Günaydın kuzular :))))
Yeni uyandım ne zaman sonra ilk defa bu saatte kalktim :)
Masallah :)) bebisin ihtiyaci varmis demekki.
Bende yaz kis tatil demeden emekli teyzeler gibi 7bucukta uyaniyorum hep.Uyuyamiyorum.Ozeniyorum 10 11 lere kadar uyuyanlara valla.
ben uyurum valla dünya umrumda olmazMasallah :)) bebisin ihtiyaci varmis demekki.
Bende yaz kis tatil demeden emekli teyzeler gibi 7bucukta uyaniyorum hep.Uyuyamiyorum.Ozeniyorum 10 11 lere kadar uyuyanlara valla.
Gunaydinlarrrr puanlar fena deilmisss keske bnde deneseydm ama kitap acmadm 2yil once grdm kitap acmadan 65almstm bu senede kesin oyle alirdm.... incicegm uzulme kuzun seneye bidaha denersn dinlen azcik snra calismaya baslarsn sikma canini bu sinavi kazanipta atanan cok insan yok endiselenme suan 80ve ustu alip atanamicak bicok insan var onlarn hali daha kotu bnce.... bu aksam annemlerdeyz kv ler gelicek esimi ikna ettm bizde gdcz annisime z.yagli sarma yapicam kadincagz bugub cok yorulucak hemde oruclu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben uyurum valla dünya umrumda olmaz
Aksamdan beri agliyorum gozlerim sisti. Annem sagligindan onemlimi uzulme dedi ama elimde degil.
Calismadan da bu puani alirdim koca senem bosa gitmis nasil oldu boyle anlamadim. Geri kafalimiyim neyim
Kızlar günaydın inciceciğim ağlama senden başka değerli değil cidden ağlama sakin
Ayyy hüm 2 aylık evliyim ama hiç kimseyi ağırlamadım vallla 😃😃😃 zaten hamilellik denk geldi eeee yeni öğreniyorum yemek yapmayı da
Bu arada kızlar püre yapıcam eşimle bana 2 patates olur değilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lovelym burlardım kuzucm
Kapının açık bırakılması en uyuz olduğum şey bende yazı astım bizim girişe babam yönetici onun adına yazıp yazıp asıyorum. megafondan sormadan kapı açanlar var bi de tam dayaklıkk
İnciçiçeğim hayırlısı böyleymiş demek, üzülme kendini harab etme canına yazık
incicicegin uzme canini hicbisey senden onemli degil.
Bende bu aksam ilk defa yemegr misafir agirlicam menuyu de biraz abarttik galiba dun gece 11e kadar yemek yaptik esimle. Islerin hepsi bana kalmasin diye ugrasti durdu oda. Bakalim nasil gecicek ilk yemekli misafir agirlayisimiz
Hadi bakalım kac kisi gelecek canım
Iki kisi gelcekler canim ama yinede zormus ya her cesitten yapmak. Normalde 1 cesit bisey yapip yiyoruz hepsini ilk defa bir arada yaptim
Ne yaptın bakayım :))) menü de ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?