• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sultan kebabu nasıl oluyor kii

Havuc bezelye patates sogan ve eti sote gibi pisiriyosun ama az sulu yapiyosun. Sonra bi kasenin icine yarim yufkayi iki kat yayiyosun icine soteyi doldurum bohca gibi kapatiyosun. Sonra herbirinin ustune besamel sos ve kasar peyniri rendeleyip firina gonderiyosun. Ben bide yanina hafif aci domates sosu yaptim firindan cikarip tabaga alinca etrafina gezdiricem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksamdan beri agliyorum gozlerim sisti. Annem sagligindan onemlimi uzulme dedi ama elimde degil.
Calismadan da bu puani alirdim koca senem bosa gitmis nasil oldu boyle anlamadim. Geri kafalimiyim neyim

canım benim yapma böyle bende aynı durumdayım bu puanla atanmam mümkün değil mucize olmazsa ama elimizden bir şey gelmiyor ve sorunun bizde olduğunuda düşünmüyorum..2012 de ben hiç kitap açmayıp 70 alıyor bu sınavda 9 ay calışıp 73 alıyorsam bir anormallik var demektir hem sınav sistemini alt ust ettıler hemde tarihle bizimle dalga geçtiler..hem çevremdeki herkes öyle 2012 de atanamayan arkadaşlarım bu sınavda daha düşük puan aldılar.artık napiyim şansımı özel sektörde deneyecem Adana'da işsizlik sıkıntısı büyük napacam bilmiyorum.

Depremi çok fena hissettim öncelikle anca kendime geliyorum yeni eve girebildim çok sesli ve güçlü salladı tam evden çıkmak üzereydim nasıl dışarı attığımı bilemedim kendimi. Bir adam su vereyim hanımefendi renginiz sapsarı olmuş oturtayım sizi dedi. Elim ayağım boşalmıştı. Merkez üssü karabağlar olmuş tabi aramızda 2 km yok. Bu ara İzmir çok sallanıyor hayır olsun.

Bu arada apartmana bu yazıyı hazırladım zaten onu asarken falan oyalandım.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405798698.156617.webp

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Depremi çok fena hissettim öncelikle anca kendime geliyorum yeni eve girebildim çok sesli ve güçlü salladı tam evden çıkmak üzereydim nasıl dışarı attığımı bilemedim kendimi. Bir adam su vereyim hanımefendi renginiz sapsarı olmuş oturtayım sizi dedi. Elim ayağım boşalmıştı. Merkez üssü karabağlar olmuş tabi aramızda 2 km yok. Bu ara İzmir çok sallanıyor hayır olsun.

Eki Görüntüle 1194651

Geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 1194651

Gecmis olsun lovelymm

Teşekkürler kızlar burası beşik gibi sallanıyor. 1.5 saat önce yine olmuştu biraz önce gene oldu vurup gidiyor ama ben çok korkuyorum. Biraz öncede lavobaya gidicem gidemiyorum orda olursa diye dedim eşim ben gelirim sen git dedi. Gittim ve oldu ben tabi çığlıklar eşim koştu geldi ama çok korkunç gerçekten nasıl uyucaz bu akşam bilmiyorum burası sürekli sallanıyor.

Benimde en korktuğum şey diyebilirim. Betim benzim atıyor. Eşimde ağlıyorum diye çok üzülüyor ama tutamıyorum kendimi. Korkmuyor gibi gözükmeye çalışsada o da çok korkuyor farkındayım.

böyle küçük küçük olması daha iyidir belki enerji boşalması oluyordur..korkutuyor insanı çünkü karşısında çaresizsin Allah'a sığınıp soğuk kanlı olmak lazım.benimde elim ayağım boşalır

İncicicegim anca yazabiliyorum. Kendini uzme canim. Matematigimin berbat olmasina ragmen kpss ye calistim ama olmadi diyebilmek icin bir kere dahi olsa hazirlanamamam hep icinde bir ukte olmustur. Keske bir senem bosa gitseydide calistim ama olmAdi diyebilseydim. Simdi hayatim boyunca keske kpss ye bir kere calissaydim diye hayiflanarak gecirecegim.

Sen elinden geleni yaptin. Kotu puanda almadin. Sinavda sizin adiniza bir yigin talihsizlik vardi. Benim cok sevdigim bir ardasim bilgisayar ogretmenligi okudu dort yildir dershaneye gidiyor. Kafasini dersten kaldirmiyor ama olmuyor ama hic de pes edecege benzemiyor.

Havuc bezelye patates sogan ve eti sote gibi pisiriyosun ama az sulu yapiyosun. Sonra bi kasenin icine yarim yufkayi iki kat yayiyosun icine soteyi doldurum bohca gibi kapatiyosun. Sonra herbirinin ustune besamel sos ve kasar peyniri rendeleyip firina gonderiyosun. Ben bide yanina hafif aci domates sosu yaptim firindan cikarip tabaga alinca etrafina gezdiricem

Harika bir yemek olmuş yaawww ellerine sağlık canım

Günaydın kızlar
Lovelym geçmiş olsun korkma 7 kez Ayetel Kursi oku öyle yap ne yapacaksan
ben kabusla uyandım bugün ya guya bi evde çalışıyormusum mutfakta yemek yapıyorum evin hanımı cok gıcık biriydi saçlarını bana atti bende kalktim hazırladım beni odaya kitlediler kardesjm bile kurtarmadi imdatt djhe bagirdim sayiklayarak bağırarak kalktim hayrolsun da

Günaydın kızlar
Lovelym geçmiş olsun korkma 7 kez Ayetel Kursi oku öyle yap ne yapacaksan
ben kabusla uyandım bugün ya guya bi evde çalışıyormusum mutfakta yemek yapıyorum evin hanımı cok gıcık biriydi saçlarını bana atti bende kalktim hazırladım beni odaya kitlediler kardesjm bile kurtarmadi imdatt djhe bagirdim sayiklayarak bağırarak kalktim hayrolsun da

Allah hayirlara getirsin.

Günaydın kızlar.

Dün gece hep uyandım ve eşime deprem oluyor dedim. Hayır ben döndüm canım sana öyle geldi dedi ama bence beni sakinleştirmek için söyledi çünkü ben hemen hissediyorum ufacıkları bile.

Böyle ufak ufak olmasına iyi diyorlar ama bu ara çok hareketli korkuyorum ister istemez.

Son düzenleme:
Lovely gecmis olsun canim. Simdi olur öyle ara ara küçük depremler. Nisan ayinda sarosta olan depremde arkadaşıma kahvaltiya gitmiştim deprem olunca eşi çok panik yapti biz onu sakinlestirmeye çalıştık. Senin eşinin sakin olması iyi düşünme çok fazla depremi.

Selamlar kizlar

Uzulmemek elde degil o kadar calismaya nasil bu kadar dusuk puan aldim ona sasiyorum. Artik yapacak bisey yok. Ozellere basvurucam. Simdiye kadar hic basvuru yapmamistim. Bankalarin sinavlarina falan basvurucam. Insallah bi yerler olur artik...

Lovelym gecmis olsun canim. Biz annemdeyiz hala bu gece donucez. Burda hissetmedik depremi. Iyi ki de hissetmemisim bende sen gibiyim cok korkarim. Gecen oldugunda da gece sallaniyoruz sanip uyaniyordum surekli. Allahim korusun daha buyugunden. Boyle minik minik olsun bosaltsin enerjisini...

Back
X