korkularımda kalmadı

eğer doğru zaman oldğnu hissediyorsan ailesiyle tanışabilirsin canım ben hep erteledim gözümde büyüttüm

allahım daha bir gün geçmedi
usta birliği yakın bir yer olsa bari...

iskenderun da denizci olarak.. onu telkin etmeye çalıştım ama ben kendim daha fena oldum.
nasıl uyuyabilecek hiç bilmiyorum içim hiç rahat değil benim
inşallah rahat uyur canım. denizciler rahat olur derler genelde ama belki ilk gün diye öyle olmuştur bi anda değişik gelmiştir ona :44:

canım ben 5 senedir beraberim üniden beri hep erteledim hep erteledim yaşımız 23 ü deviriyor benimki hep baskı yaptı 2011 den beride çeyiz yapıyorum :1::1::1::1::1:benim için kaçınılmaz sondu ailesiyle paylaşımlar ama çok utanıyorum ne edeceğimi bilemiyorum hiç canım

onu göndermeyede cesaretle dün geçtim aşkımın yanına ama yapamam çok ağlarım ben üzülürsün dedim ki midem tuttu orda ailesi benle uğraşacaktı bide ben normalde tırsıyordm herhalde artık korkularımda kalmadı

eğer doğru zaman oldğnu hissediyorsan ailesiyle tanışabilirsin canım ben hep erteledim gözümde büyüttüm

bana daha çok erken gibi geliyor canım daha okadar uzun zamandır birlikte değiliz biz. ama bi yandan onuda kırmak istemiyorum gitmemi çok istiyor yemin törenine. Sanırım kararımı son hafta vericem.
Baban bi tepki vermedimi canm şok olmştur herhalde :52::52:

Kızlar hepinize iyi geceler.
Hafta içi iş güçle meşgul oldukça daha çabuk geçer inşallah zaman.
Kendinize iyi bakın askerlerimiz için bol bol dua edelim :16:

inşallah rahat uyur canım. denizciler rahat olur derler genelde ama belki ilk gün diye öyle olmuştur bi anda değişik gelmiştir ona :44:

bana daha çok erken gibi geliyor canım daha okadar uzun zamandır birlikte değiliz biz. ama bi yandan onuda kırmak istemiyorum gitmemi çok istiyor yemin törenine. Sanırım kararımı son hafta vericem.

bizde hep araştırdık öyle duyduk
ama sesi ve söyledikleri bunun tam tersi çıktı moralim alt üst oldu resmen :14:

canım o ısrarları bende çok yaşayıp sevgilimin gönlünü çok kırdım gönlünden geçeni yap en doğrusu ben gönlümün sesini çok kıstım ama bazende doğru yaptım diyorum 2 sene önce hatta 5 yıl önce çocuktum üzülürdüm yıpranırdım belkide şimdi güçlüyüm cahil değilim ailesi bişi dese surat asmam öyle dicek insanlarda değiller ama en kötüsünü düşünmemde lazımdı canım

babam şoklarda zaten daha yeni öğrendi varlığnı resmi olarak yeni biliyor annem dün sevdicekle teleofnla konşrken babamda varmış yanında annem sölemiş babamada alışması için :1::1::1:

kızlar iyi geceler merak etmeyin iyi olucak sedulu canım içini ferah tut herşey güzel olucak o ortama alışamadı haliyle seside öyle geldi sana lütfen 2 dakkalık konuşmalarla öyle algılama canım sen iyi ol oda iyi olucaktır

bende dörtledim az önce 2 kez aradı beni tam umudumu kaybettiğimde :1::1::1::1:aşkımda söledi 31 ağustos diye
umarım her gün böyle 4 leriz:1: pek zannetmiyorum ama bugün ilk gün diye böyle olabilir.. bi anda çok konuşmayalım,parça parça ara diyorum öyle sesini duymak daha iyi oluyo dedim:1:

yemin töreninde aşkımın yanındayım ailesiyle gidicem inşallah, mutlaka gidin kızlar, kaçırmayın o anları derim..

umarım her gün böyle 4 leriz:1: pek zannetmiyorum ama bugün ilk gün diye böyle olabilir.. bi anda çok konuşmayalım,parça parça ara diyorum öyle sesini duymak daha iyi oluyo dedim:1:

yemin töreninde aşkımın yanındayım ailesiyle gidicem inşallah, mutlaka gidin kızlar, kaçırmayın o anları derim..

çok uzak olmasa bende giderdim :31:

inşallah her gün sesini duyabilirim, iyi haberlerini alabilirim.
Allah hem onlara hem de bize sabır, güç versin

Back