347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar iş görüşmem güzel geçti çok olumlu hissettirdi adam bana ama benim kafam çok karıştı sanırım çalışmayacam hafta içi çalışma saatleri güzel ancak cumartesi pazar çalışıyorsun pazar günü akşam ona kadar tatil hafta içi bir gün,ayrıca 7 hafta da bir bir hafta boyunca akşamları 10 da çıkıyorsun bunlar gıcık geldi bana biraz sıkıntıya girdim ne yapsam diye.yarın dönecekler olumluysa belkide dönmezler tabi ama dönecek gibi hissettirdi bilmiyorum.
iniçiçeğim sizinde hayırlı olsun başvuru inşallah

kızlar iş görüşmem güzel geçti çok olumlu hissettirdi adam bana ama benim kafam çok karıştı sanırım çalışmayacam hafta içi çalışma saatleri güzel ancak cumartesi pazar çalışıyorsun pazar günü akşam ona kadar tatil hafta içi bir gün,ayrıca 7 hafta da bir bir hafta boyunca akşamları 10 da çıkıyorsun bunlar gıcık geldi bana biraz sıkıntıya girdim ne yapsam diye.yarın dönecekler olumluysa belkide dönmezler tabi ama dönecek gibi hissettirdi bilmiyorum.
iniçiçeğim sizinde hayırlı olsun başvuru inşallah
Maaş konusu tatmin edici mi? Çalışma saatleri dediğin gibi uzun vadeli çalışılabilecek gibi değil, evlilikte çok zor.

puknascım teşekkürler....
bahsettiğine göre çalışma saatleri biraz ağır gibi senin için hayırlısıysa olsun canım...

Lovely canım benimki de mağaza kokusu.çok güzel bir kokusu var bütün eve yayılıyor kokusu.
Selamlar kuzular

Arkadaslar dün akşam yemekten sonra gitti. Arabaları burda serviste kaldı muhtemelen hafta sonu yine gelecekler..
Sabah erkenden kalktık. Polisliğe basvurmaya gittik. İyi ki eşim götürmüş evli olanlar eşleriyle birlikte basvuru yapıyormuş. Neyse kalabalık degildi de hemen hallettik 1 saatte.. Geldim hemen evi sildim süpürdüm. Camaşır falan attım yorulmuşum..
Hayırlısı olsun canım.sınav falan mı olcak şimdi alım için?

Bizde bugün eşimle bütün gün araba baktık.gezmediğimiz plaza kalmadı.karar verme aşamasına geldik hemen hemen.

Son düzenleme:
selam kızlar herkese mutlu bayramlarrr :)
puknascım çalışma saatleri bana da biraz ağır gibi geldi ama sen bilirsin tabiki hayırlısıysa olur canım.
dün 29 ekim törenimizi yaptık bugun evdeyim çok şükür yolculuk için eksiklerim vardı onları aldım. ne zamandır bordo bi ressam beresi arıyodum havalar soğumadığı için bi türlü bulamamıştım hiçbir yerde. çok içime sinen bitane buldum aldım hemen bugun. öğleden sonra da bavulumu hazırlamaya başlıcam. cumartesi de evi dip köşe temizlemem lazım ki ben gelene kadar eşimi idare etsin :KK48: gerçi kayınvalidem sen onu evde bırakma gelince tanıyamazsın evi bizde kalsın diyo ama anladığım kadarıyla eşimin gitmeye pek niyeti yok canı nerde istiyosa orda kalsın. her türlü aklım onda kalcak ama napalım artık :KK51: hiç gidesim yok onsuz biyere

En Büyük TÜRKİYEbayramımız kutlu olsun kızlarEn Büyük TÜRKİYE
bugün aradılar beni görüşmeniz olumlu sonuçlandı diye teşekkür ettim şartlar uymadı bana dedim.hayırlısı artık o kadar üniversite okuduk iş bulamıyoruz bulduğumuzda bize uymuyor off off..

merci hayırlı olsun canım,güle güle gidip gelirsin inşallah insanın aklı kalmaz mı haklısın ama döndüğünde ne güzel olacak çok özlemiş olacaksınız:KK68:

En Büyük TÜRKİYE Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun canlar En Büyük TÜRKİYE

hazır eşim evdeyken oturma odasıyla yatak odasının perdelerini yıkayım ona astırırım dedim. tek tek yıkadım salon hariç bütün camları sildim. sevgili eşim ben camları silikonlayım su giriyo yağmurda dedi. asma işinden kaçtı. perdeleri asmak bana kaldı. oturma odası kolay asıldı da yatak odası bitirdi beni resmen duvara bitişik. şu an güneşliği yıkanıyo onu sen asarsın dedim tamam ben bi köpeklere bakayım sen ararsın beni dedi gitti sanırım o da bana kaldı... belim ve kollarım fena oldu... bi de kırışmasın diye tek tek 4 posta da yıkadım Allahtan ütü istemedi hiç kırışmamış...

puknasım iyi yapmışsın gerçekten şartları baya ağırdı bi süre sonra çok zorlardı. kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun inşallah..

papatya sınav olmuyo canım. kpss den 60 puanı geçen lisans mezunları başvurabiliyor. mülakat olacak. bakalım spor kısmında napıcam. eşim yavaştan koşalım çalışalım biraz dedi...

mercim gitme vakti yaklaştı demek. hazırlıklara başlamışsın. biraz özleşiceksiniz ama dönüş harika olucak. bende geçen hafta 4 gün annemde kaldım arada ayrı kalmak iyi oluyo :KK39:

En Büyük TÜRKİYE Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun canlar En Büyük TÜRKİYE

hazır eşim evdeyken oturma odasıyla yatak odasının perdelerini yıkayım ona astırırım dedim. tek tek yıkadım salon hariç bütün camları sildim. sevgili eşim ben camları silikonlayım su giriyo yağmurda dedi. asma işinden kaçtı. perdeleri asmak bana kaldı. oturma odası kolay asıldı da yatak odası bitirdi beni resmen duvara bitişik. şu an güneşliği yıkanıyo onu sen asarsın dedim tamam ben bi köpeklere bakayım sen ararsın beni dedi gitti sanırım o da bana kaldı... belim ve kollarım fena oldu... bi de kırışmasın diye tek tek 4 posta da yıkadım Allahtan ütü istemedi hiç kırışmamış...
Hazır eşin evdeyken yapılacak daha güzel şeyler yokmuydu canım : )

haklısın stankim perde yıkamaktan başka yapılacak daha güzel şeyler bulabilirdim ben benimki evde olsaydı :-):-)
evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım ben zamanı gelmiş midir sizce :KK64: bu cumartesi onları da halledip öyle mi gitsem acaba , gerçi kirlenmiş gibi de görünmüyolar.
puknascım iyi yapmışsın bence kabul etmemekle. bu iş seni baya zorlıcak gibi görünüyodu.
akşam eşim yetişebilirse sıla konserine gidicez beraber oleyy :KK73:

Stanki elbette vardır da perde işi gözümde büyüyordu yardım eder diye düşündüm. Erteledikçe kalıyor. Hafta sonu gene misafirim gelebilir o yüzden yıkadım..

Mercim bence kışı geçir öyle yıka kalorifer fena pisletiyo. Hiç ugraşma ben bile onları daha ilk defa yıkadım bir seneyi geçti düşün...

Slm kızlar mutlu bayramlarrrEn Büyük TÜRKİYEnasılsınız?
puknasım iyi yapmışsın gerçekten şartları baya ağırdı bi süre sonra çok zorlardı. kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun inşallah..

papatya sınav olmuyo canım. kpss den 60 puanı geçen lisans mezunları başvurabiliyor. mülakat olacak. bakalım spor kısmında napıcam. eşim yavaştan koşalım çalışalım biraz dedi...

mercim gitme vakti yaklaştı demek. hazırlıklara başlamışsın. biraz özleşiceksiniz ama dönüş harika olucak. bende geçen hafta 4 gün annemde kaldım arada ayrı kalmak iyi oluyo :KK39:
Anladım canım.hayırlısı olsun.yakın zaman da mı mülakat?

Bu topic de szn80 diye bir arkadaş vardı, eşi askerden dönünce hamile kalmıştı, ne zamandır aklımdaydı biraz önce profiline baktım en son doğuma gidiyorum diye mesaj yazmış bir daha mesaj atmamış, merak ettim.

Günaydın kızlar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Salı günü yarım gündü ya sağolsun başkan bana izin verdi tüm gün gelmedim ama temizlik yaptım evde akşam annem anneannem kardeşim kuzenim geldiler anneannem bu evimi ilk kez görecekti
3 haftadır halıları kaldırmamıştım abuuuuuu süpürüp kenarları silmekle temizlik mi olur kaldırdım tüm halıları miss gibi bezle bi sildim bi sildim miss oldu
Geldiler işte Anneannem diyor neresi pis bu evin dedim siz gelene kadar kalayladım sonra da diyor bak şu bastonla geliyorum yanına :-):-):-):-):-):-)
dedim siz yaptınız birşey mi oldu :KK73:

Günaydınlar...

Papatya mülakat tarihleri aralıkta belli olucak..

Stanki evet hatırladım bende hiç ugramadı bidaha yoğunluktan falan gelemiyordur belki..

İnciçicegi hayırlısı olsun.inşallah mülakattan kolaylıkla geçersin. Günaydın kızlar.bende hasta kayıt kabul kursuna başladım.bölümümle ilgili değil aslında ama sürekli aranılan bir bölüm ve meslek.en azından devlet hastahanelerinde iş bulmam daha kolay olduğunu düşünüyorum(hastahane programı probeli bildikten sonra) tabi.sizler nasılsınız?

Back