- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Oo super patlican ve corba gayt iyi afytler olsun
:)hazir diosun yarnki menum gayt iyi oturtmayi bnde severm aman patlicanin her turlusnu severm bn ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aksama pizza yapcaktim annem aradi gel taze fasulye yaptım sende al dedi dunden kalma pilavim var bide salata yaptimmiydi tamamdir. Ama cok fena is trafigine kaldim bakalim Kac dk da gitcem eve
Ay patlıcan oturrmayı nasıl yapıyorsun uz tarif versenize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Patlicanlari birer parmak kalinliginda halka halka kesiyorum ve cok hafif yagda kizartiyorum.
Ayri bir yerde de sogani kavurup kiyma,domates ve maydonuzu koyup bi guzel kavuruyorum.Borcama patlicanlari dizip uzerine bu kiymali sosu dokuyorum.kavurdugum tavaya da 1 su bardagi su koyup yagini alip yemegin uzerine dokuyorum.Sonra firinaaa :)
Patlicanlari birer parmak kalinliginda halka halka kesiyorum ve cok hafif yagda kizartiyorum.
Ayri bir yerde de sogani kavurup kiyma,domates ve maydonuzu koyup bi guzel kavuruyorum.Borcama patlicanlari dizip uzerine bu kiymali sosu dokuyorum.kavurdugum tavaya da 1 su bardagi su koyup yagini alip yemegin uzerine dokuyorum.Sonra firinaaa :)
Kabak ve patates de eklenebilir bol zengin yapmak için
Tabikii eklenebilir.Yarim cay bardaginda bir kasik salcayoda eritip gezdirelim ustune ama cokta dokmatesli renksiz olmasin yemegimiz :)
Chelzym seni alan yaşadı valla :) tü tü tü maşallah
Bi de evlense demi artık :))))
Hu hu bekar chezly hanımmmm sira size gelmedi mi acep
Geldii gelmez miii ama isler karisik bizde canim be.
Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.
Geldii gelmez miii ama isler karisik bizde canim be.
Mercinin dedigi gibi keske seni alan yasadi chelzyi biri bizim beyfendiye soyleseydi de kiymetimi bilse veya bilseydi elini cabuk tutsa.Zira son sabrimin son demlerini yasiyorum.Belki de askerlik sonrasi sartlari iş bakimindan en cok oturan bizdik ama beyimiz hala bekliyor ve bekleyecekmis.Bende saldim gitti herseyi.Cok yansitmadim sizlere pek ama sinirliyim bu duruma canim cok hemde.
Ne bekliyomus ki bu kadar. Sen zaten devlet memurusun onunda isleri iyiyse daha neyi bekliyo. Aaaa kızdım bak şimdi
canım neden beklemek istiyor evliliğe hazır mı hissetmiyor,birikim mi yapmak istiyor acaba..aslında elini çabuk tutması için ya biri bir şey demeli ya bir olay yaşamalı birden evlenmek istemeli bir an önce:)
Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.
Hazır hissedip hissetmemekle ilgisi yok.Sağolsun devamlı ilerisi için gelecek için birikim yaptıgını söylüyor hatta yapıyor da ama askerken burda bahsetmıştım bir defa abi kardeş olduklarından.Ve abisi evlenmeden evin küçüğü olarak ben evlenemem diyor.Annesinin abisine karşı hastalığı konusunda zaaf diyelim ondan vr işte.Abisi 36 yaşında.Tamam kritik bir hastalık geçirdi beyninde tümörü vardı ama geldi geçti artık şükürler olsun.Soruyorum arada ee evlenicekmi abin söz nişan var mı? Yok.Var mı gorustugu biri ? Bilmiyorum...Canlar birinin bişey demesine gerek yok ya da bi olay yaşamasına ben defalarca dedim ve restimi çektim.Bişekilde hep gönlümü alıp unutturdu.Biliyor duygularımı bunca senenin adını..Ama artık benim parmağımı dahi oynatasım yok bişeyler olsun diye.Açıkçası tüm hevesimi alıp götürdü heyecanımı da.Bunu ona da söyledim.Haklısın diyor başka birşey yapmıyor.Tek yaptığı dediği seni seviyorum,beraber yaşlanmak istiyorum ama tarih yok.Bır muamma.Annem gitgide soguyor ondan.Ben desen aynı şekilde soğuyorum.Napıcam bilmiyorum.
zor bir durum gerçekten canım. üzüldüm... her şey hazırken birbirinizi seviyorken abisini beklemek istemesi çok saçma. hadi abisinde söz nişan vs olur haa tamam derim ama ortada bir kız arkadaş bile yoksa beklenmeyebilir. hastalık geçirdiği için hassas davranıyor olabilir. hayırlısı olsun canım hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?