347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar şimdi aradı sevgilim. Ağlama krizine girmiş bi şekilde yazıyorum size bu cevabı :))
Sesini duyunca çok kötü oldum zaten sesi çok durgun geliyodu.
Anca yerleşebilmiş ve fırsatı olmuş.
Hergün aricağını söyledi.
Yemin töreni 31 ağustostaymış kızlar çok ama çok sevindim buna. 20 gün sonra kollarımda olucak

canım heryerde aynı oluyormu bilmem ama nişanlım engeç 8 gibi arıyodu sAAt 10 gibi yatıyorlarmış sanırım. Merak etme fırsat bulduğu her an seni arıcaktır :))

kızlar yatışlar genelde 9 buçuk 10 gibiymiş bugün hariç,gs-fb maçı izni vermişler, sabah da 5:45 de kalkış..sanırım 21 gün sonra acemilik tam konuşamadık onu..:44:

Ayyy nasıl mutlu ettin beni anlatamam canım ya çok teşekkür ederim o kadar sevindim ki şuan bu gece inş. uyuyabilirim artık. Bizimkide arar belki birazdan o zaman hemen full çeken bir yere koyayım telefonu.

Son düzenleme:

benim eşimde bugün iki defa aradı çok şükür akşam dokuzda yat saati varmış sabah beşte kalkıyorlar inşallah zaman hepimiz için çabuk geçer geldiği günü düşünüp mutlu oluyorum iyi düşünüyorum sürekli size de tavsiye ediyorum

bende aramasını bekliyorum hala canım inşallah hemen arar benimkide sesini duymak istiyorum bende sabırsızlanıyorum

31 ağustosta bitiyorsa acemilik buna çok sevindim hemen geçsin şu zaman

buble canım konuşabilmene çok sevindim verdiğin bilgilerede sağol canım

inciciceği canım inşallah konuşabiliriz çok merak ediyorum çok

Son düzenleme:
Ayyy nasıl mutlu ettin beni anlatamam canım ya çok teşekkür ederim o kadar sevindim ki şuan bu gece inş. uyuyabilirim artık. Bizimkide arar belki birazdan o zaman hemen full çeken bir yere koyayım telefonu.

kastamonudan haberler veririrz artık biz birbirimize böyle :)

sağol canım inşallah sende konuşabilirsinde bu gece için rahat yatarsın

sağol canım inşallah sende konuşabilirsinde bu gece için rahat yatarsın

canım bilmiyorum inşallah onunda aklı bende kalmıyordur üzülmesini hiç istemiyorum arayamazsan sağlık olsun canım diyerek kapamıştım inşallah konuşurum 2 kez sesini duydum inşallah arar belkide uyudular

canım bilmiyorum inşallah onunda aklı bende kalmıyordur üzülmesini hiç istemiyorum arayamazsan sağlık olsun canım diyerek kapamıştım inşallah konuşurum 2 kez sesini duydum inşallah arar belkide uyudular

canım ararsa sen kendini tutmaya çalış ben tutamadım hemen sesim titremeye başladı çok kötü oldum. oda zaten ağlamaklıydı bide beni öyle duyunca daha kötü oldu şimdi pişman oldum keşke tutabilseydim kendimi ağlamasaydım

Son düzenleme:
hee bi de;orada askeri kartlar satılıyormuş, çok uygun fiyatlı 3,5 tl ye 45 dk konuşuluyormuş, benimki almış ondan aradı..
kızlar panik yapmayın lütfen, aradığında ağlamayın, ben çok mutlu konuştum 3 kez aradı beni bugün, ben mutluyum deyince çok sevindi, siz de mutlu konuşun ki onlarda orada mutlu olsun, müsait olmuyorlarmış pek hele bide çok kalabalık bi yere düştüyse araması zor olur..

bende ararsa eğer çok mutlu konuşcam çünkü evde ara ara gözlerimden yaşlar geliyor o yüzden yaş tükencek o aradığında gülerek konşcam tutucam kendimi 2 defa konuştuk ama bir kez daha sesini duymak isterdim ilk kez konuşmadan uyucam üzgünüm ama olsun aşkım iyi olsun gerisi boş

bende bugün gündüz konuşabildim bir tek heralde uyumuştur sevgilim baya uzun yol gitti dinlenmesi gerek ki sabah erkenden kalksın
31 ağustos diye tahmin ediyorduk hep yemin törenini
geçen yıl ağustosta gidenler hepten daha kısa yapmış acemiliği

Kızlar ben yatıyorum, yarın iş var zaten uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor gibi geliyor. Evde olsam 7/24 uyuyacağım zaman çabuk geçsin askerime kavuşayım diye. Hepinize iyi geceler inş. haber alamayanlarda tez zamanda haber alır sevdiklerinden.

ne güzel kendini meşgul edecek bir şey var. iyi geceler canım

kastamonudan haberler veririrz artık biz birbirimize böyle :)

Tabiii veririz canım. Haber alayım hemen buraya. Tüm yazılanları da okuyorum kaçırdığım bir şey olmasın diye. Bu arada sana soramadım abin de Gölköy'de Jandarma olarak mı yapıyor? Bizim 5. Jandarma Alay Komutanlığı çünkü.

Yarında hava yağışlı, geceden başlayacaktı orda yağış.

Son düzenleme:
şimdi kapattık telefonu uyumadan önce aramak istemiş
çok kötüydü sesi
köpek muamelesi görüyoruz dedi canı çok sıkılmış o ağladı ben ağladım.
allahım dayanma gücü ver ona da bana da şimdi yine bir gram uyku girmez gözüme orda rahat değilken ben burda nasıl rahat olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…