347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

O kadar kirliyi nerden buluyosunuz kizlar ya haftada bikez renkli bikez beyaz yikiyorum yinede makineyi dolduracak kadar camasir bulamiyorum. Ben evde oturunca is kiyafetim cikmiyo, evde giydiklerim de hep sort tişört onlar da yer kaplamiyo hic. Makinemi de az doldurunca üzerinde az verimli yaziyo hic memnun edemiyorum ben bu makineyi. Neyseki ilk renk atma olayini kazasiz belasiz atlattim. Kiyafetlerimizi 1-2 kere giyip attigimiz icin ben az kirli 40derece yikama seciyorum programi da icindekilerin cinsine gore ayarliyorum on yikamaya gerek olmuyo hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eşim çoğu zaman dışarda oluyor o yüzden çok terliyor değişse de ön yıkama yapmadan içim rahat etmiyor atletlerini falan kar beyaz olacak

sen evdesin o yüzden dışarda olunca çok çıkıyor okul başlayınca görürsün çamaşırı

40 ı geçemedim ben henüz 40 ta bile çeken şeylerim oldu. hangi programda yıkıyorsunuz yahu. beceremedim şu makine ayarı işini bi :26:
nevresimleri beyazları renklileri eşimin iş kıyafetlerini ayrı yıkıyorum. haftada en az 3-4 çıkıyor.
mercim haklısın evdeyiz bide incecik şeyler makine çok dolmuyor.kışın kalın şeyler hemen dolduruyor da yazın öyle olmuyo .
ön yıkamaya gerek yok ki hümüm hem makinayı hem de çamaşırları eskitecen.

ayy ben beyazı önce 40 ta ve 50 dakkada yıkıyordum şimdi 1.5 2 saatlik ön yıkamalı programda 60 derece atıyorum bilmeden yapmışım bide çamaşırların hepsi beyaz değil

kotları 40 derece 50 dakka

soft pudra renklileri 40 derece de

birkez giyilip terleyen kıyafetleri 15 20 dakka kısa programda mis gibi

nevresimleri yastıkları tek bir seferde beraber

bornozumu nasıl yıkayayyım diye düşünüyorm şimdi

eskimez merak etme ben beyazlar ön yıkama olmadan içim rahat etmez

bornoz pamuklu 60 da yıkıyorum ben pamuk gibi yumuşacık oluyor valla

Canım renkliler, nevresimler falan hep 40'ta yıka ama sakın sakın beyazları 40'ta yıkamak gibi bir hataya düşmeyin çünkü bir kaç seferde değil ama daha sonra olan bir şey beyazlar morarıyor. Beyazları 60'la yıkayın öyle yağ ya da çıkmayacak zor bir kir olmadığı sürece de ön yıkama yapmayın hem makinanın ömrünü kısaltıyorsunuz hemde çamaşırların. Ön yıkamaya hiç gerek yok deterjan iyi olduktan sonra her türlü leke normal yıkamadada çıkıyor zaten.

Giz bornozlarını 60 ile yumuşatıcıyla birlikte yıkayabilirsin. Ön yıkama falan yapma çabuk yıpratırsın.

nenacım sakin olmaya çalış canım benim bebeğin için kendin için..bakalım başka doktorlar ne diyecek bazı doktorlar böyle korkutabiliyor anneleri.çok şaşırdım üzüldüm ama şu an sakin davranıp başka doktorlara görünmekten başka yapacağın bir şey yok,kendine iyi bakmaya devam etmelisin.

rose
sende üzgün günler geçiriyorum demişsin canım umarım büyük bir sorun yoktur.

Ben deterjan çok aldım uymuşonm uymuşatıcı pervolun beyazlar için sıvısı , erielin renkliler için sıvısı vernel etkilisi

omo beyazlar için toz, omo renkliler için toz,erielin leke çıkarıcısı felan böyle uzar gider kosla tül çıkarıcımı dersin herşey almıştım

2 3 senelik temizlik malzemem mevcut

mutfakta da bulaşık makinesinde finish hattta şu yeni çıkan seriyi denicem powerball öle iyi değil

el yıkamada ise fairy

Canım benimde öyle deterjanlarım ama ben en çok domestos yeşil kullanıyorum. Mutfak ve banyo jel kullanıyorum aslında hepsi kullanılıyorda bunlar bende daha fazla kullanılıyor ben elde de bulaşıkta da fairy platinum kullanıyorum ama platinum bitmek üzere bu sefer finish quantum aldım fairy platinumdan daha çok beğendim.

Kizlar ya işyerinden arkadaşımı 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksız ilerleme yok demiş alacaklarmis peşpeşe hamile kaldık cok üzüldüm

Bu arafa benjm. Bulaşık. Makinem Bosch son modellerinden kurmaya gelen adam ya sıvı ya toz deterjan kullan tablet kullanma drdi bana ama ben tablet kullanmak istiyorum çünkü toz ve sıvıyı beğenmedim tablet kullanan var mi benimki gibi olup da Bosch siemens hepsi aynı üretim

Benimki arcelik canim ben en başından beri finish hepsi bir arada tablet kullaniyorum ama tabletin icindeki parlaticidan hic memnun kalmadim hep su damlaciklari kaliyodu. Bende gittim parlatici aldim dun doldurdum makinaya bakalim bu sefer nasil yikayacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende alacam quantum ya tablet nette bi arastirayim bakayım

Bornozları gömlek ayarında attım 1 saat 10 dakka birde 60 dereceye getirdim

Ariel koydum leke çıkarıcı bir parça pervol beyaz biraz yumuşatıcı biraz toz Deterjan mis gibi koksun die arieli hem maline içine hemde dererjanları üzerine koydum

Lovely bornozlarmız aynı model ya yıkama talimatın da 40 derece yazıyordu

Hüm ya çok üzüldüm arkadşın benimle herhal de çok üzüldüm ya dua edicem ona

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol tatlım benim 3 sefer üst üste vajinadan bakmis haftaya gel yine alttan bakacam demis ki 6. Haftadan sonra alttan i değil karinsan görmesi lazım o da iskilenmis akşam baska bi doktora profesöre gitti o da sağlıksız demis

Mutfak için tezgahım da domestos yeşil kullanıyorum lovely sen makine de domestos kullanıyonmusun çamaşır da ben çamaşır için mor domestos aldım

Elde yıkmaya

Makinede

Bunu da denemek için market verdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…