Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.