• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aşkımmm aradııı aşklandım inanmıyorum bir anda umutsuzken oldu çok mutluyum çok :16:kamuflajları giymiş aşkım söylentilere göre 31 ağustosta olcakmış yemin töreni bend uçak bileti almak istiyordum

bu arada babası aşkıma bize uğrasın muhakak demişler benle ilgili yemin törenine onlarla gitmem uygun olurmu askerlikten 2 hafta önce felan tanıştım ailesiyle

çok mutluyum sesini duydum çok iyim şu anda

aşkıma maç var kaç kaç asker dedim söledi biliyorrrmuşşş

hadi gözün aydın rahatça uyu bu gece artık :))

aminn uyumamaya razıyım yeterki onlar rahat uyusunlar...
ilk günün koşuşturmasına ver canm yarın düzelir uykulu geceler gelir yerine.

inşallah ilk gün koşuşturmasıdır yoksa canı çok sıkkındı telefonda karşılıklı ağladık :14:

Ah ah biz n'apalım Kastamonu'ya uçak bile yok. En yakın Sinop'ta var o da İstanbul aktarmalı hadi onu da geçtim Sinop havaalanını aradım ben otogarla arasında 5-6 km varmış taksiyle ulaşmak lazımmış. Otogara gitcende bir daha bincen falan bayıl artık yollarda. :) Bu arada uçaktan hiç korkma çok büyük rahatlık alışınca otobüse binemezsin. :)

canım ben sinopta yaşıyorum havaş yok burda takside 15 liraya getiriyor otogara

o kadar çok özledim ki onu aradığında sesi titriyordu alışmaya çalıştığını, alışık olmadığını söyledi. Belli ki çok üzülüyor balım benim ya, Tripler atarak onu ne çok üzermişim meğer, onu ne çok severmişim meğer :43:

kızlar bizde birbirimize burda destek olalım
yoksa kaldıramam ben bu yükü :14:

sesini iyi olarak duysaydım moralim yüksek olurdu ama işte...

kızlar bizde birbirimize burda destek olalım
yoksa kaldıramam ben bu yükü :14:

ilk günün koşuşturması, kargaşasıdır o yüzden kötü geliyordur sesi, evrak işleri oluyomuş sıraya diziliyorlarmış, bir de birsürü insan tabiki herkes gergin o yüzden öyle konuşmuştur, sıkma canını.. çoktan uyumuşlardır, rahatlar şuanda en azından öyle düşün, uyuyolar..:34:

ilk günün koşuşturması, kargaşasıdır o yüzden kötü geliyordur sesi, evrak işleri oluyomuş sıraya diziliyorlarmış, bir de birsürü insan tabiki herkes gergin o yüzden öyle konuşmuştur, sıkma canını.. çoktan uyumuşlardır, rahatlar şuanda en azından öyle düşün, uyuyolar..:34:

hiç uyuduğunu sanmıyorum uyuyamaz ki o bu gece :19:

inşallah uyuyorlardır... ilk kez başka bi yatakta başka bir şehirde tek başına....

inşallah uyuyorlardır... ilk kez başka bi yatakta başka bir şehirde tek başına....

canını sıkma sen sıkma ki yarın aradığında sesin güçlü gelsin ona, ona en büyük desteği sen vereceksin unutma... yorgunluktan bayılmışlardır şimdi mışıl mışıl uyuyorlardır =)

aynen ister istemez bir yorgunluk olmuştur ve uyumuşlardır.. şuan onlara en iyi gelcek şey uyumak çünkü..
yarın 5.45 de iştima zaten, geceleri uykuları gelir direk..

sedulu sıkma canını yarın onunla mutlu konuş, sen mutlu olduğunu söylersen emin ol o da mutlu olucaktır..
kendinden ailesinden çok seni düşünüyo orda çünkü..:34:

aynen ister istemez bir yorgunluk olmuştur ve uyumuşlardır.. şuan onlara en iyi gelcek şey uyumak çünkü..
yarın 5.45 de iştima zaten, geceleri uykuları gelir direk..

sedulu sıkma canını yarın onunla mutlu konuş, sen mutlu olduğunu söylersen emin ol o da mutlu olucaktır..
kendinden ailesinden çok seni düşünüyo orda çünkü..:34:

kızlar birde şeyi anlamadım bana sevgilim 7 eylül dedi yemin töreni
acaba denizcilerin farklı mı oluyor :44: orda kafam karıştı aten kafam allak bullakta neyse....
yarın aradığında inşallah moralimiz yüksek olur

kızlar birde şeyi anlamadım bana sevgilim 7 eylül dedi yemin töreni
acaba denizcilerin farklı mı oluyor :44: orda kafam karıştı aten kafam allak bullakta neyse....
yarın aradığında inşallah moralimiz yüksek olur

hımm bilmiyorum ki ama farklı olabilir tabi..belki orada öyle konuşulmuştur ama kesin olarak tekrar söyler zaten, yarın öğrenirler net olarak.

Back