- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Carrefourdan aldım dun rosecum bende zor buldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hüm benim makine de bosch ama öle pahalı olanaklardan değil 1200 tl idi Kur'an adam parlatıcı koymayın gerek yok dedi ve tek kullanmlık tablet vermişler di bende kullanıyorum tablet aldım
Merci hangi marka parlatıcı aldın ben marketler de bakıyorm bulamadım parlatıcı alcam yine de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ya işyerinden arkadaşımı 6 haftalik hamileydi bebek sağlıksız ilerleme yok demiş alacaklarmis peşpeşe hamile kaldık cok üzüldüm
Bu arafa benjm. Bulaşık. Makinem Bosch son modellerinden kurmaya gelen adam ya sıvı ya toz deterjan kullan tablet kullanma drdi bana ama ben tablet kullanmak istiyorum çünkü toz ve sıvıyı beğenmedim tablet kullanan var mi benimki gibi olup da Bosch siemens hepsi aynı üretim
Benimki arcelik canim ben en başından beri finish hepsi bir arada tablet kullaniyorum ama tabletin icindeki parlaticidan hic memnun kalmadim hep su damlaciklari kaliyodu. Bende gittim parlatici aldim dun doldurdum makinaya bakalim bu sefer nasil yikayacak
Bornozları gömlek ayarında attım 1 saat 10 dakka birde 60 dereceye getirdim
Ariel koydum leke çıkarıcı bir parça pervol beyaz biraz yumuşatıcı biraz toz Deterjan mis gibi koksun die arieli hem maline içine hemde dererjanları üzerine koydum
Lovely bornozlarmız aynı model ya yıkama talimatın da 40 derece yazıyordu
Hüm ya çok üzüldüm arkadşın benimle herhal de çok üzüldüm ya dua edicem ona
Mutfak için tezgahım da domestos yeşil kullanıyorum lovely sen makine de domestos kullanıyonmusun çamaşır da ben çamaşır için mor domestos aldım
Elde yıkmaya Eki Görüntüle 1189984
Makinede Eki Görüntüle 1189985
Bunu da denemek için market verdi Eki Görüntüle 1189987
nena inanamıyorum canım yaa ne diyecğimi ne yapacağımı bilemiyorum kendim de üzgün günler geçiriyorum çok garipmiş bu süreçler geçmiş olsun canım
Nena inan çok şaşırdım şunu okuyunca.
Neden büyümüyormuş ki onca beslenmene dikkat ettin falan ne ile ilgisi varmış ? Bak moralini sakın bozma stres yapma en kötüsünü düşünürsen olmaz.
Şimdi bişiler ye bebeğin ve senin için.
Kızlar inanılmaz şekilde hiçbişey boyanmamış yalnız krem havlunun üzerinde azıcık biraz var oda belli bile olmuyo. oh eşimin beyaz tişortları benim şortlarım hepsi sağlam çıktı çok şükür ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
akşam biber dolması yapıcam yanına ne yapıyım azıcık akıl verin bana aklıma hiçbişey gelmedi :44:
başka doktorlara da görün mutlaka canım üzülme ve mutlaka bişeyler ye olmaz öyle aç aç dolaşmak
Canim benim inan cok uzuldum ama moralini bozma sakin. Baska doktorlarda gorsun muhakkah zaten randevuda almissin iyi yapmissin. Bisey yemicem olur mu hic. Simdi toparlan ve midene sicak biseyler girsin hic degilse corba falan ic. Daha kotu olursun ac durma sakin.
Ohh ucuz atlattin canim. Tekrar is cikmamis. Havluda sonraki yikamada gecer.
Biber dolmasinin yanina cacik ve corba yeterli olur canim ben hep oyle yaparim. Bende aksama nohut pilav ve cacik dusunuyorum. Bu sicakta cacik iyi gider serin serin :))
Nena hemen baska doktor arastir.Bakma birinin dedigine.Bak sitede doktor sayesinde 3 cocugunu kaybedip en sonunda kucagina alan var.Bozma moralini lutfen.Bebegi de etkileme
Kuzum ben siyah ve diğer koyu renkleri lacivert ve kotları mesela bir atıyorum. Perwol siyahlar için kullanıyorum.
Renklileri ayrı atıyorum, Omo ya da Perwol renkliler için sıvı kullanıyorum.
Beyazlara da ariel dağ esintisi toz kullanıyorum. Yumuşatıcım zaten olmazsa olmazım özellikle havlularda.
Havlu ve bornozları da ayrı yıkıyorum çünkü pamuklu olduğu için diğer çamaşırların üstüne yapışabiliyor. Renkli havlularını bile renkli çamaşırlarınla atma pamukları yapışıyor.
Canım çünkü mağaza indirim yapmış atıyorum 4 bin liralık takımı 3'e, 3 binlik takımı 2'ye veriyormuş onu kaçırmak istememiş.
Nena dur bakalım bir sakinleş lütfen. Bak başka doktordan da randevu almışsınız. Bir de başkası baksın.
O ne demekmiş öyle hiç yakışıyor mu sana sen sağlıklı olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun. Kendine gel. Üzüntü ve sıkıntı hastalıkların başı. Dur bakalım daha hiç bir şey belli değil. Başka doktorlara da bir görün.
Yok canım kayınvalidem gayet iyi ama benim istemeyeceğim şeyleri o istiyor. Evimde iki tane anahtarlık vardı birini istedi mesela ben hayatta öldürseler isteyemem becerememde zaten. Küçükken bayramlarda dedemle babaannem babamdan gizli verirlerdi para, babam duyarsa yerdik fırçayı böyle büyüdük biz.
ayyyy canım benim yaaa yeni mescitten geldim o kadar dua ettim sizlere çok üzüldüm
Nenam bebeğin büyümemesi nasıl oluyormuş senin yerinde olsam devlet hastanesinde deneyimli bi doktora giderim
nenacım sakin olmaya çalış canım benim bebeğin için kendin için..bakalım başka doktorlar ne diyecek bazı doktorlar böyle korkutabiliyor anneleri.çok şaşırdım üzüldüm ama şu an sakin davranıp başka doktorlara görünmekten başka yapacağın bir şey yok,kendine iyi bakmaya devam etmelisin.
rose sende üzgün günler geçiriyorum demişsin canım umarım büyük bir sorun yoktur.
Bugun acilisi ben yapayim.
Gunaydin bayanlar.
Nenayi merak ediyorum.Bugun doktora gidecek miydi? Gelince lutfen bizi haberdar et.
Merhaba kızlar kötü haberler geliyor ama yapacak bişi yok ben bebeğimi kaybediyorum
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi
Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi
Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz
Yol kesesi varmı diorum ataşehir şifadalşne var ama büyük dior çok acımasız çok
İkiniz içinde çok üzgünüm çok.İnşallah bebekleriniz bu süreci atlatır. Diyecek söz bulamıyorum bugün hep kötü haberler alıyorum.
Günaydin herkese nasilsinz.... bnm rahmim dar kizlar dar oldgu icin kesede sikisio bebek buyudukce o sebeple rahmimin genislemesibicin ekstra magnezyum yuklemesi yapiliyor bana ilaclarn hep magnezyum agirlikli dr yatarak gecirmem gerektgni soyluyor hic gunde sadece aksam sernliginde 20dkka civari yuruyus onun haricinde yatarak gecirsem bebege daha faydali olcgni soyledi bnde isi birakicam evde yaticam bu ayi da bitirim diyorum dr da okey verdi haftaya kontrolum var verdgi ilaclarn tepkisini olcucek bnde o arada 1-2hastaneye daha randevu aldim biri yeditepe dieride egitim arastrma hastanesi bakalim onlar ne dicek smdiden heyecanlandm ... daha bsyler dedi dr ama yazarken keydm kacicak dusunmekte istemyrm bi kac gun sakinlesim yazarm
Bende bulamıyorm ağlamaltan bulanık görüyorm hiç iyi değilim allah biliyor ya dua etmekten başka çarem çıkışım yok bir mucize bekliyorm
Canim dun gece hep nena icin.dua ettim. Dualarim seninlede. Rabbim hayirli olani nasip etsin. Bu doktorlar ne kadar acimasiz.
roseee canimMerhaba kızlar kötü haberler geliyor ama yapacak bişi yok ben bebeğimi kaybediyorum
Doktordan geliyorum ataşehir şifa da doktor B'ni mahfetti kürtaj dedi direk kese biçimi kötü dedi
Ağlayarak çıktım medical parka geldim burdaki doktorun Allah'tan korkusu var dediki umutlanma harp etme kendini ama mahçup öldünüz durunlar oldu mucizeler hep olur bu bebeğin sana zararı yok bekleyelim dedi pazartesi tekrar gel ondan sonraki zaman da bekleriz takip edelim alllahın işi hayırlısı ise olur zaten dedi
Ataşehirdeki doktor benim için önemli olan bilişden böle bahsetti ya asla gitmemk istemiyorm oraya dha 6 hafta 3 günüz
Yol kesesi varmı diorum ataşehir şifadalşne var ama büyük dior çok acımasız çok
Evet dogan bey cok pimpirikli ama benide korkutuo adamcagzin kabahati yok her seye hazrlikli olalim dio ama bn yinede kabullenemiyorun icim rahat degik stanki ilaclarmi duzenli kullanyrm ozellikle magnezyumlarmi allahn izniyle bebegm bnmle olcak biliyrm onu cok sevyrm dun gordm kollari bacaklari hareket ediodu benim bebegm o onu kaybedemem mumkun degil aklimi oynatrm yoksaCanim burdaki kizlar hatirlar doktor banada ayni seyleri soyledi. Sonra kese genisledi. Dogan bey biraz pinpiriklidir. Bende magnezyum kullandin ama iyiki doktoru dinleyip kullanmisim. O ilaclar erken dogumu da engelliyor ben o haplari biraktim dort gun sonra dogum yaptim. Birde benim surekli kasilmalarim vardi alti aydan sonra karnimda arda surekli toplaniyordu.
duzelicek musss inaniyrm ama bnm ve esim icin zor bir surec yatcam dinlencem bu ayi da bi cikarim birakicm isiNena kötü düşünme lütfen insallah hersey düzelecek çok üzüldüm yaa, dikkat et kendine. Ayrıl işten yat dinlen.
Gizz sana nazar değdi sanırım Allah kotü gözlerden korusun. Cok zor bir durum. Bol bol dua edicem Nena'ya ve sana.
Lovely başın sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?