347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya cok garip ben besinci haftada gitmistim keseyi gordu sadece tamam dedi. Sonra sekizinci haftada kendi ultrosonda kalp atisini gordu tamam dedi.

Neden sana bebek bu kadar kucukken ve gec dollenme varken boyle seyler soyluyorlar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebisinin iyi olduguna.

Artik yirmi haftalik olmussunuz. Bebistir o bebistir. Cok yakinda uyudugu zamanlari. Yer degistirdigini de hissedeceksin.
ya stanki evet sanirim kizim tekmelio yerim ben onu bakalim dogan bey carsamba gunu ne dicek esimde sikayet etckmis hic soz dinlemiyorum die.... ordanda 1-2dr randevum daha var onlarada gdicem garanti olsun die insallahh dogan beyin verdi magnorm yuklemesi etkiki olmustrr.. bde stankicim bnm kasiklarmda siddetli agri oluo boyle regl agrisindan daha kuvvetli bicak saplamasi gbi surekli oluo nerdeyse her sabah o agiyla uyanyrm 10dk kadr suurup kesilio inanilmaz canimi yakio

Evet dinlencm yaa ama napim ben evde yatarken esimin her isi yapmasi beni uzuo zaten younn calisio basi agrio hep bide gelip evde calismasi beni cok uzuo kiyamiyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o kasik agrilari bendede oluyordu. Ama sadece sag kasigimda. Ayaklarimi yukari dogru uzatinca azaliyordu. Cok siddetliyse doktora soyle canim. Bazilari bebek kendine yer aciyor demisti bana. Birde bir kere bana cok siddetli sirt agrisi olmustu. Osteodn sonra kesildi.

Selam kızlarrrr :)
Rosecum bebegin kalp atislarini duymussunuz cok mutlu oldum canim benim Allahın izniyle sağlıklı olcak inşallah.
Nena sende cok yorma kendini dinlen bol bol canım.
Bizde bugun resim secmeye gidiyoruz anca zaman bulabildik :)

Bu sabah migde bulantisi. İshal. Karin agrisindan dolayi doktora gittim. Musluk suyunu hic birsekilde kullanma dedi yemege caya.

Ardayi soran teyzeleri bir bucuk aylik olduk. Kafasinda konakciklar oldu hergun zeytinyag ile nemlendirip konakcik samp. İle yikiyoruz. Dun gece sabahladik. Su an uyuyor.

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ama biz fazla umutlkanmıyoruz heran herşey olabilir yada karnımdaki bizi şaşırtabilir biz bile bunu beklemiyorduk bugün kürtaja diye gittim ben siz düşünün halimi

ama psikolojim çok şükür iyi dua etmek öyle rahatlatıyor ki neylerse rabbimden geliyor

bnm rahim darlgndan oturu normal agrilar

artk yormuyorum kizimn donuslernmi tekemlenimi ne hssedyrm hic ahat durmuo kipi kipir icimde bide gidiklio beni :)

gecmis olsn suan nasilsn biraz dinlensene kuzucum... ardacikta koca adam olmus operim agzni burnunu :)

Kv geldi ben uyuyim diye. yok uykum gelmiyor. Su kafasini yastiga koyunca uyuyabilen insanlara hayranim.

Canım nasıl sevindim anlatamam inş. bu mucize gerçek olacak bebişin sıkı sıkı tutanacak sana kuzum.

Nena sende hareketlerini hissetmeye başlamışsın ne güzel benim arkadaşımda senin haftalarında hissediyordu.

Mercim sizde seçin bakalım resimleri.

Bende bugün radisson blu otele rezervasyon yaptırdım kurban bayramına. Ramazana her yer dolu geç kaldık biz nereye gitsek diye düşünürken hadi kurbana gidelim dedik ekimde çeşmede hala yaz yaşanıyor nasılsa. Oda kahvaltı geçmişim rezervasyonu akşam yemeği için 60 euro fiyat farkı istediler. Bende kabul etmedim dışarda yeriz daha iyi.

Kuzum geçmiş olsun. Bizimde olsunda varsın uyutmasın ne tatlıdır şimdi.

ya evet loveylı göz kırpması gbı kelebek kanadı çarpar gıbı garıp bsyler hıssedyrm gıdıkalnıyorumda bazen duruo bıdaha degıo sıcrıorum alışık deılımya tepkılere tuhafıma gıdıo babasını arayıp soyledım bı heyecan bı heyecan kızım benım dıo

aksam yemegı farkı kışı bası 60 e mu cok ıztemısler hemde ekım ayın da yanı...sezon btımı ıyı yapmıssn kabul etmemekle dısarda daha cüzi fşyata yersnz kurban da gıdın daha sessız olur çeşme daha keyf alırsnz bnce

bnmde 2 gun sonra doğum gunum eşim greenpark pendık e rezervasyon yaptrmıs ramazana denk geldgı ıcın de oruçlularla aynı anda yıcez yemeklerımızı olsun dedım daha erken olsa hazrlanamam daha gec te olmaz esımde gunund eolsun ıstedı ertelemek ıstemedı oraya gıdıcez ordanda marinaya gtcekmısız hava almaya gec saate kadarda orada dururuz dedı oke dedm hoşuma gttı...

Dışarısıda pahalı canım aslında Çeşme pahalı bir yer ama var benim bir kaç tane bildiğim yer oralara gideriz artık. İdare ederiz. Bir akşam Çeşme Marina bir akşam Alaçatıda olucaz zaten.

Son düzenleme:
nena seni okuyorumda gözleirm doluyor hadi mucizeler olsun olmaz denilenler olsun

rabbim öyle büyük ki doktor olmaz dedi bir şekilde bebeğimiz bize tutundu

Dışarısıda pahalı canım aslında Çeşme pahalı bir yer ama var benim bir kaç tane bildiğim yer oralara gideriz artık. İdare ederiz. Bir akşam Çeşme Marina bir akşam Alaçatıda olucaz zaten.
cesme pahali canim biliyorum ama 60e dan daha ucuza yersnz onu demek istedm :)

nena seni okuyorumda gözleirm doluyor hadi mucizeler olsun olmaz denilenler olsun

rabbim öyle büyük ki doktor olmaz dedi bir şekilde bebeğimiz bize tutundu
Rose tatlim olcak ben inaniyoum ikimzinde minigi bizimle olucak senn bebegnlede ilgli hic olumsz bsy dusunmuyrm aksine inanilmaz umutluym kendi kizim icin de oyle yuce rabbim bizlere bagislicak miniklermzi inan

ben kendi bebeğime inanmayıpğ ağlarken geçen senin yazdıkların güçlü kılmıştı beni hala ümidim yok sevinemiyorum bile sen nasıl güçlüsün böyle tekmelerini duyarken doktorların dediğine karşı nasıl dirayetli oluyorsun

ben herşeyi geçtim bir cana kıyamıyacağıma eminim hele kalp atışını duyduğum anki ağlayışım Allahım sınamasın tek dileğim beni seçim yaptırmasın tek arzum

selamlar fıstıklar

öğlen eşim gelince bende onunla uyumuşum. annecim yeni çarşaflar almış bana onları attım 15 dk ya bi yıkadım miss gibi koksun diye. dün gelirken yemekte verdi yanına bi çorba bi de yoğurtlu semiz otu yapıcam tamamdır. ayrıca bugün daha iyiyim neden böyle oldu diye yemiyorum kendimi. bende herkes gibi umudumu şu banka sınavlarına bağladım hayırlısı artık..

rosecim bebişin kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım. inşallah bebişiniz bırakmıcak sizi. Allahtan ümit kesilmez

nena kızçen kendini belli etmeye başladı demek. ne güzel bir duygudur öyle miss

stankim geçmiş olsun canım. oğlancık kocaman olmuş maşallah kuzuya.

bizim sularda acayip kireçli yaa ketılla çaydanlık 2 güne bir kireç oluyor. temizlemekten gına geldi. limon tuzuyla kaynatıyorum çaydanlık parlıyor ama ketılımın kapağı yarım açıldığı için içini iyice temizleyemiyorum kalıyo gene

Rose 1-2gun inanilmaz kotuydum ama bana sizler destek oldnz bebegm icin uzulmemem savasmam gerektgi soylendi ben eer anne olucaksam egositce davanmaya hakkim yoktu moralim yuksek ve kalben inaniyrmki eylulum zamaninda gelicek allahim beni uzmicek maneven buna inanilmaz inanyrm beni guclu kilan belkide bdur dun sabah yine sanciyla uyandm sabahn 8.30da esim uyuodu ama nasil bagiriorm agridan eam panikle uyandi nein var die ben bebegi dusuruyrm dedm yani baska aciklamasi yok oyle bi siddet omrumde gormedm nasl bir agrydi allahm kmsee yasatmsn esim hemen dorulttu beni ayaklarmn altna yastk koydu elini karnima koydu ama ben nasil agliyorm yastk sirilsilam olmus esimin gozleri doldu aglamamak icin direnio benim icin cok onemisin bebebkte cok onemli ama terch yapck olursam seni terch ederm bnm yine bi bebegm olur birakma kendini lutfen dedi o ara sancim hafifledi gozlerimi araladm esime baktm bu bebek bizi birakmicak bnde onu birakmicam dedm uzandi tekrar yanima o aa baya hafifledi sancm guzel guzel dertlestk iyilesncede kalktk yataktan boyle bir pazar sabahi yasadm dunki sancida dusmedyse dedm bu bebek beni birakmicak artk endisem yok korkmuyrm sende guclu ol lutfn bebeklermzn bize ihtyclari var rose

Incicegi senide alintiladmda yazmayi unuttum afen gecti gtti sinav artk hayiflanmayi birak onundeki maclara bak annisin ne guzel carsaflaalms miss kokutmussun gule gule kullanin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…