347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

papatya hg naslsn ızmırlıymıssın bnde ıstanbuldan kelebek topıgın demırbaslarndanm surda 10 kısı falanız ama bnde cok gremıorm hamılelıkten oturu arada selam verıp kacıyorum sadece
Teşekkür ederim canım sen nasılsın?memnun oldum tanıştığıma.istanbulda kardeşim okuyor.arada geliyorum.seninde az kalmış doğumuna.bebegine saglıkla kavuş inşallah.

Tam kordondasın canım o zaman.bende zarayı çok severim twgy girdimmi bi ayakkabı alır çıkarım genelde.:KK48:güzel yazlık ayakkabıları oluyor sandalet tarzında.canım bu arada ben yazmıştım sana göztepe köprüde diye görmedin herhalde.

Evet canım Kordon'dayım ama taşınıcaz yakın bir zamanda. Gördüm bu arada çok yakınmışız.

Evet canım Kordon'dayım ama taşınıcaz yakın bir zamanda. Gördüm bu arada çok yakınmışız.
Kordona'mı taşıncaksınız yine canım?bu arada canım çeyizlerimiz nerdeyse aynıymış.benimde evim tupperware ve english home :KK48:

Eklentiler

• 20140806_150737.jpg
    20140806_150737.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 100
  • 20140802_195537.jpg
    20140802_195537.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 97
  • 20141025_125826.jpg
    20141025_125826.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 85
  • 20141025_130937.jpg
    20141025_130937.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 110
Gunaydin bayanlarrrr.
Napiyosunuz? Nasildi haftasonu?
Bugun yine bos gunum.Ogleden sonra 3 saat kursum var.Biraz temizlik yapacagim evde.

Selamlar guzeller

Papatya evin çol güzel olmuş güle güle oturun

Bizimde cuma akşamı arkadaşlar geldi. Tam bizim güvenliğin önünde arabaları bozulmuş. Direksiyonn kitlenmiş. Hava asırı yagıslıydı taa afyondan geldiler. İyi ki yolda bişey olmamış. Arabayıda 2 ay oldu alalı sıfırdı. Allahın işi işte. Arabaları serviste suan arkadaşım öğretmen rapor alalım 2 gün araba işi hallolsun dedik. 5 hastane dolandık rapor alma işi ne zorlaşmış. Ne özel ne devlet vermedi. En sonunda aldık. Koşturmalı bi hafta sonu gecirdik.

Günaydınlar bende haftasonu annemde kaldım pazar kahvaltıdan sonra döndüm eve işlerimi hallettim. Nasıl özlemişim annemi birlikte uyuduk. Kalma sebebimde ben eski iphone'umu anneme vermiştim. Telefon iclouddan hala beni tanıyordu reset attım itunes'tan o yüzden biraz uğraştım ama yaptım sonunda. Geç olunca eve gitmedim artık cts'yi annemle geçirdim.

iyi akşamlar kızlar
yarın sabah bir iş görüşmesine gidecem hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum bu yüzden olsun diye değil hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum

Günaydınlar bende haftasonu annemde kaldım pazar kahvaltıdan sonra döndüm eve işlerimi hallettim. Nasıl özlemişim annemi birlikte uyuduk. Kalma sebebimde ben eski iphone'umu anneme vermiştim. Telefon iclouddan hala beni tanıyordu reset attım itunes'tan o yüzden biraz uğraştım ama yaptım sonunda. Geç olunca eve gitmedim artık cts'yi annemle geçirdim.
ohh canım çok iyi olmuş. özlenmez mi anne hiç. beraberde uyumuşsunuz huzurlu huzurlu miss...

iyi akşamlar kızlar
yarın sabah bir iş görüşmesine gidecem hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum bu yüzden olsun diye değil hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..

Slm kızlar iyi akşamlar.nasılsınız? Benimde hafta sonum yoğun geçti.annemler annanemler dayımlar falan hepbirlikte bizdeydik.yemek yedik çok güzel geçti.bugünde annişimle mağaza mağaza gezdik.:KK48: İnciçicegi teşekkür ederim canım. Puknas iş görüşmen inşallah olumlu geçer.hayırlısı olsun canım. Lovely english home'dan koku aldım.:KK48:uğradınmı hiç son zaman canım?güzel oda kokusu gelmiş.kızlar bu arada araba bakıyoruz.sizlerde ne var?1 aydır bakıyoruz daha karar veremedik.:KK51:

Hastane çıkışlarım Bebetto ve idil baby canım
bu ikisi çok güzel
E-bebek, toker bebe, mothercare çoğunu buralardan canım

Canım güzel günlerde giysin zeynebimiz cicilerini.

iyi akşamlar kızlar

Canım hayırlısı ise olsun inş. Hadi güzel haberler ile dön bize.

ohh canım çok iyi olmuş. özlenmez mi anne hiç. beraberde uyumuşsunuz huzurlu huzurlu miss...

hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..

Evet bugün yarım gün çalışıyorum çıkınca soluğu gene annemde alıcam. Tv almıştık ona biz internetten samsung servis gelmiş kurulumu yapmaya duvara montaj için 90 lira para almış. Full hd almıştık ama yayını desteklemiyor herhalde hd içinde 70 lira para istemişler kıyamam onu sonra alırım demiş bende aradım gelen ekibi ben anneme hediye almak istiyorum o aparatı size nasıl ulaşabilirim dedim. Adam nerde çalışıyorsunuz biz bırakalım size dedi. Söyledim tamda bu tarafa geliyorlarmış onları bekliyorum şimdi. Anneme sürpriz yapıcam.

Slm kızlar iyi akşamlar.nasılsınız? Benimde hafta sonum yoğun geçti.annemler annanemler dayımlar falan hepbirlikte bizdeydik.yemek yedik çok güzel geçti.bugünde annişimle mağaza mağaza gezdik.:KK48: İnciçicegi teşekkür ederim canım. Puknas iş görüşmen inşallah olumlu geçer.hayırlısı olsun canım. Lovely english home'dan koku aldım.:KK48:uğradınmı hiç son zaman canım?güzel oda kokusu gelmiş.kızlar bu arada araba bakıyoruz.sizlerde ne var?1 aydır bakıyoruz daha karar veremedik.:KK51:

Çok alışveriş yapıyorum diye bu ara uğramıyorum ama english home'un mağaza kokusunu kullanıyorum bende evimde.

Selamlar kuzular

Arkadaslar dün akşam yemekten sonra gitti. Arabaları burda serviste kaldı muhtemelen hafta sonu yine gelecekler..
Sabah erkenden kalktık. Polisliğe basvurmaya gittik. İyi ki eşim götürmüş evli olanlar eşleriyle birlikte basvuru yapıyormuş. Neyse kalabalık degildi de hemen hallettik 1 saatte.. Geldim hemen evi sildim süpürdüm. Camaşır falan attım yorulmuşum..

Back