tecrübeli arkadaşlar sevgiliniz en son kaç gibi arayabiliyordu peki 9 gibi uyuyacakalrsa bugünü yoksayıcaz galiba
o kadar kuyruk olması doğal galiba herkesin bizim gibi bekleyenleri olunca
benim aşkımda 2 kez aradı önce beni aradı hattaha teleofnlarını bana vericek ailesindekilere ben haber vereymişim die canım benim hızlıca kapatım ailesinide arasın die
bende kendimi alıştırdım inşallah atlatıcaz inşallah biticek bu günlerde göz açıp kapayıncaya kadar yemin törenleri gelicek kavuşucaz askerlerimize
tecrübeli arkadaşlar sevgiliniz en son kaç gibi arayabiliyordu peki 9 gibi uyuyacakalrsa bugünü yoksayıcaz galiba
o kadar kuyruk olması doğal galiba herkesin bizim gibi bekleyenleri olunca
benim aşkımda 2 kez aradı önce beni aradı hattaha teleofnlarını bana vericek ailesindekilere ben haber vereymişim die canım benim hızlıca kapatım ailesinide arasın die
bende kendimi alıştırdım inşallah atlatıcaz inşallah biticek bu günlerde göz açıp kapayıncaya kadar yemin törenleri gelicek kavuşucaz askerlerimize
benim eşimde bugün iki defa aradı çok şükür akşam dokuzda yat saati varmış sabah beşte kalkıyorlar inşallah zaman hepimiz için çabuk geçer geldiği günü düşünüp mutlu oluyorum iyi düşünüyorum sürekli size de tavsiye ediyorum
kızlar yatışlar genelde 9 buçuk 10 gibiymiş bugün hariç,gs-fb maçı izni vermişler, sabah da 5:45 de kalkış..sanırım 21 gün sonra acemilik tam konuşamadık onu..:44:
Ayyy nasıl mutlu ettin beni anlatamam canım ya çok teşekkür ederim o kadar sevindim ki şuan bu gece inş. uyuyabilirim artık. Bizimkide arar belki birazdan o zaman hemen full çeken bir yere koyayım telefonu.
bende aramasını bekliyorum hala canım inşallah hemen arar benimkide sesini duymak istiyorum bende sabırsızlanıyorum
31 ağustosta bitiyorsa acemilik buna çok sevindim hemen geçsin şu zaman
buble canım konuşabilmene çok sevindim verdiğin bilgilerede sağol canım
inciciceği canım inşallah konuşabiliriz çok merak ediyorum çok
sağol canım inşallah sende konuşabilirsinde bu gece için rahat yatarsın
Bizimki de izin verirler mi acaba diyordu bir bjk'lı olarak inş. bizimkilerede vermişlerdir.
canım bilmiyorum inşallah onunda aklı bende kalmıyordur üzülmesini hiç istemiyorum arayamazsan sağlık olsun canım diyerek kapamıştım inşallah konuşurum 2 kez sesini duydum inşallah arar belkide uyudular
Kızlar ben yatıyorum, yarın iş var zaten uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor gibi geliyor. Evde olsam 7/24 uyuyacağım zaman çabuk geçsin askerime kavuşayım diye. Hepinize iyi geceler inş. haber alamayanlarda tez zamanda haber alır sevdiklerinden.
kastamonudan haberler veririrz artık biz birbirimize böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?