Incim hep onu diyorum ben olsa ortada abisinin iliskisi tamam diyecegim.Hatta olsa ben beklemek isterim iki oglunu evlendiricek anne babasi pespese.Sarsar ailesini biz bekleyelim biraz gecsinde toparlasinlar maddi durumlarini sikinti yasamasinlar diye ama oyle biseyde yok.Yaz aylarinda iyice bu sorun baş gosterdi.Bu yaz en azindan bi soz nisan isterdim ama yok.Kimseye bu durumu da soyleyemiyorum.Abimin tersi cok terstir 'oyaliyomu bu seni' diye dusunurse olacagi varsa da olamaz ters kepce gelir hersey dahada.Su anda cok sık konusmuyoruz gorusmekte istemedim yoksa ikimizinde 2 ay tatil diledigimiz gibi gorusurduk ama icimden gelmiyor.Soguttu herseyden,kendinden.Amin canim hayirlisi diyelim hakkimizda.
sıkıntılı bir durum canım hastalığından dolayıdır muhtemelen o zaman hassaslaşmıştır ama hala devam etmesine gerek yok tabi özellikle öyle bir ihtimal olmadığı için sizin mutluluğunuz gecikmiş oluyor hadi bir kız arkadaşı olsa bişe olsa bir derece diyecem.sende çok haklısın her şey tamam evlenmek içi boşuna zaman geçiyor gibi oluyor.illaki güzel bir dille konuşmuşsundur defalarca restte çektim diyorsun bence o ailesinden bir adım belkliyor olabilir yani annesi bilmiyor mu seni evlenmeyi düşündüğünü belki annesinin oğlum neyi bekliyorsun abini beklemene gerek yok şöyle böyle diye konuşmasını bekliyordur öyle bir konuşma onu rahatlatabilir ve düşüncesi değişebilir
Ailesine acilmaz.Bir tek abisi biliyor onunla konustuk yani.Annesi beni bilse olacak.Dedim ona da annen bilse su durumu bu yizden iliskinin catirdagini kesinlikle bekletmez dedim.Belki uzulur abine kahrolur ama bizi bekletmez eminim dedim.O kadar iyi taniyorum ki onu annesine hayatta demez.Fazlasiyla ataerkil.Benim sabrim bitiyo ama.Bunu bile bile bizim icin bisey yapmamasi da ya benim onu sevdigimi ve asla birakamayacagimi biliyor ya da sartlarimi kabul edersen devam;etmezsen sen bilirsine getiriyor durumu.
Dun sabahdan beri karnim agriyor. Bir turlu gecmedi. Evde hep hazir su kullaniyoruz ama acaba sudan mi yapti diye dusunuyorum. Birde dogumdan sonra kontrole gitmem gerekiyordu gitmedim acaba kan pihtilari birikti omu karin agrisi yapiyordur diye de dusunuyorum. Sabahlari da cok kotu migdem bulaniyor.
Mynette ana sayfada bebegn anne karnindaki gelisimi hakinda bi haber var cok enteresan resimlerle anlatm bi bakmanizi oneririm ツ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geldii gelmez miii ama isler karisik bizde canim be.
Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.
Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.
Incim hep onu diyorum ben olsa ortada abisinin iliskisi tamam diyecegim.Hatta olsa ben beklemek isterim iki oglunu evlendiricek anne babasi pespese.Sarsar ailesini biz bekleyelim biraz gecsinde toparlasinlar maddi durumlarini sikinti yasamasinlar diye ama oyle biseyde yok.Yaz aylarinda iyice bu sorun baş gosterdi.Bu yaz en azindan bi soz nisan isterdim ama yok.Kimseye bu durumu da soyleyemiyorum.Abimin tersi cok terstir 'oyaliyomu bu seni' diye dusunurse olacagi varsa da olamaz ters kepce gelir hersey dahada.Su anda cok sık konusmuyoruz gorusmekte istemedim yoksa ikimizinde 2 ay tatil diledigimiz gibi gorusurduk ama icimden gelmiyor.Soguttu herseyden,kendinden.Amin canim hayirlisi diyelim hakkimizda.
Ailesine acilmaz.Bir tek abisi biliyor onunla konustuk yani.Annesi beni bilse olacak.Dedim ona da annen bilse su durumu bu yizden iliskinin catirdagini kesinlikle bekletmez dedim.Belki uzulur abine kahrolur ama bizi bekletmez eminim dedim.O kadar iyi taniyorum ki onu annesine hayatta demez.Fazlasiyla ataerkil.Benim sabrim bitiyo ama.Bunu bile bile bizim icin bisey yapmamasi da ya benim onu sevdigimi ve asla birakamayacagimi biliyor ya da sartlarimi kabul edersen devam;etmezsen sen bilirsine getiriyor durumu.
Geldii gelmez miii ama isler karisik bizde canim be.
Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.
neden bekliyor acaba çok merak ediyorum sen hiç bahsetmeyince aranız bozuk falan sandım bende soramadım da
kaç yaşına kadar bekeleycekmiş
Lovelym kuzum cok iyi tahlil etmişsin.3 bucuk 4 sene olacak artık bizimde.Daha ne kadar bekleyeceğim hem zaten içimden çoğu şey koptu gitti.Ne heyecanla ne büyük sevgiyle anlatırdım herşeyi burda.Şimdi kıpırtı bile yok.Ona da dedim herşeyi sen yaptın.İçimdeki herşeyi götürdün.Bak ne güzel demiş arkadaşının arkadaşı ya gıpta ile bakıyorum yemin ederim.Abim bilse bana kızar evlen diyecek biliyorum ama ben yapamıyorum o üzülecek annem üzülecek biliyorum diyor.Çok ketum.Resmen sır gibi insandır.Zaten uzatmalar oynanıyor.Acaba değişir mi acaba kafasına dank eder mi diyorum ama yok.Şu süreçte bir adım attığıı da yok.Bu ilişkide ondan daha çok emek verdiğim kesin.En azından şu süreçte dogru bır adım atsaydı da telafi etseydi ama yok.Fazla uzun süre şans verdim ama yok değerlendiresi yok..Hani sevmiyor desem öyle de değil beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama yetmiyor ki sevmek sadece...Birkaç defa kopma noktasına geldi..Çok pişman oldu.Neler dedi tamam bundan sonra herşey istediğin gibi olacak falan yahu istediğim bişey var artık bir resmiyet.Bu kadar zor değil.Ama yine aynı şey...Umarım doğru kararı bir an önce veririm bende yolumu çizerim artık.Çok gözümde büyüyor çok büyük bir alışkanlık büyük emek ama kendi hayatımı da düşünmek zorundayım artık.
Kac defa konustum lovelym degisen bisey olmuyor.Onun kafasinda birsey var o degismiyor.Degismedigi icinde bize yazik olacak..Dedim zaten belki de bu benim sinavim diye.Bakalim neler olacak ama artik bir karara baglamak istiyorum.Uzadikca daha da uzaklasiyoruz kopuyoruz.Devam edecekse eder etmeyecekse daha uzatmanin anlami yok.Herkes yoluna bakar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen gün hürriyette vermişti canım onu orda bakmıştım ben. Çok ilginç gerçekten ve onları nasıl fotoğrafladığını merak ediyorum bu arada 36. haftada çocuk yazık çok rahatsız duruyor.
Chelzy'im sana şöyle bir şey söyleyebilirim böyle insanlar için vaktini gerçekten boşa harcama. Çünkü geçen zaman çok değerli.
İstanbul'a arkadaşımın yanına gittiğimde onun nişanlı olan arkadaşlarıyla tanıştım. Çocuk avukat ve nişanlısıyla evleri birbirine uzakmış. Çocukta çok yoğun çalışıyor. Şöyle söyledi. Ben hem x'i görmek istiyorum, hem evimde dinlenmek istiyorum. X'in yanına gelirsem dinlenemiyorum ama x'te alınıyor. Evde dinlenirsem x'i göremiyorum, özlüyorum ve onca tribini çekiyorum. O nedenle evleneceğim için çok mutluyum hem dinlenicem hem de x yanımda olacak dedi. Şimdi böyle isim vermeden anlattım ama çocuğun anlatış şekli çok hoştu belki ben aynı etkiyi uyandıramamış olabilirim ama bir erkeğin böyle düşünebilmesi çok hoşuma gitmişti.
Seven insan evlenmek ister. Şunu anlardım daha askere gitmemiştir, işini oturtmamıştır eyvallah ama askerliğini yapmışsın üstelik biri seni gerçekten beklemiş bu süreçte sana destek olmuş. Onunla derdini sıkıntını paylaşmışsın orda stres atmışsın. Gelmişsin iş konusunda bir problem yok o halde abi bana bahane geliyor. Üstelik daha aday bile yok ortada. Kaldı ki o da çok anladığım bir mevzu değildir. Ben eşimle 4.5 senenin üstüne evlendim. 2.5 sene nişanlı kaldım. Biz nişanlıyken atıyorum biri çıktı abisinin karşısına ve ben evlenicem dedi. Ben onun evlenmesini sonra ailesinin ertesi sene de bizi evlendirmesini mi bekleyecektim. Benim ilişkim olmuş 5 sene diğeri 1 sene de evlensin bu hak reva mı? Değil bence. Sadece şunu anlarım abisinin sizden önce bir ilişkisi vardır ya da aynı zamanlarda sizden önce istemesi, nişanı vs. olmuştur tabi ki önceliği ona veririm ama sizden sonra biri çıksın gelsin kimse kusura bakmasın siz nişanlanmak evlenmek için onları beklemek zorunda değilsiniz. Yazık değil mi senin yıllarına ve bunca sene annesine bir şey söylememesi akıl alır gibi değil. Yol ver gitsin. Böyle insanları anlayamam ben. Bu kadar ketum insanları da sevmem. Aileyle, insan sevdiğinin dengesini mutlaka kurabilmeli ama şuan abim abim derken sevgilisine bunu yapması hak değil. Chelzyim iyi düşün bugün o gider sende çevrendekilerin farkına varmaya başlarsın seni gerçekten seven ve düşünen biriyle olması gerektiği gibi bir birliktelik yaşarsın. O da senin gibi birini kaybettiğiyle kalır. Zaten böyleleri ne uzar, ne kısalır yerinde sayar.
Bende burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?