347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler arkadaslar bende sizdenim nişanlım istanbul da kısa dönem askerlıgıne basladı rabbım tum askerlerımızı korusun onlara ve bıze sabır versın cok zor oldu ayrılmak sesını duyamamak...

iyi geceler arkadaslar bende sizdenim nişanlım istanbul da kısa dönem askerlıgıne basladı rabbım tum askerlerımızı korusun onlara ve bıze sabır versın cok zor oldu ayrılmak sesını duyamamak...

amin canım... çok zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısıyla gelip geçicek zaman. ne güzel kısa dönem çıkmış ben 12 ay bekliycem ( şu ana kadar hiç uzuna rastlamadım tek ben varım :)

amin canım... çok zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısıyla gelip geçicek zaman. ne güzel kısa dönem çıkmış ben 12 ay bekliycem ( şu ana kadar hiç uzuna rastlamadım tek ben varım :)

allah kolaylık versın canım ne mezunu ki uzun donem cıktı olsun canını sıkma herseyde bır hayır vardır muhakkak

Vay hatunlar ne hızlısınız yaaa ben yazayım diyene kadar on sayfa ileri atmış mesajlar :)
Hepsini okudum da geldim :)

Gece hiç yatamadım,gece bitti sabah oldu hala yatamadım
Ağlamaktan gözlerimi geçtim yüzüm şişmiş artık
Babam da annem de ilk günden itibaren ilişkimizi biliyorlar ama yine de evde karşılarına o şekilde çıkmaya da utandım
Annem teselli etmeye çalışıyor bi yandan filan

Normalde telefonumun sesini evde hiç açmam
Ama arar diye açıp yattım
Bi ara sabah 7 gibi bi çaldı telefonum hemen açayım dedim açtım kapandı,sonra bir iki saat sızmışım öğlen 11de yine aradı
Canım benim ulaştım diye çaldırmış uyuyorumdur diye de uzun uzun aramamış ki uyanmayayım

Saat 11 gibi tekrar aradı daha birliğine teslim olmamış,çok sıcak burası dedi
Konuşurken bile yüzümden terler akıyor dedi
Konuştuk,kapattık
Akşama ararım yine dedi :)

Kafam dağılsın diye annemle dışarıya çıkmıştık saat 10 gibi yine aradı
Orada eğitim alacakları bi yer varmış arabayla oraya götürmüşler
Eşyalarını filan yerleştirmişler,yerleşmeleri için de heralde zaman mı vermişler ne? Orayı tam anlayamadım
O da hemen telefona geçmiş aramış bitanem :)
Kapatmadan mailine bak bi de dedi
Ne maili filan dedim
Bak sen dedi
Meğer birliğine teslim olmadan bir internet cafeye girip bi yazı döktürmüş ama çok fenaaaaaa
Neler neler yazmış,normalde mümkünatı yok yazmaz
Askerlik bizimkini iyi yönde değiştirecek heralde inşallah
Nasıl mutlu oldum anlatamam,içim artık bi nebze daha rahat

Ama hala zor,gelen her mesaja o diye atlıyorum
Son iki günkü mesajlaşmalarımızı filan hiç silmemiştim
Onlara bakıp bakıp doluyor gözlerim:2:

Ama kızlar bakın bir günü gitti bileeeeeeee :))))))

Canım çok üzüldüm yaa,usta birliği neresi?
Belki hani acemiler ya şimdi kök söktürmeye çalışıyorlardır
Sıkma sen canını,sen iyi ol ki ona moral veresin

Sayfaları okudukça usta birliğinin daha belli olmadığını farkettim inşallah çok rahat bir yere düşer
Dediğim gibi şimdi o orada artık dayanacak kimsesi yok ailesinden çok seni düşünür yeri gelir
Sen güzel güzel konuşup içini rahatlatmaya çalış sende aklı kalır onun da yoksa

Bu arada kızlar ben acemiliği sadece 14 gün diye biliyordum yaaa
Gerçi hiç sormadım henüz,arayınca sorarım ama ben 31 ağustos olur sanıyordum

ayy canım ne kadar güzel yazmışsın...Allah kavuştursun... Aynı ben her mesajı ondan sanıyorum ( Onunla konuşmadan uyumaya alışkın değilim geceler zor geçiyo bu yüzden (

Allah hepinize sabır versin kızlar.
Bende 341. dönem asker yareniydim.
Yaşadıklarınızı anlıyorum.

Allah kavuştursun canım. Nişanlı kızlar topiğine yazmıştın. İzmirliymişsin. Hemşeriyiz bu arada.

ayy canım ne kadar güzel yazmışsın...Allah kavuştursun... Aynı ben her mesajı ondan sanıyorum ( Onunla konuşmadan uyumaya alışkın değilim geceler zor geçiyo bu yüzden (

Aminnn canımmm rabbim hepimizin sağ salim kavuşmasını nasip etsin inşallah
Eminim onun için de çok zordur ve hatta evet bizden daha zor durumdalar,yani alıştıkları ortamdan tamamıyla farklı bir ortam,farklı insanlar
Kimdir,necidir bilmedikleri insanlarla birlikte uyuyorlar.
Dua,dua,dua canım benim
Elimizden gelenin en iyisi şimdilik bu

Günaydın kızlar.
Sabah 5.45de askerimin telefonuyla uyandım klubeyi boş bulunca hemen aramak istemiş. Onun telefonuyla uyanınca sanki burdaymış gibi hissettim sanki sıradan bi günmüş beni uyandırmışta birazdan yanına gidicekmişim gibi hissettim. Sonra çook uzaklarda olduğunu farkedince içimde koca bi boşluk

bak benim bile askerim 1 ay oldu izinden döneli hala sanki iş çıkışı servisten beni alıp eve bırakıcakmış gibi hissediyorum bi sönem oluyor alışıyorsun sonra :)

Kızlarrrr Günaydınn

Şafak 114

İki Hanelilere Son 15

Plakalara Son 33

Her Sabah Uyandığımda Aklımda Benimle Uyanan Tek Kişisin

Gece 12de bindi otobuse.uyku uyumadik tabi mesajlastik.saat 7gibi kastamonuya indi.sanirim biz teslim olmiycaz:) 2-3 gibi teslim olurum dedi.gozumden uyku akiyo ama su son saatler heba olmasin diye uyumuyorum.simdilik morali iyi.yalniz degil yaninda dayisi var sukur.sevmis kastamonuyu kucuk ama guzel diyor(havada serinmis baya).bu 1ay zaten kafaya takmiyoruz pek.asil bingol nasil olucak o onemli .kotu dusunmek istemiyorum.rahati yerinde olsun hicbirsey onemli degil.donusu somestre gelicek.Sen karneleri doldurmaya basladiginda bil ki az kaldi dedi:)insallah gelsin o gunler hayirlisiyla..

kızlar günaydın aşkım aradı şimdi çok mutluyum kii konuşan arkadaşlar olmuş ne güzel mutlandım

bu arada 31 de olacağı kesin olabilirmiş tekrardan söyledi 31 de die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…