Selam kızlar kayınvalidemlerden geldik az önce doğru hissetmişim dün gece hep olmuş. Biraz önce biz onlardaykende 2 kere oldu kayınvalidemle biz çığlık tabi o benden beter gözlerini falan kapatıyor ben hemen eşimin dibine uçtum mutfaktan. Niye böyle oldum ben ya yaşlandıkça daha çok korkuyor demek insan. Bu ara buraya sardı.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Canım o kadar yoğun büyük şiddetlimi oluyor çok korkunç canım dua edicem size
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogru diosun loelylim anne babamz hep koruyackmis guveni vardi anne evnde huzurla uyurdum smdide huzurla uyuyrm ama yinede acaba dusuncesi var acaba hirsz grermi acaba deprem olsa kocami ve dogacak bebegmi alip cikablcekmym gbi korkularm va malesef ki haklisin canimSağol canım iyiyim çok şükür. Normalde eskiden hiç korkmazdım herhalde küçükken çok anlamazdım bir de anne babanın vverdiği bir güven vardı sanki onlar her koşulda koruyup kollayabileceklermiş gibi ama yalnız yakalanınca çok korktum. İlla yanımda birileri olsun istiyorum.
evet sanirim cok dinelenemyrm esim inanilmaz kizio ve surekli etrafmda sana ev isi yaptrmiyrm isi birak yat evde eksgn gedgn yok hic laf dinlemosn yatmysn bebegmzi korumuosn diyip duruo bndede sucluluk duygusu basladi bu bebek yasamazsa kabahatli bnm die iki tarafında ailleleri bilmiodu acikladk durumun ciddiyetndeler bnm ailem uzerime titremeye basladi bebek cok onemli diyip duruolar kendmi cok baski altnda hssedyrm napicam bilmyrm benmi yanlis anliyrm acabaBu arada sen nasılsın diyecektim ki yazmışsın Nenacım. Bu ara bol bol dinlen şu süreci atlatana kadar kendini yorma.
Stanki Arda ne yapıyor? Bizim arka apartmanımızda da biri doğum yapmış canım 7/24 ağlıyor bıdık sürekli birileri pışpışlıyor özellikle babasının sesini çok duyuyoruz ninni söylüyor falan eşim bir hoş oluyor.
Ay canimmm bebisin kalp aislarnimi duydunuz bnmde duydgm ilk gun geldi aklima ne keyfli bsdir o :) allahin izniyle bebek iyi olcak bol bol dua edin sende kendini yorma bidikkızlar günaydın biz bir mucize yaşıyoruz bebeğin bugün kalbi atıyordu oluşmuştu ama dakkada 100 atacakken 50 atıyordu düşebilir dedi tam kenarda duruyor biz bunu da gördük bunada şükür diypruz dua ediyoruz yapacak bişi yok
Dogru diosun loelylim anne babamz hep koruyackmis guveni vardi anne evnde huzurla uyurdum smdide huzurla uyuyrm ama yinede acaba dusuncesi var acaba hirsz grermi acaba deprem olsa kocami ve dogacak bebegmi alip cikablcekmym gbi korkularm va malesef ki haklisin canim
evet sanirim cok dinelenemyrm esim inanilmaz kizio ve surekli etrafmda sana ev isi yaptrmiyrm isi birak yat evde eksgn gedgn yok hic laf dinlemosn yatmysn bebegmzi korumuosn diyip duruo bndede sucluluk duygusu basladi bu bebek yasamazsa kabahatli bnm die iki tarafında ailleleri bilmiodu acikladk durumun ciddiyetndeler bnm ailem uzerime titremeye basladi bebek cok onemli diyip duruolar kendmi cok baski altnda hssedyrm napicam bilmyrm benmi yanlis anliyrm acaba
Ay canimmm bebisin kalp aislarnimi duydunuz bnmde duydgm ilk gun geldi aklima ne keyfli bsdir o :) allahin izniyle bebek iyi olcak bol bol dua edin sende kendini yorma bidik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın biz bir mucize yaşıyoruz bebeğin bugün kalbi atıyordu oluşmuştu ama dakkada 100 atacakken 50 atıyordu düşebilir dedi tam kenarda duruyor biz bunu da gördük bunada şükür diypruz dua ediyoruz yapacak bişi yok
Bu arada karnimda acayip piirilar var acaba bebis annesinimi tekmelio yokda acliktn karnmmi gurulduo acta deilim gerci ama tuhaf haff kelebek kipirtisi gbi bsy hssedyrm icimde :)
Allahdan umut kesilmez diye buna derler iste. Cok sevindim canim. Progestran felan verdiler mi dusugu engellemek icin.
Canim sende gec dollenme gibi bir durum soz konusu olabilir mi.
Stanki arda nasil napio Rose,merci,chelzy,fairy,alde,muss sizler nasilsnz
kızlar günaydın biz bir mucize yaşıyoruz bebeğin bugün kalbi atıyordu oluşmuştu ama dakkada 100 atacakken 50 atıyordu düşebilir dedi tam kenarda duruyor biz bunu da gördük bunada şükür diypruz dua ediyoruz yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?