347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim sevgilimde narlıderede. Bu habere çok üzüldüm

şu evci izni acemilikten sonraki izin nasıl oluyor bilen var mı? ailesi gitmeyi düşünmüyor. e ben,m de soyadım tutmayınca acemilikten sonra dışarı çıkmaz mı

Benim sevgilimde narlıderede. Bu habere çok üzüldüm

nereye gidecek usta birliğine?
valla narlıdereden çok çektik biz zamanında, kaldıkları yerlerle eğitim alanı arası 3,5 km idi, sevgilim aynı yolu 2 kere gidip döndüğü için günde 14 km yürüyordu. 1 ay içerisinde 7 kilo zayıflamıştı şok geçirdik. Ama onun dışında bir sıkıntısı yok, araması sıkıntı olabilir ilk 21 gün (bizde acemilik 21 gündü ancak bu sene 28 gün olabilir çünkü 21 gün 30 Ağustos'a denk geliyor, o tarihte salmazlar sanıyorum)

Denizliye gidecek canım.
inşallah 21 gün olur yaa sanırım cuma günleri oluyomuş yemin törenleri belki 31 ağustosta yaparlar. Bi umut şuan benimkisi :)

Kuzum önce beni aramış bugün ben annenleride ara merak etmesinler diyince, önce seni aradım zaten aşkım kapatınca onları arıcam dedi. Kıyamam ben kuzuma. Bu arada bizimki orda 5 kişiyle kaynaşmış onlardan birinin cebinden aradı teslim olmadan yani. Cep telefonunun sahibi çocukta bir tanıdıklarına verecekmiş girmeden. Yani bizimkide içeri girince hiç aramadı beni ama ben çok takmıyorum çünkü kafamı buna göre ayarladım. İnş. kolay atlatacağım. Özlem var ama günlerdir kendimi hazırlıyorum arayamıcak olmasına falan.

şu evci izni acemilikten sonraki izin nasıl oluyor bilen var mı? ailesi gitmeyi düşünmüyor. e ben,m de soyadım tutmayınca acemilikten sonra dışarı çıkmaz mı

Denizliye gidecek canım.
inşallah 21 gün olur yaa sanırım cuma günleri oluyomuş yemin törenleri belki 31 ağustosta yaparlar. Bi umut şuan benimkisi :)

denizli süper, ulaşım bakımından yani... benim sevgilim urfa diyarbakır arasında bir yerde, gidebilmem görebilmem mümkün değildi göremedim ben de...
şu sizin acemilik çabuk geçsin biraz, bizim şafak atmıyor artık..

benim abim de kastamonuya gitti. yoksa ikisi mi arkadaş oldu ki :) abimde otobüste arkadaşlar bulmuş kendine

tecrübeli arkadaşlar sevgiliniz en son kaç gibi arayabiliyordu peki 9 gibi uyuyacakalrsa bugünü yoksayıcaz galiba

o kadar kuyruk olması doğal galiba herkesin bizim gibi bekleyenleri olunca

benim aşkımda 2 kez aradı önce beni aradı hattaha teleofnlarını bana vericek ailesindekilere ben haber vereymişim die canım benim hızlıca kapatım ailesinide arasın die

bende kendimi alıştırdım inşallah atlatıcaz inşallah biticek bu günlerde göz açıp kapayıncaya kadar yemin törenleri gelicek kavuşucaz askerlerimize

evet denizli ulaşım açısından süper inşallah ordada rahat eder diye umuyoruz. Şu acemilik bi bitse şuan arayamicağını duyunca çok üzüldüm inşallah 21 gün sürer.

ama sen benim abimi anlatıyorsun içim titredi :) telefon, saat 1 de teslim olma falan

benim abim de kastamonuya gitti. yoksa ikisi mi arkadaş oldu ki :) abimde otobüste arkadaşlar bulmuş kendine

Ayyy canım dün akşam İzmir'den saat 22:00'da bindirdik biz Ankara arabasına, Ankara'danda sabah Kastamonu'ya geçecekti hemen. 11:00-11:30 gibi Kastamonu'da oldu sanıyorum. İzmir'den direkt otobüs bulamadık biz yerler dolmuştu çünkü böyle alabildik. Otogarda toplanmıştır aynı saatlerde varanlar.

ben ankaraya bugünden rezervasyon yaptırdım 7 eylül için uçakla gidicem ne aceleciyim yahu kesinleşincede eft yapar alırım

ailesi ve arkadaşları yemin törenine gidicek ama ustada ankara diye yol izni vermezler dedi vermezlermi ki bu konuda bilgisi olan varmıdır

bide kurban bayramında izin kullanabilmelerine bir sakınca yoktur inşallah çok uzun vadeli düşünsemde mutlu issediyorm ihtimaller karşısında

ankarada kuzenim olamsına rağmen günübirlik bir uçakla gidip bir uçakla dönmeyi düşünüyorum uçağa hiç binmedim binemedm ama mecburen alışcam

abim bursadan bindi kamilkoçla gitti. ama öyle bir anlattın ki. abim de telefonuyla gitti orada birine bırakacak. abimde arkadaş bulmuş bir sürü. abimde 1 e doğru teslim oldu yoğunluk olur alışayım diye :)

Ah ah biz n'apalım Kastamonu'ya uçak bile yok. En yakın Sinop'ta var o da İstanbul aktarmalı hadi onu da geçtim Sinop havaalanını aradım ben otogarla arasında 5-6 km varmış taksiyle ulaşmak lazımmış. Otogara gitcende bir daha bincen falan bayıl artık yollarda. :) Bu arada uçaktan hiç korkma çok büyük rahatlık alışınca otobüse binemezsin. :)

abim bursadan bindi kamilkoçla gitti. ama öyle bir anlattın ki. abim de telefonuyla gitti orada birine bırakacak. abimde arkadaş bulmuş bir sürü. abimde 1 e doğru teslim oldu yoğunluk olur alışayım diye :)

Bizim de Kamil Koç'la gitti canım. Aradığı kişinin bir tanıdığı varmış orda ona bırakıcakmış telefonunu. Cep numarasının sonu ... 33 85 ise abinden aramış olabilir.

Son düzenleme:
Bizim de Kamil Koç'la gitti canım. Aradığı kişinin bir tanıdığı varmış orda ona bırakıcakmış. Cep numarasının sonu ... 33 85 ise abinden aramış olabilir.

yok canım değil her şeyi benziyormuş sadece :)
abim aradı şimdi. çok rahat burası çok iyi diyo :) bir de aşı yapmışlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…