347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herseyin hayirlisi chelzyim belki sen kendini biraz geri cekersen daha kiymetli olursun biraz böyle devam et bakalim onun fikirlerinde bişey degisecek mi. Hiç sıkma canını olmasi hayirliysa mutlaka olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailesine acilmaz.Bir tek abisi biliyor onunla konustuk yani.Annesi beni bilse olacak.Dedim ona da annen bilse su durumu bu yizden iliskinin catirdagini kesinlikle bekletmez dedim.Belki uzulur abine kahrolur ama bizi bekletmez eminim dedim.O kadar iyi taniyorum ki onu annesine hayatta demez.Fazlasiyla ataerkil.Benim sabrim bitiyo ama.Bunu bile bile bizim icin bisey yapmamasi da ya benim onu sevdigimi ve asla birakamayacagimi biliyor ya da sartlarimi kabul edersen devam;etmezsen sen bilirsine getiriyor durumu.

her gece sahurdan sonra yatıyoruz. ben tam sahur hazırlanacağı zaman koltukta sızıp kalıyorum garibim eşim tek başına hazırlıyor bir şeyler beni öyle uyandırıyor. kuş kadar uykuyla kalkıp bide işe gidiyor. bense öğlene kadar uyuyorum gene dayanamıyorum o nasıl dayanıyosa artık..

ama bu çok tuhaf canım yani tamam bazı erkekler öyle hemen ailesinbe açılamaz pek fazla anlatamaz ama artık sonuçta senle evlenmeyi düşünüyor yeni bir ilişkide değil ben annesine kızmıstım neden duruma el atmıyor gibisinden ama kadının haberi bile yokmuş..sen çok haklısın canım hayırlısı olsun artık

Dun sabahdan beri karnim agriyor. Bir turlu gecmedi. Evde hep hazir su kullaniyoruz ama acaba sudan mi yapti diye dusunuyorum. Birde dogumdan sonra kontrole gitmem gerekiyordu gitmedim acaba kan pihtilari birikti omu karin agrisi yapiyordur diye de dusunuyorum. Sabahlari da cok kotu migdem bulaniyor.

Gunaydin canim git mutlaka doktora ihmal etme

Kizlar alinilamistm ama yetisemedm cevplamaya gunaydnlar. Puknascim saol cnm bn biraz toparlandm kendime daha iyi bakiyrm hyrlisi bakalm haftaya tekrar kntrllerm var . Chelzycim cnm bnde esmle bi takim sorunlar yasamstm erkklern uzerne cok fazla gtmeye gelmio hemen bunaliyorlar ama abisini beklemesi cok sacma heleki ortada bi aday yokken yani abisi evlenmezse seninki h evlenmicek demektr bnmkinn de abisi bekar sordu boyle boyle niyetm var senn varmi abiside bnm henuz arkdsm bile yok sen programni kendine gore ayarla demsti izin almak deilde niyetler belirlendi abisi evlenmei dusunmuodu oncelgi bnmki aldi. Sennki bnce once abisiyle knusmali snra niyetni ailesine acmali ki sendn nie haberleri yok onuda anlamis deilim cok sinirlendm. Stankisko nie agrin var acaba merak ettm hemde dunden beri gecmiomus bi dr a gt bakalim ne dicek hay allah

Mynette ana sayfada bebegn anne karnindaki gelisimi hakinda bi haber var cok enteresan resimlerle anlatm bi bakmanizi oneririm ツ

Mynette ana sayfada bebegn anne karnindaki gelisimi hakinda bi haber var cok enteresan resimlerle anlatm bi bakmanizi oneririm ツ

Geçen gün hürriyette vermişti canım onu orda bakmıştım ben. Çok ilginç gerçekten ve onları nasıl fotoğrafladığını merak ediyorum bu arada 36. haftada çocuk yazık çok rahatsız duruyor.

Chelzy'im sana şöyle bir şey söyleyebilirim böyle insanlar için vaktini gerçekten boşa harcama. Çünkü geçen zaman çok değerli.

İstanbul'a arkadaşımın yanına gittiğimde onun nişanlı olan arkadaşlarıyla tanıştım. Çocuk avukat ve nişanlısıyla evleri birbirine uzakmış. Çocukta çok yoğun çalışıyor. Şöyle söyledi. Ben hem x'i görmek istiyorum, hem evimde dinlenmek istiyorum. X'in yanına gelirsem dinlenemiyorum ama x'te alınıyor. Evde dinlenirsem x'i göremiyorum, özlüyorum ve onca tribini çekiyorum. O nedenle evleneceğim için çok mutluyum hem dinlenicem hem de x yanımda olacak dedi. Şimdi böyle isim vermeden anlattım ama çocuğun anlatış şekli çok hoştu belki ben aynı etkiyi uyandıramamış olabilirim ama bir erkeğin böyle düşünebilmesi çok hoşuma gitmişti.

Seven insan evlenmek ister. Şunu anlardım daha askere gitmemiştir, işini oturtmamıştır eyvallah ama askerliğini yapmışsın üstelik biri seni gerçekten beklemiş bu süreçte sana destek olmuş. Onunla derdini sıkıntını paylaşmışsın orda stres atmışsın. Gelmişsin iş konusunda bir problem yok o halde abi bana bahane geliyor. Üstelik daha aday bile yok ortada. Kaldı ki o da çok anladığım bir mevzu değildir. Ben eşimle 4.5 senenin üstüne evlendim. 2.5 sene nişanlı kaldım. Biz nişanlıyken atıyorum biri çıktı abisinin karşısına ve ben evlenicem dedi. Ben onun evlenmesini sonra ailesinin ertesi sene de bizi evlendirmesini mi bekleyecektim. Benim ilişkim olmuş 5 sene diğeri 1 sene de evlensin bu hak reva mı? Değil bence. Sadece şunu anlarım abisinin sizden önce bir ilişkisi vardır ya da aynı zamanlarda sizden önce istemesi, nişanı vs. olmuştur tabi ki önceliği ona veririm ama sizden sonra biri çıksın gelsin kimse kusura bakmasın siz nişanlanmak evlenmek için onları beklemek zorunda değilsiniz. Yazık değil mi senin yıllarına ve bunca sene annesine bir şey söylememesi akıl alır gibi değil. Yol ver gitsin. Böyle insanları anlayamam ben. Bu kadar ketum insanları da sevmem. Aileyle, insan sevdiğinin dengesini mutlaka kurabilmeli ama şuan abim abim derken sevgilisine bunu yapması hak değil. Chelzyim iyi düşün bugün o gider sende çevrendekilerin farkına varmaya başlarsın seni gerçekten seven ve düşünen biriyle olması gerektiği gibi bir birliktelik yaşarsın. O da senin gibi birini kaybettiğiyle kalır. Zaten böyleleri ne uzar, ne kısalır yerinde sayar.

Son düzenleme:
Hurriyette yayinlananin kacirmisim demekki lovelyli neyse buna denk geldi m iyi oldu cok keyfli yaaa bnm kizimda kocaman oldu teyzeleri evet 36.haftada ki halleri inanilmaz rahatsz duruyor ve o sekilde 1ay daha gecrmeleri gerekiyor kiyamam :)

neden bekliyor acaba çok merak ediyorum sen hiç bahsetmeyince aranız bozuk falan sandım bende soramadım da

kaç yaşına kadar bekeleycekmiş

Lovelym kuzum cok iyi tahlil etmişsin.3 bucuk 4 sene olacak artık bizimde.Daha ne kadar bekleyeceğim hem zaten içimden çoğu şey koptu gitti.Ne heyecanla ne büyük sevgiyle anlatırdım herşeyi burda.Şimdi kıpırtı bile yok.Ona da dedim herşeyi sen yaptın.İçimdeki herşeyi götürdün.Bak ne güzel demiş arkadaşının arkadaşı ya gıpta ile bakıyorum yemin ederim.Abim bilse bana kızar evlen diyecek biliyorum ama ben yapamıyorum o üzülecek annem üzülecek biliyorum diyor.Çok ketum.Resmen sır gibi insandır.Zaten uzatmalar oynanıyor.Acaba değişir mi acaba kafasına dank eder mi diyorum ama yok.Şu süreçte bir adım attığıı da yok.Bu ilişkide ondan daha çok emek verdiğim kesin.En azından şu süreçte dogru bır adım atsaydı da telafi etseydi ama yok.Fazla uzun süre şans verdim ama yok değerlendiresi yok..Hani sevmiyor desem öyle de değil beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama yetmiyor ki sevmek sadece...Birkaç defa kopma noktasına geldi..Çok pişman oldu.Neler dedi tamam bundan sonra herşey istediğin gibi olacak falan yahu istediğim bişey var artık bir resmiyet.Bu kadar zor değil.Ama yine aynı şey...Umarım doğru kararı bir an önce veririm bende yolumu çizerim artık.Çok gözümde büyüyor çok büyük bir alışkanlık büyük emek ama kendi hayatımı da düşünmek zorundayım artık.

neden bekliyor acaba çok merak ediyorum sen hiç bahsetmeyince aranız bozuk falan sandım bende soramadım da

kaç yaşına kadar bekeleycekmiş

Yok be canım bizim bır askerlik zamanı birde bu mevzudan tartısmalarımız olmustur onun dısında olmamıstır hiç.Dediğim gibi sorun bu.Küçük gibi gorunuyor ama çok büyük.Onun kac yasına kadar bekleyeceğini geçtim ama ben beklemeli miyim onun iç hesaplaşmasını yaşıyorum içimde devamlı.

Sevgi yetmiyor maalesef. Paranın satın alamayacağı şeyler olduğu gibi sevgininde olmuyor bence. Çünkü sevgi fedakarlık gerektirir ve seven insan sevgiye yakışır davranmalı aksi değil. Ben yerinde olsam son bir konuşma yaparım, elbet defalarca konuşmuşsundur ama bunun mantıklı olmadığını izah ederim ve böyle devam edemeyeceğini belirtirim. İsterse hala abisini beklemeye devam edebilir, annesinden de saklayabilir ama bunu artık sensiz yapacağını iyice beynine sokarım ve bir daha ne arar ne sorarım taa ki o ailemle konuştum bir gün belirleyelim ve adını koyalım artık diyene kadar. Zorla güzellik olmaz tabi ki ama senden iyi tanıyamayız seviyor ve öncelikleri farklı dersen anlarım saygım sonsuz çünkü dışarıdan ve içerisi çok farklı oluyor bilirim. Hepimiz benzer yollardan geçtik kim bilir bu da belki senin sınavın belki iyi belki kötü bunu zaman gösterir ama yönünü ve gidişatını sen değiştirebilirsin. Telefonla değilde yüzyüze konuşmanız gerektiğini düşünüyorum hemde ciddi anlamda konuşmalısınız.

Kac defa konustum lovelym degisen bisey olmuyor.Onun kafasinda birsey var o degismiyor.Degismedigi icinde bize yazik olacak..Dedim zaten belki de bu benim sinavim diye.Bakalim neler olacak ama artik bir karara baglamak istiyorum.Uzadikca daha da uzaklasiyoruz kopuyoruz.Devam edecekse eder etmeyecekse daha uzatmanin anlami yok.Herkes yoluna bakar.

chelzy bilen biliyor benim eşim ocak 2013 te askerden geldi ilk kez hayatında işe girdi birikmişi yoktu ne oldu borçsuz kurduk yuvamızı hepiniz biliyorsunuz burda bilmiyorum sevgilin kaç yaşında ama biz daha 25 yaşındayız ben böle erkeklere ne desem bilemiyorm ki

geçen her zaman aleyhinize ve lovelynin dediği gibi ciddi bir konuşma yapmalısın sevgilinle seni oyalamaya yada nekletmeye hakkım gram yok olan senin değerli vaktine olacak o yüzden chelzy ciddi bir şekilde konuş değişen bir şey olmazsade kestir at, ayrıca bana zaman ver diyecek sakın ama sakın kendine bunu yaptırtma

sondan başlıyorum ben asker dönüşü nişan yapacaktım ama görümcem araya girince ağustosta 2013 ağustosta düğün yaptı bende 2014 mayısa kaldım bende bekledm vee eşim askere giderken abla bir aday varsa bnen gelmeden adını koyun die uyarmıştı buraya kaç kez yazdım ne çaresizdim o vakitler ben

eşim asker dönüşü nişan yapacağnı herkese sölemişti ablasının durumu değişikti ama apar topar bizden önce ve ablası nişan yapmöasaydı ev gerilecekti bize bile sıra gelmicekti üdşünün

lovely ben ada eşim şişlide oturuyordu bak evlendik evleneli haftasonuı çıkmıyoruz dışarıya evde birbimizle vakit geçiyoruz hayatımız yollarda geçti 5 saat yol gidiyordum oda beni bırakıyordu

evlşenmeden önce evlenmek sırf sana kavuşmak evde bile çıkmak istemem belli süre demişti biz çok yorulmuştuk çünkü

chelzy bunları yazıyorm çünkü sana değer veren insanla yuva kurman lazım seni anlıcak etraftakilere seni oyalıyor hissini vermicek bencil olmayan biri lazım

karşındaki insan senin iyiniyetini haketmiyor

selamlar güzeller

bugün yemek derdi yok ne yapsam die düşünmek yok. akşam annemlere gidiyoruz. kim bilir neler döktürmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…