347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amann ortalığı karistirdim bi tatli istegiyle :) yarin yapicam bende ama yumusamasin diye ustunu dokmicem. onu cumartesi aksama dogru dokerim icine birazcik da tarcin karistirmayi dusunuyorum tavuk göğsü yle iyi gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merve sofrayı kur geliyorummmmmm

Canımı öyle bir çektirdiniz ki şimdi kim yapacak tatlıyı bundan sonra lütfen yemek tariflerini hafta sonu konuşun. Biz çalışanlar nasıl yapsın şimcik o tatlıları??

Eşime tel kadayıf yapayım diyorum oooo tatlılar bahsediliyor

Keyfim yok ama kendime gelmek zorundayım annem geldi evimi temziliyor ki pazartesi harika yapmıştı evi düşünüyorm böylesi hayırlı belkide

Eşim öğrenince havalara uçtu ama ben bişi olur die sevinemedm hissettim bide ona bak hiçbişi bilmiyorm evi çekip çevirmek zor demiştim hamile kalınca napıxam ben diyordum ona

Hayatımda ilk kez yemek yapıyorm herşeyi yeni yapıyorm dedim ama o istedi ve acı çekiyorm ben o adapte olsu normal hayata ama ben olamıyorm olmak Zorundayım

Dün konuştuk ona söledim korunalım belli süre ben hap içmek istemiyorm hayal kırıklığı olsun istemiyorm biraz B'ni anla olan bana oluyor lütfen beni seviyosan acı çektirme dedim oda benim için sen önemlisin dedi korunmak Zorunda benim için kendi isteklerini kenara bırakmalı

Allah en hayırlısını versin ama benim pek umudum yok kızlar moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum yarın işe gidicem birileri sorarsa ağlamadan cevap vermek istiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar gelin mevlüdü yaptınız mı mevlüd için bişiler yapmam gerekir mi lovely sen nikah şekerlerine benEr bişi yaptın demi bende 100 tane şişe alsam mı nişanım da yapmıştım mevlüd için de ya şeler yada kolonya şişesi dağıtayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim aklimdaydn bugun daha iyisin yazdna gore tatliskom esin sana hep destek sende toparlanmaya bak her sey yoluna grcek annisinde evini temizliomus ohh misss

ya ben yapmadm kismet olmadi lovelyli yapmsti bn artk bbek mevludu yapicam sene basinda allahin izniyle zaten gelin mevludu terch sebebi yapablrsn guzel olur

Canım biz nikah şekerlerimi koza davetiyeden yaptırdık. O gördüklerinizi kullanmadım annemde duruyor kavonozlar bende 60-70 tanesini gelin mevlüdüm de yeni bir etiket tasarlatarak kullandım geri kalanlarını da ofise bebek haberini verirken kullanacağım muhtemelen. İçine bonibonlar koymayı düşünüyorum. Birazını da öyle eriticem. Baby shower planlıyorum bir de ilerde kısmet olursa tabi bana orda da kullanacağım.

Ayy baby shower bnde yapicam insallahhhh kiz kardesim simdiden ilgilenio detaylarla abla inanilmaz seyler var dio bakalim ya bi orgnzsyn firmasyla anlasicam yada kendi emegmle susler alip yapicam bi cok seyini inanilmaz keyfli olcak allah kismet ederse

Aksam ki menunuz de neler var kizlarrr ben dun disarda yedm ama bugun evdeyim sezar salatasi dusundm yaninada limonata yapicam az sekerli tabi markete ugraynca fikrim degiseblr evdeki hatunlar neler yapti calisanlar eve gdnce ne yapmai planlio sorum her iki tarafa

canım benim yaaa inşallah pazartesi bi olsun hele bi bakalım

Eşim liseden arkadaşlarıyla iftar yapacakmış bende anneme gidecem ne yaptıysa artık

Rose bu arada gelin mevlüdünde tavuk, pilav ve şerbet yapılıyor. Biz badem kavurmuştuk bir de harika olmuştu. Şerbet olarakta bildiğimiz bebek şerbetlerinden değilde limonata servis ettik bedemli.

Nena canım akşam için hiç bilmiyorum eşimin de halı saha maçı var geç gelecek ben herhalde kendime çiğköfte yaptırıcam.

Nena canım akşam için hiç bilmiyorum eşimin de halı saha maçı var geç gelecek ben herhalde kendime çiğköfte yaptırıcam.

Cig kofte mi cok severm :)afytler olsun sana evet insan yalnzken bsy yapmak istemiyor

Rosecim biraz da olsa toparlanmissin sanirim. Sevindim canim. Herseyin hayirlisi. Moralinizi yuksek tutun. Bisey olmucak belkide. Hem humede katiliyorum cok cabuk hamile kaldin allah gene verir. Benim iki arkadasimda ilk bebeklerinde dusuk yasadi. Ama bi kac ay gecmeden gene hamile kaldilar. Simdi topac bi oglumuz var kizimizda yolda bi dahaki ay gelecek insallah.

Nena benim 10 gundur dolapta duran patlicanlarim vardi onlari kizarttim. Ocak batti bide onunla ugrastim 1 saat temizlicem die. Dunden mercimek corbam var yanina da ev makarnasi yapicam.

ben evimde gelin mevludu yapmadim. Afyondaki dugunun ertesi gun biz yola cikmadan kayinpederim okutmustu mevlut. Ben merkeze geldim burda tanidigim yok. Akrabalarin gelmeside zor die evimde yapmadik ama isterdim okutmak. Darisi bebek mevludune insallah :))

Oo super patlican ve corba gayt iyi afytler olsun
yarın için de patlıcan var evde çok severim oturtma hemi de
:)hazir diosun yarnki menum gayt iyi oturtmayi bnde severm aman patlicanin her turlusnu severm bn ya

Bnde sezardan vazgectm duz yesillik salatasi yapicam yaninada italyan soslu bol feslegenli makarna yapicam tabi feslegn bulursam ツolmadi kekkik koyarm canim makarna cektide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…