şimdi kapattık telefonu uyumadan önce aramak istemiş
çok kötüydü sesi
köpek muamelesi görüyoruz dedicanı çok sıkılmış o ağladı ben ağladım.
allahım dayanma gücü ver ona da bana da şimdi yine bir gram uyku girmez gözüme orda rahat değilken ben burda nasıl rahat olayım
aşkımmm aradııı aşklandım inanmıyorum bir anda umutsuzken oldu çok mutluyum çokkamuflajları giymiş aşkım söylentilere göre 31 ağustosta olcakmış yemin töreni bend uçak bileti almak istiyordum
bu arada babası aşkıma bize uğrasın muhakak demişler benle ilgili yemin törenine onlarla gitmem uygun olurmu askerlikten 2 hafta önce felan tanıştım ailesiyle
çok mutluyum sesini duydum çok iyim şu anda
aşkıma maç var kaç kaç asker dedim söledi biliyorrrmuşşş
canım benm ya kıyamam çok üzüldümNeredeydi askerin nereye düşmüştü?
Neyseki acemiliği kısa yapıcaklar sadece 20 gün bunu düşünüp içinizi rahatlatın canım. Acemilikten sonra rahat ederler zaten.
sevgilim herhangi bi kötü muameleden bahsetmedi ama belkide ben üzülmeyeyim diye söylemedi
Çok sevindim konuşmana gözün aydınnn
Bende aynı durumdayım hatta ben hiç tanışmadım ailesiyle ama sevgilim yemin törenine gel ailemle diyor bende napıcam bilemiyorum :44:
Tabiii veririz canım. Haber alayım hemen buraya. Tüm yazılanları da okuyorum kaçırdığım bir şey olmasın diye. Bu arada sana soramadım abin de Gölköy'de Jandarma olarak mı yapıyor? Bizim 5. Jandarma Alay Komutanlığı çünkü.
Yarında hava yağışlı, geceden başlayacaktı orda yağış.
Çok sevindim konuşmana gözün aydınnn
Bende aynı durumdayım hatta ben hiç tanışmadım ailesiyle ama sevgilim yemin törenine gel ailemle diyor bende napıcam bilemiyorum :44:
inşallah rahat uyur canım. denizciler rahat olur derler genelde ama belki ilk gün diye öyle olmuştur bi anda değişik gelmiştir ona :44:iskenderun da denizci olarak.. onu telkin etmeye çalıştım ama ben kendim daha fena oldum.
nasıl uyuyabilecek hiç bilmiyorum içim hiç rahat değil benim
canım ben 5 senedir beraberim üniden beri hep erteledim hep erteledim yaşımız 23 ü deviriyor benimki hep baskı yaptı 2011 den beride çeyiz yapıyorumbenim için kaçınılmaz sondu ailesiyle paylaşımlar ama çok utanıyorum ne edeceğimi bilemiyorum hiç canım
onu göndermeyede cesaretle dün geçtim aşkımın yanına ama yapamam çok ağlarım ben üzülürsün dedim ki midem tuttu orda ailesi benle uğraşacaktı bide ben normalde tırsıyordm herhalde artık korkularımda kalmadı
eğer doğru zaman oldğnu hissediyorsan ailesiyle tanışabilirsin canım ben hep erteledim gözümde büyüttüm
inşallah rahat uyur canım. denizciler rahat olur derler genelde ama belki ilk gün diye öyle olmuştur bi anda değişik gelmiştir ona :44:
bana daha çok erken gibi geliyor canım daha okadar uzun zamandır birlikte değiliz biz. ama bi yandan onuda kırmak istemiyorum gitmemi çok istiyor yemin törenine. Sanırım kararımı son hafta vericem.
Baban bi tepki vermedimi canm şok olmştur herhalde
inşallah rahat uyur canım. denizciler rahat olur derler genelde ama belki ilk gün diye öyle olmuştur bi anda değişik gelmiştir ona :44:
bana daha çok erken gibi geliyor canım daha okadar uzun zamandır birlikte değiliz biz. ama bi yandan onuda kırmak istemiyorum gitmemi çok istiyor yemin törenine. Sanırım kararımı son hafta vericem.
Baban bi tepki vermedimi canm şok olmştur herhalde
kızlar yemin töreni 31 ağustosmuşaz önce yine konuştum öyle söyledi 4 ledik bugün
umarım her gün böyle 4 lerizbende dörtledim az önce 2 kez aradı beni tam umudumu kaybettiğimdeaşkımda söledi 31 ağustos diye
umarım her gün böyle 4 lerizpek zannetmiyorum ama bugün ilk gün diye böyle olabilir.. bi anda çok konuşmayalım,parça parça ara diyorum öyle sesini duymak daha iyi oluyo dedim
yemin töreninde aşkımın yanındayım ailesiyle gidicem inşallah, mutlaka gidin kızlar, kaçırmayın o anları derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?