• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende aksama pizza yapcaktim annem aradi gel taze fasulye yaptım sende al dedi dunden kalma pilavim var bide salata yaptimmiydi tamamdir. Ama cok fena is trafigine kaldim bakalim Kac dk da gitcem eve

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aksama pizza yapcaktim annem aradi gel taze fasulye yaptım sende al dedi dunden kalma pilavim var bide salata yaptimmiydi tamamdir. Ama cok fena is trafigine kaldim bakalim Kac dk da gitcem eve

ah anneler yok mu anneler :16::16::16::16::16::16::16:

Akşama menüm etli kuru fasulye dünden pilav arttı Bide mercimek çorbası yaparım dün kıymalı tarhana pirzola ve pilav ayran salata vardı

Lovely bizde Mevlüt olarak tatlı yaprak sarma pilav tavuk istersen börek olur içecek ayran dağıtılır hediye yapmıyım ben
Bide bebek partisine nedendir sıcak bakmıyorum ilerde doğumdan sonra olur benimki 😃😃😃😃

Sağolun kızlar kısmet bunlar eşim biraz gezeriz dedi 😃😃şimdilik 2 aydır benim maaşa dokunmuyoruz bakalım yurtdışı istemyorm artık ülkemi gezmek istiyorm peribacaları bise Güney Ege'yi görsem yeter bu yaz için planlarm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay patlıcan oturrmayı nasıl yapıyorsun uz tarif versenize

Ay patlıcan oturrmayı nasıl yapıyorsun uz tarif versenize

Patlicanlari birer parmak kalinliginda halka halka kesiyorum ve cok hafif yagda kizartiyorum.

Ayri bir yerde de sogani kavurup kiyma,domates ve maydonuzu koyup bi guzel kavuruyorum.Borcama patlicanlari dizip uzerine bu kiymali sosu dokuyorum.kavurdugum tavaya da 1 su bardagi su koyup yagini alip yemegin uzerine dokuyorum.Sonra firinaaa :)

Patlicanlari birer parmak kalinliginda halka halka kesiyorum ve cok hafif yagda kizartiyorum.

Ayri bir yerde de sogani kavurup kiyma,domates ve maydonuzu koyup bi guzel kavuruyorum.Borcama patlicanlari dizip uzerine bu kiymali sosu dokuyorum.kavurdugum tavaya da 1 su bardagi su koyup yagini alip yemegin uzerine dokuyorum.Sonra firinaaa :)

Bende aynen boyle yapiyorum. Bazen firinda bazende tencerede biraz kaynatiyorum mmmm pek guzel oluyo cok severin patlicanin her turlusunu :56:

Kabak ve patates de eklenebilir bol zengin yapmak için

Tabikii eklenebilir.Yarim cay bardaginda bir kasik salcayoda eritip gezdirelim ustune ama cokta dokmatesli renksiz olmasin yemegimiz :)

Chelzym seni alan yaşadı valla :) tü tü tü maşallah

kızlar şoklar içerisindeyim çok üzgünüm :( rose ve nena dualarım sizinle canlarım hepimizin duaları sizinle.siz rahat olmaya calışın olumsuz düşünmeyin Allah'tan hayırlısı..

lovely başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.

topiğimize nazar değdi her şey çok güzel giderken böyle haberler aldık ama yine her şey çok güzel olacak inşallah.

Son düzenleme:
Bi de evlense demi artık :))))
Hu hu bekar chezly hanımmmm sira size gelmedi mi acep

Geldii gelmez miii ama isler karisik bizde canim be.
Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.

Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.

Ne bekliyomus ki bu kadar. Sen zaten devlet memurusun onunda isleri iyiyse daha neyi bekliyo. Aaaa kızdım bak şimdi

canım neden beklemek istiyor evliliğe hazır mı hissetmiyor,birikim mi yapmak istiyor acaba..aslında elini çabuk tutması için ya biri bir şey demeli ya bir olay yaşamalı birden evlenmek istemeli bir an önce:)

Ne bekliyomus ki bu kadar. Sen zaten devlet memurusun onunda isleri iyiyse daha neyi bekliyo. Aaaa kızdım bak şimdi

canım neden beklemek istiyor evliliğe hazır mı hissetmiyor,birikim mi yapmak istiyor acaba..aslında elini çabuk tutması için ya biri bir şey demeli ya bir olay yaşamalı birden evlenmek istemeli bir an önce:)

Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.

o kadar çok tatlıdan bahsedersek gecenin bir körü tatlı yapılır tabi.

yarın annemlere gidicez. büyük ihtimalle bayramda beraber olamıcaz onlar ankaraya gitmeyi düşünüyorlar. bende bayram niyetine tatlı yapayım da götüreyim dedim sürpriz olsun ,hem bayramı bir hafta önceden kutlamış oluruz die. görünüşü muhteşem inşallah tadı da güzel olmuştur. şerbetini çekmiş bile şimdiden

Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.

zor bir durum gerçekten canım. üzüldüm... her şey hazırken birbirinizi seviyorken abisini beklemek istemesi çok saçma. hadi abisinde söz nişan vs olur haa tamam derim ama ortada bir kız arkadaş bile yoksa beklenmeyebilir. hastalık geçirdiği için hassas davranıyor olabilir. hayırlısı olsun canım hakkınızda.

sıkıntılı bir durum canım hastalığından dolayıdır muhtemelen o zaman hassaslaşmıştır ama hala devam etmesine gerek yok tabi özellikle öyle bir ihtimal olmadığı için sizin mutluluğunuz gecikmiş oluyor hadi bir kız arkadaşı olsa bişe olsa bir derece diyecem.sende çok haklısın her şey tamam evlenmek içi boşuna zaman geçiyor gibi oluyor.illaki güzel bir dille konuşmuşsundur defalarca restte çektim diyorsun bence o ailesinden bir adım belkliyor olabilir yani annesi bilmiyor mu seni evlenmeyi düşündüğünü belki annesinin oğlum neyi bekliyorsun abini beklemene gerek yok şöyle böyle diye konuşmasını bekliyordur öyle bir konuşma onu rahatlatabilir ve düşüncesi değişebilir

zor bir durum gerçekten canım. üzüldüm... her şey hazırken birbirinizi seviyorken abisini beklemek istemesi çok saçma. hadi abisinde söz nişan vs olur haa tamam derim ama ortada bir kız arkadaş bile yoksa beklenmeyebilir. hastalık geçirdiği için hassas davranıyor olabilir. hayırlısı olsun canım hakkınızda.

Incim hep onu diyorum ben olsa ortada abisinin iliskisi tamam diyecegim.Hatta olsa ben beklemek isterim iki oglunu evlendiricek anne babasi pespese.Sarsar ailesini biz bekleyelim biraz gecsinde toparlasinlar maddi durumlarini sikinti yasamasinlar diye ama oyle biseyde yok.Yaz aylarinda iyice bu sorun baş gosterdi.Bu yaz en azindan bi soz nisan isterdim ama yok.Kimseye bu durumu da soyleyemiyorum.Abimin tersi cok terstir 'oyaliyomu bu seni' diye dusunurse olacagi varsa da olamaz ters kepce gelir hersey dahada.Su anda cok sık konusmuyoruz gorusmekte istemedim yoksa ikimizinde 2 ay tatil diledigimiz gibi gorusurduk ama icimden gelmiyor.Soguttu herseyden,kendinden.Amin canim hayirlisi diyelim hakkimizda.

Back
X