- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Incicegi senide alintiladmda yazmayi unuttum afen gecti gtti sinav artk hayiflanmayi birak onundeki maclara bakannisin ne guzel carsaflaalms miss kokutmussun gule gule kullanin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kendi bebeğime inanmayıpğ ağlarken geçen senin yazdıkların güçlü kılmıştı beni hala ümidim yok sevinemiyorum bile sen nasıl güçlüsün böyle tekmelerini duyarken doktorların dediğine karşı nasıl dirayetli oluyorsun
ben herşeyi geçtim bir cana kıyamıyacağıma eminim hele kalp atışını duyduğum anki ağlayışım Allahım sınamasın tek dileğim beni seçim yaptırmasın tek arzum
Rose 1-2gun inanilmaz kotuydum ama bana sizler destek oldnz bebegm icin uzulmemem savasmam gerektgi soylendi ben eer anne olucaksam egositce davanmaya hakkim yoktu moralim yuksek ve kalben inaniyrmki eylulum zamaninda gelicek allahim beni uzmicek maneven buna inanilmaz inanyrm beni guclu kilan belkide bdur dun sabah yine sanciyla uyandm sabahn 8.30da esim uyuodu ama nasil bagiriorm agridan eam panikle uyandi nein var die ben bebegi dusuruyrm dedm yani baska aciklamasi yok oyle bi siddet omrumde gormedm nasl bir agrydi allahm kmsee yasatmsn esim hemen dorulttu beni ayaklarmn altna yastk koydu elini karnima koydu ama ben nasil agliyorm yastk sirilsilam olmus esimin gozleri doldu aglamamak icin direnio benim icin cok onemisin bebebkte cok onemli ama terch yapck olursam seni terch ederm bnm yine bi bebegm olur birakma kendini lutfen dedi o ara sancim hafifledi gozlerimi araladm esime baktm bu bebek bizi birakmicak bnde onu birakmicam dedm uzandi tekrar yanima o aa baya hafifledi sancm guzel guzel dertlestk iyilesncede kalktk yataktan boyle bir pazar sabahi yasadm dunki sancida dusmedyse dedm bu bebek beni birakmicak artk endisem yok korkmuyrm sende guclu ol lutfn bebeklermzn bize ihtyclari var rose
İse donus tarihim belli oldu. Sut iznimi iki ay toplu kullanmak istedim. 14 kasimda ise basliyorum
benim arkadaşımda akşam gidecek eğer kalbi durduysa yarın sabah kürtaj olacak
canım şirketteki doktor hemşire ve ebe arkadaşalra danıştım ümitlenme diyorlar çünkü bu gibi durumalrda bebekte anomeli olablr diyorlar lütfen umutlanma o daha çok minik diolar
Ohhh sefan olsun incicicegm canim keyfni cikar doyasiya bizide unutma tatile gdince geldgnde yuz vermyz sana ona gore :)hehhh olsun. haklısın canım. hafta sonu eşimin memleketine gidicez. bi hafta ordayız ordan da tatile inşallah. tatil iyi gelicek. geç kalmış balayımızı yapıcaz
Baya var iznin nie uzuldun anlamadmki 6ay kullanmis oluosun annem :)İse donus tarihim belli oldu. Sut iznimi iki ay toplu kullanmak istedim. 14 kasimda ise basliyorum
Valla dun sabah oyle bsy yasadik oa n gecti gtti smdi kizim bugun annesnn yüzü nu gulduruyor icimde pitpit bsyler oluyor bugun hic bitmedi o kipirdi eve gdim uzanicam sesszlikte bol bol kizimi dinlicem babiskosuda biraz gec gelicekms sonra ikimz dinlerz o hissetnz ama psikolojk olarak aaa evet hissettm dicek canin kocam yaaaanenam çok duygusal gözümden yaş geldi
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Tam cadi teyzesi hoppidi hoppidi oynuo hi rahat durmuo aman durmasn yasadgni hssedyrm ya o bana yeterr hala kipir kipir bu zilliSelamlar kizlar toplu alintilanmiyor telde o yizden alintilayamadim.
Rose canim ne kadae sevindim bilemezsin.Atiyor kalbi pit pit bebisin demekki.Allah mucizesini gostericek insallahh.Cok sevindim cokk.
Nena canim sende dinlen ne kadar uzuldun hatirliyosun.Yorma kendini de bebegide bak cadiya bak sen kipir kipir durmuyo demekk..
Lovely canim en guzelini yapmissin ne cok sicak ne cok sogukta tam ege zamaninda gidiyosunuz.Yemek icin okadar odemeye de gerek yok en iyisini yapmissin.
Stanki canim aslinda bakarsan cok iyi bir tarihte basliyorsun.Arda tam palazlanacak ve kati gidaya gececegi zaman.Ideal yani.Uzulme annesii.
Rose allah okadr buyukki evet dr lar ger seyi soylemek zorundalar bazen kotu seylerle bile yuzlesiorz malesef ama umudunu gercekten kaybetme en azindan sonucu gorene kadr korkma lutfn bnde moralim i yuksek tutuorm carsamba gunu dr um her an iyi bsyde kotu bsyde soyleyeblr heyecanlym ama her turlu sonuca razi olcam psikolojk olark hazrm artkcanım şirketteki doktor hemşire ve ebe arkadaşalra danıştım ümitlenme diyorlar çünkü bu gibi durumalrda bebekte anomeli olablr diyorlar lütfen umutlanma o daha çok minik diolar
Ardaya annen mi bakacak k. validen mi
Kayinvalidem bakacak.
Kizlar siz fotograf cekiminizi dugun ile ayni gun mu yaptiniz. Bizim dugunumuz gunduz 1 de olucak 2 saatlik dış mekan cekimi düşünüyoruz. Sizce sabah kuaforden sonra dış cekim yetisir mi? Sehirler arasinda hep git gel yaptigimizdan hafta sonlarimizda dolu. Genelde hafta icide fotografcilar ajansa bagli olduklarindan cekim yapmiyorlar.
Kizlar siz fotograf cekiminizi dugun ile ayni gun mu yaptiniz. Bizim dugunumuz gunduz 1 de olucak 2 saatlik dış mekan cekimi düşünüyoruz. Sizce sabah kuaforden sonra dış cekim yetisir mi? Sehirler arasinda hep git gel yaptigimizdan hafta sonlarimizda dolu. Genelde hafta icide fotografcilar ajansa bagli olduklarindan cekim yapmiyorlar.
Kuzum yetişmez maalesef zaten kuaförden 4 saatte falan anca çıkıyorsun. Daha sonra yaptır hiç stres olma.
Benim düğün de gündüz düğünü idi senin gibi ben 18 Mayıs'ta evlendim 15 Haziran da çekim yaptırdım o ara çok yağmur yağdı bizse o zamana yaptırdık. Ben bide adadan gelin çıkmadım kuaför kuzenim kartaldaydı bende kartalda teyze evinden gelin çıktım sonra Kartal'dan bostancıya gelin konvoyu gitti tabi istanbul trafiği vardı tam 1 de mekanda idik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Of cok yoruldum daha simdi girebildik eve gava da feci sıcak bugün taa bakirkoye gidip geri geldik arada bide kadikoye ugradik. Arabasiz olunca cok zor oluyo sicakta gezmek. Resimleri secmemiz 2bucuk saat surdu 100 tane resim sectik album icin. Bitane poster bitane de tuval icin resim sectik. Cok zor oldu ayırmak ya hepsi cok guzel çıkmış.
Muss cum dugun gunu minimum 3 saat suruyo kuaforun o yüzden bence dugunden once yaptirmayi dusun. Haftaici dugun paketi cekimleri var bazi fotografcilarda. Dugun oncesi haftaiçi yapiyolar pakete sacin makyajin dahil. Hatta bazi paketlerde gelin buketi gelin arabasi bile getiriyolar cekime. Bende dugunden sonra yaptirmayi istemezdim sahsen. cunku ayni heyecan yansimiyo fotograflara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?