• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu ramazan iyi oldu kizlar size davetler sebebiyle yemek derdi pek kalmadi :)

Rosecum canim benim yazdiklarinda sonuna kadar haklisin.Hatta kendisi bile hak veriyor bana haklisin diyor ama adim atamiyor.Dediginiz gibi kendimi dusunmem gerek.Ileride mutlu olmak icinde...Bu tatil iyi geldi bana kendimi dinliyorum ve mantikli dusunup karar vericem yoksa kendimi bilyorum yine duygularimla haraket edip uzulen ben olacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglen 12 de girdim mutfaga daha şimdi cikabildim. Sonuc olarak bi tepsi kurabiye super kurabiyeler yaptim, kadayifli tavus gogsu yaptım, dere otlu tavuk salatasi yaptim bugunluk bukadar misafir hazirligi yeter gerisini aksama kocam pisircek :) bizi niye kimse cagirmiyo iftara yaaa

bugüne yemeğim var yarın da dayıma davetliyiz iftara :21::21::21::21::21:
ohhh iyiymiş rahatsın 2 gün :)

Oglen 12 de girdim mutfaga daha şimdi cikabildim. Sonuc olarak bi tepsi kurabiye super kurabiyeler yaptim, kadayifli tavus gogsu yaptım, dere otlu tavuk salatasi yaptim bugunluk bukadar misafir hazirligi yeter gerisini aksama kocam pisircek :) bizi niye kimse cagirmiyo iftara yaaa

ellerine sağlık canım döktürmüşsün gene. valla bizi de bir tek dayımlar çağırdı oraya gittik. başka kimse çağırmadı bende kimseyi çağırmadım :1:

Incicicegim puanin kaççç ?

Evet aciklanmis ben de 70 aldim. Alan puanlarim da 70-73 arasinda degisio. Bende calismamistim zaten 😋

73 aldım matematiğim çok iyi olmadığı için matı olanlar yüksek puan aldı çünkü tarihte bizi batırdılar.ben 2012 kpss ye tek soru çözmeden girmiştim 70 almıştım

Kizlar siz gene iyi almissiniz. Ben o kadar calistim. 66 almisim:((. Yolda annemlere giderkrn haber verdi kuzenim. Kaldirima cikiyodum az kalsin

sağlık olsun genel olarak başarı düşük çevremde 78 i geçen yok henüz..canım makine mühendislerinin kaç puanla atandığını bilmiyorum ben.

Saglik olsun inciciceğim ya belki herkesin puani düşüktür bozma moralini

sağlık olsun genel olarak başarı düşük çevremde 78 i geçen yok henüz..canım makine mühendislerinin kaç puanla atandığını bilmiyorum ben.

Sağol yine de canım kuzenim harita Müh 83le 3..atama da atandi belki bizde o zaman falan atanıriz nasip kismet

Günaydın kızlar puanlarınız çok güzel benim eşim 50 almış hiç çalışmamıştı zaten öylesine girmişti belki dedik bir mucize ama olmadı tabiki özel sektöre devam.:1:

Makine elektrik ve bilgisayar muh. Leri 90 küsürlerle ataniyo diye biliyorum ama sınava gore degisir tabi

Günaydın kızlar dun butun camlari sildim simdi ustumuzde simsiyah bulutlar var gok gurluyo gitti camlarim :(

Gunaydin kizlar.
Incicim hic moralini bozma.
Aralikli atamalar olur insallah.Ben temmuzda sinava girip martta 3.atamada atanmistim.
Hem olmadi bir daha denersin.

Back
X