bu arada, acemilikte, hele hele ilk birkaç gün araması çok zor. sevgilim narlıderedeydi, 3 günde bir arayabildi çünkü her bir ankesörlüde 100 kişi sıra bekliyor, herkes sadece bir kişiyi arayabiliyor, başkasını aramak istiyorsa sıranın sonuna giriyor tekrar. ailesini ararsa falan bozulmayın emi, ben bozuldum çünkü zamanında :)
Benim sevgilimde narlıderede. Bu habere çok üzüldüm
nereye gidecek usta birliğine?
valla narlıdereden çok çektik biz zamanında, kaldıkları yerlerle eğitim alanı arası 3,5 km idi, sevgilim aynı yolu 2 kere gidip döndüğü için günde 14 km yürüyordu. 1 ay içerisinde 7 kilo zayıflamıştı şok geçirdik. Ama onun dışında bir sıkıntısı yok, araması sıkıntı olabilir ilk 21 gün (bizde acemilik 21 gündü ancak bu sene 28 gün olabilir çünkü 21 gün 30 Ağustos'a denk geliyor, o tarihte salmazlar sanıyorum)
Denizliye gidecek canım.
inşallah 21 gün olur yaa sanırım cuma günleri oluyomuş yemin törenleri belki 31 ağustosta yaparlar. Bi umut şuan benimkisi :)
Kızlar bugün şafağımız 155, yemin töreni 28 gün sonra yani 7 eylül'de muhtemelen. Çünkü yemin törenleri cuma günü yapılırmış. Bu arada benim bebişim Kastamonu'ya varınca beni aradı. 5 kişilermiş birlikte teslim olacaklarmış. Zaten otobüse bindirirken yan koltuğunda oturan çocukta Kastamonu askeriydi hemen kaynaştılar. Camdan bakmadı bile pek, belki de ağlamasın diye. Çünkü ben kendimden geçmiştim. Bir ara otobüsün içine daldım ve kapılar kapandı az daha onunla birlikte gidecektim. Bizimki izin kullanmayacak muhtemel kavuşma tarihimiz 13 ocak.
ailesi gitmezse çıkar çıkmaz usta birliğine teslim olmakk zorunda kalır,, öteki türlü 2 gün izin veriyorlarşu evci izni acemilikten sonraki izin nasıl oluyor bilen var mı? ailesi gitmeyi düşünmüyor. e ben,m de soyadım tutmayınca acemilikten sonra dışarı çıkmaz mı
denizli süper, ulaşım bakımından yani... benim sevgilim urfa diyarbakır arasında bir yerde, gidebilmem görebilmem mümkün değildi göremedim ben de...
şu sizin acemilik çabuk geçsin biraz, bizim şafak atmıyor artık..
Kuzum önce beni aramış bugün ben annenleride ara merak etmesinler diyince, önce seni aradım zaten aşkım kapatınca onları arıcam dedi. Kıyamam ben kuzuma. Bu arada bizimki orda 5 kişiyle kaynaşmış onlardan birinin cebinden aradı teslim olmadan yani. Cep telefonunun sahibi çocukta bir tanıdıklarına verecekmiş girmeden. Yani bizimkide içeri girince hiç aramadı beni ama ben çok takmıyorum çünkü kafamı buna göre ayarladım. İnş. kolay atlatacağım. Özlem var ama günlerdir kendimi hazırlıyorum arayamıcak olmasına falan.
ailesi gitmezse çıkar çıkmaz usta birliğine teslim olmakk zorunda kalır,, öteki türlü 2 gün izin veriyorlar
benim abim de kastamonuya gitti. yoksa ikisi mi arkadaş oldu ki :) abimde otobüste arkadaşlar bulmuş kendine
Ayyy canım dün akşam İzmir'den saat 22:00'da bindirdik biz Ankara arabasına, Ankara'danda sabah Kastamonu'ya geçecekti hemen. 11:00-11:30 gibi Kastamonu'da oldu sanıyorum. İzmir'den direkt otobüs bulamadık biz yerler dolmuştu çünkü böyle alabildik. Otogarda toplanmıştır aynı saatlerde varanlar.
ben ankaraya bugünden rezervasyon yaptırdım 7 eylül için uçakla gidicem ne aceleciyim yahukesinleşincede eft yapar alırım
ailesi ve arkadaşları yemin törenine gidicek ama ustada ankara diye yol izni vermezler dedi vermezlermi ki bu konuda bilgisi olan varmıdır
bide kurban bayramında izin kullanabilmelerine bir sakınca yoktur inşallah çok uzun vadeli düşünsemde mutlu issediyorm ihtimaller karşısında
ankarada kuzenim olamsına rağmen günübirlik bir uçakla gidip bir uçakla dönmeyi düşünüyorum uçağa hiç binmedim binemedm ama mecburen alışcam
abim bursadan bindi kamilkoçla gitti. ama öyle bir anlattın ki. abim de telefonuyla gitti orada birine bırakacak. abimde arkadaş bulmuş bir sürü. abimde 1 e doğru teslim oldu yoğunluk olur alışayım diye :)
canım erkek arkadaşım MEBS Okl. ve EM K.lığıMAMAK ANKARA buraya gidiyor çok rahatmış forum donanım haberde araştırdım
Bizim de Kamil Koç'la gitti canım. Aradığı kişinin bir tanıdığı varmış orda ona bırakıcakmış. Cep numarasının sonu ... 33 85 ise abinden aramış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?