- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Menüde dereotlu yogurtlu tavuk salatasi, sultan kebabı, pilav, gavurdagi, esimin kendi elleriyle actigi kasarli fistik pideler ve son olarak da kadayifli tavuk gogsu var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sultan kebabu nasıl oluyor kii
Aksamdan beri agliyorum gozlerim sisti. Annem sagligindan onemlimi uzulme dedi ama elimde degil.
Calismadan da bu puani alirdim koca senem bosa gitmis nasil oldu boyle anlamadim. Geri kafalimiyim neyim
Depremi çok fena hissettim öncelikle anca kendime geliyorum yeni eve girebildim çok sesli ve güçlü salladı tam evden çıkmak üzereydim nasıl dışarı attığımı bilemedim kendimi. Bir adam su vereyim hanımefendi renginiz sapsarı olmuş oturtayım sizi dedi. Elim ayağım boşalmıştı. Merkez üssü karabağlar olmuş tabi aramızda 2 km yok. Bu ara İzmir çok sallanıyor hayır olsun.
Bu arada apartmana bu yazıyı hazırladım zaten onu asarken falan oyalandım.
Eki Görüntüle 1194651
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Depremi çok fena hissettim öncelikle anca kendime geliyorum yeni eve girebildim çok sesli ve güçlü salladı tam evden çıkmak üzereydim nasıl dışarı attığımı bilemedim kendimi. Bir adam su vereyim hanımefendi renginiz sapsarı olmuş oturtayım sizi dedi. Elim ayağım boşalmıştı. Merkez üssü karabağlar olmuş tabi aramızda 2 km yok. Bu ara İzmir çok sallanıyor hayır olsun.
Bu arada apartmana bu yazıyı hazırladım zaten onu asarken falan oyalandım.
Eki Görüntüle 1194651
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Havuc bezelye patates sogan ve eti sote gibi pisiriyosun ama az sulu yapiyosun. Sonra bi kasenin icine yarim yufkayi iki kat yayiyosun icine soteyi doldurum bohca gibi kapatiyosun. Sonra herbirinin ustune besamel sos ve kasar peyniri rendeleyip firina gonderiyosun. Ben bide yanina hafif aci domates sosu yaptim firindan cikarip tabaga alinca etrafina gezdiricem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Lovelym geçmiş olsun korkma 7 kez Ayetel Kursi oku öyle yap ne yapacaksan
ben kabusla uyandım bugün ya guya bi evde çalışıyormusum mutfakta yemek yapıyorum evin hanımı cok gıcık biriydi saçlarını bana atti bende kalktim hazırladım beni odaya kitlediler kardesjm bile kurtarmadi imdatt djhe bagirdim sayiklayarak bağırarak kalktim hayrolsun da
Allah hayirlara getirsin.
Sağol canım benim
Arda bey nasillar acep :)))) uykusuzluk devam mi
Gündüzleri kuş uykusu gibi 10 dk uyuyup uyanıyor. Akşamları iftarla sahur arası güzel uyuyor. Gece 02.30'dan sonra ayaktayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?