Maaş konusu tatmin edici mi? Çalışma saatleri dediğin gibi uzun vadeli çalışılabilecek gibi değil, evlilikte çok zor.kızlar iş görüşmem güzel geçti çok olumlu hissettirdi adam bana ama benim kafam çok karıştı sanırım çalışmayacam hafta içi çalışma saatleri güzel ancak cumartesi pazar çalışıyorsun pazar günü akşam ona kadar tatil hafta içi bir gün,ayrıca 7 hafta da bir bir hafta boyunca akşamları 10 da çıkıyorsun bunlar gıcık geldi bana biraz sıkıntıya girdim ne yapsam diye.yarın dönecekler olumluysa belkide dönmezler tabi ama dönecek gibi hissettirdi bilmiyorum.
iniçiçeğim sizinde hayırlı olsun başvuru inşallah
yok canım ya asgari ücret ama ekstra mesailer ücretliMaaş konusu tatmin edici mi? Çalışma saatleri dediğin gibi uzun vadeli çalışılabilecek gibi değil, evlilikte çok zor.
Hayırlısı olsun canım.sınav falan mı olcak şimdi alım için?Selamlar kuzular
Arkadaslar dün akşam yemekten sonra gitti. Arabaları burda serviste kaldı muhtemelen hafta sonu yine gelecekler..
Sabah erkenden kalktık. Polisliğe basvurmaya gittik. İyi ki eşim götürmüş evli olanlar eşleriyle birlikte basvuru yapıyormuş. Neyse kalabalık degildi de hemen hallettik 1 saatte.. Geldim hemen evi sildim süpürdüm. Camaşır falan attım yorulmuşum..
Hazır eşin evdeyken yapılacak daha güzel şeyler yokmuydu canım : )Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun canlar
hazır eşim evdeyken oturma odasıyla yatak odasının perdelerini yıkayım ona astırırım dedim. tek tek yıkadım salon hariç bütün camları sildim. sevgili eşim ben camları silikonlayım su giriyo yağmurda dedi. asma işinden kaçtı. perdeleri asmak bana kaldı. oturma odası kolay asıldı da yatak odası bitirdi beni resmen duvara bitişik. şu an güneşliği yıkanıyo onu sen asarsın dedim tamam ben bi köpeklere bakayım sen ararsın beni dedi gitti sanırım o da bana kaldı... belim ve kollarım fena oldu... bi de kırışmasın diye tek tek 4 posta da yıkadım Allahtan ütü istemedi hiç kırışmamış...
Anladım canım.hayırlısı olsun.yakın zaman da mı mülakat?puknasım iyi yapmışsın gerçekten şartları baya ağırdı bi süre sonra çok zorlardı. kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun inşallah..
papatya sınav olmuyo canım. kpss den 60 puanı geçen lisans mezunları başvurabiliyor. mülakat olacak. bakalım spor kısmında napıcam. eşim yavaştan koşalım çalışalım biraz dedi...
mercim gitme vakti yaklaştı demek. hazırlıklara başlamışsın. biraz özleşiceksiniz ama dönüş harika olucak. bende geçen hafta 4 gün annemde kaldım arada ayrı kalmak iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?