- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
eğer öyleyse 7 si oluyo ama bilemedim ki şimdi:44:
net olarak bişey söylerler nasıl olsa..
yarın iyice öğrenmiş olurlar
inşallah daha kısa sürer acemilik ya 7 si çok uzun geliyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer öyleyse 7 si oluyo ama bilemedim ki şimdi:44:
net olarak bişey söylerler nasıl olsa..
uzun dönem mi
allah kavuştursun
iyi geceler arkadaslar bende sizdenim nişanlım istanbul da kısa dönem askerlıgıne basladı rabbım tum askerlerımızı korusun onlara ve bıze sabır versın cok zor oldu ayrılmak sesını duyamamak...
amin canım... çok zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısıyla gelip geçicek zaman. ne güzel kısa dönem çıkmış ben 12 ay bekliycem( şu ana kadar hiç uzuna rastlamadım tek ben varım :)
şimdi kapattık telefonu uyumadan önce aramak istemiş
çok kötüydü sesi
köpek muamelesi görüyoruz dedicanı çok sıkılmış o ağladı ben ağladım.
allahım dayanma gücü ver ona da bana da şimdi yine bir gram uyku girmez gözüme orda rahat değilken ben burda nasıl rahat olayım![]()
allah kolaylık versın canım ne mezunu ki uzun donem cıktı olsun canını sıkma herseyde bır hayır vardır muhakkak
Vay hatunlar ne hızlısınız yaaa ben yazayım diyene kadar on sayfa ileri atmış mesajlar :)
Hepsini okudum da geldim :)
Gece hiç yatamadım,gece bitti sabah oldu hala yatamadım
Ağlamaktan gözlerimi geçtim yüzüm şişmiş artık
Babam da annem de ilk günden itibaren ilişkimizi biliyorlar ama yine de evde karşılarına o şekilde çıkmaya da utandım
Annem teselli etmeye çalışıyor bi yandan filan
Normalde telefonumun sesini evde hiç açmam
Ama arar diye açıp yattım
Bi ara sabah 7 gibi bi çaldı telefonum hemen açayım dedim açtım kapandı,sonra bir iki saat sızmışım öğlen 11de yine aradı
Canım benim ulaştım diye çaldırmış uyuyorumdur diye de uzun uzun aramamış ki uyanmayayım
Saat 11 gibi tekrar aradı daha birliğine teslim olmamış,çok sıcak burası dedi
Konuşurken bile yüzümden terler akıyor dedi
Konuştuk,kapattık
Akşama ararım yine dedi :)
Kafam dağılsın diye annemle dışarıya çıkmıştık saat 10 gibi yine aradı
Orada eğitim alacakları bi yer varmış arabayla oraya götürmüşler
Eşyalarını filan yerleştirmişler,yerleşmeleri için de heralde zaman mı vermişler ne? Orayı tam anlayamadım
O da hemen telefona geçmiş aramış bitanem :)
Kapatmadan mailine bak bi de dedi
Ne maili filan dedim
Bak sen dedi
Meğer birliğine teslim olmadan bir internet cafeye girip bi yazı döktürmüş ama çok fenaaaaaa
Neler neler yazmış,normalde mümkünatı yok yazmaz
Askerlik bizimkini iyi yönde değiştirecek heralde inşallah
Nasıl mutlu oldum anlatamam,içim artık bi nebze daha rahat
Ama hala zor,gelen her mesaja o diye atlıyorum
Son iki günkü mesajlaşmalarımızı filan hiç silmemiştim
Onlara bakıp bakıp doluyor gözlerim:2:
Ama kızlar bakın bir günü gitti bileeeeeeee :))))))
amin canım... çok zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısıyla gelip geçicek zaman. ne güzel kısa dönem çıkmış ben 12 ay bekliycem( şu ana kadar hiç uzuna rastlamadım tek ben varım :)
Allah kavuştursun canım. Nişanlı kızlar topiğine yazmıştın. İzmirliymişsin. Hemşeriyiz bu arada.
ayy canım ne kadar güzel yazmışsın...Allah kavuştursun... Aynı ben her mesajı ondan sanıyorum( Onunla konuşmadan uyumaya alışkın değilim geceler zor geçiyo bu yüzden
(
Günaydın kızlar.
Sabah 5.45de askerimin telefonuyla uyandım klubeyi boş bulunca hemen aramak istemiş. Onun telefonuyla uyanınca sanki burdaymış gibi hissettim sanki sıradan bi günmüş beni uyandırmışta birazdan yanına gidicekmişim gibi hissettim. Sonra çook uzaklarda olduğunu farkedince içimde koca bi boşluk![]()
ayy evet canım jandarma ve 5. Jandarma Alay Komutanlığı :) aynı yere düşmüşler :) usta yeri neresi pekii abimin şanlıurfa