• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarrr :3:
dün araba çok saçma bişey yüzünden muayeneden geçemedi eşimin de sinirleri tepesine çıktı. izin gününde bütün gün arabayla uğraştı garibim :31:
düğün fotoğraflarımızı seçmee gidicektik ona da gidemedik.
az önce de açık yeşil nevresim takımını beyaz kıyafetlerle aynı makineye atıverdim. demin baktığımda makinenin içinde yeşil sular dönüyodu gitti bütün beyazlar ya :31: nasıl böyle bi hata yaparım ben :31:
lovelym sonuna kadar haklısın bilezik konusunda bende ölsem kimseden bişey isteyemem :50: nenacım ne dedi doktor ?

dün araba çok saçma bişey yüzünden muayeneden geçemedi eşimin de sinirleri tepesine çıktı. izin gününde bütün gün arabayla uğraştı garibim :31:
az önce de açık yeşil nevresim takımını beyaz kıyafetlerle aynı makineye atıverdim. demin baktığımda makinenin içinde yeşil sular dönüyodu gitti bütün beyazlar ya :31: nasıl böyle bi hata yaparım ben :31:
lovelym sonuna kadar haklısın bilezik konusunda bende ölsem kimseden bişey isteyemem :50: nenacım ne dedi doktor ?

tekrardan yıka o beyazları yüksek derece de ariel ve beyazlatıcı kullan eski haline dönerler

beyazları başka bişeyler atma bi daha da sadece havlu ve beyazlar bir arada olsun

tekrardan yıka o beyazları yüksek derece de ariel ve beyazlatıcı kullan eski haline dönerler

beyazları başka bişeyler atma bi daha da sadece havlu ve beyazlar bir arada olsun

normalde de atmam asla ya ama makinenin içi çok boş kalmıştı nevresimde çok açık yeşil olunca atıverdim bakalım nasıl çıkıcak çamaşırlar :31:

Gunaydinlar

Lovelycim tepkin gayet iyi olmus. Acil bisry icin istememis bu ay olmzsa sonra ki aylar degistirebilir. Niye senden istiyo ki. Acaba senin tepkini olcmek icin falan mi istedi ne diyecek die aklima baska bisey gelmedi. Insanlar bazi seyleri cok kolay isteyebiliyor. Ben hayatta isteyemezdim.

Nenacim hayirdir canim noldu. Kotu bisey yok ya

Merci gecen ayni seyi bende yaptim. Beyazlarin icine makina bos kaldi diye yesil bi havlu atmistim. Bi cikti benim badiler esimim atletler yesil. Bi daha yikadim gecti. Birazcik brnim sac havlumda kalmis o da krem rengiydi. Cok dikkatli bakmayinca anlasilmiyo. Ama ilk halleri felaketti fosforlu gibi acayip bi renk olmuslar

Nenacim hayirdir? Ne dedi doktor? Sıkma canini dur bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne olduuuuuu ne dedi :5::5::5::5::5:

Gunaydinlar

Lovelycim tepkin gayet iyi olmus. Acil bisry icin istememis bu ay olmzsa sonra ki aylar degistirebilir. Niye senden istiyo ki. Acaba senin tepkini olcmek icin falan mi istedi ne diyecek die aklima baska bisey gelmedi. Insanlar bazi seyleri cok kolay isteyebiliyor. Ben hayatta isteyemezdim.

Merci gecen ayni seyi bende yaptim. Beyazlarin icine makina bos kaldi diye yesil bi havlu atmistim. Bi cikti benim badiler esimim atletler yesil. Bi daha yikadim gecti. Birazcik brnim sac havlumda kalmis o da krem rengiydi. Cok dikkatli bakmayinca anlasilmiyo. Ama ilk halleri felaketti fosforlu gibi acayip bi renk olmuslar

Nenacim hayirdir? Ne dedi doktor? Sıkma canini dur bakalim.

kızlar merak etmıssınz toplu yazıyorum hıc yazcak gucumde yok bebegım eylülüm büyümüo:43::43::43::43:

dr hıc umıtlı bakmadı muhtemelen bu bebekdunyaya gelmıcek dahası var ama yazamıcam yazınca aglayasım gelıo baska drlara randevu aldm onlarada goruncem:14::14::14:

Kayınvalidem aradı benimde bu ay ödünç bilezik istedi benden oturma odası takımını değiştirecekmiş bir ay içinde alıp koyarmış yerine. Peki dedim ne diyim ama sevmiyorum böyle işleri ben kimseden bir şey isteyemem millet ne rahat istiyor.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

canım inan yatırım yapın sizdeki paraya güvenip biş yapmasınlar cidden bağlayın paranızı bir yere yaa 1 ay bekleseymiş

kayınvaliden kötü biri değil eminim vericektir ama ben böle bişeye tenezzül etmezdim

kızlar merak etmıssınz toplu yazıyorum hıc yazcak gucumde yok bebegım eylülüm büyümüo:43::43::43::43:

dr hıc umıtlı bakmadı muhtemelen bu bebekdunyaya gelmıcek dahası var ama yazamıcam yazınca aglayasım gelıo baska drlara randevu aldm onlarada goruncem:14::14::14:

nena inanamıyorum canım yaa ne diyecğimi ne yapacağımı bilemiyorum kendim de üzgün günler geçiriyorum çok garipmiş bu süreçler geçmiş olsun canım

cok uzuldum sabahtan berı mıde bulantsı bas agrısı hıc bsyde yemedm yemıcemde

Nena inan çok şaşırdım şunu okuyunca.
Neden büyümüyormuş ki onca beslenmene dikkat ettin falan ne ile ilgisi varmış ? Bak moralini sakın bozma stres yapma en kötüsünü düşünürsen olmaz.
Şimdi bişiler ye bebeğin ve senin için.

Kızlar inanılmaz şekilde hiçbişey boyanmamış yalnız krem havlunun üzerinde azıcık biraz var oda belli bile olmuyo. oh eşimin beyaz tişortları benim şortlarım hepsi sağlam çıktı çok şükür ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
akşam biber dolması yapıcam yanına ne yapıyım azıcık akıl verin bana aklıma hiçbişey gelmedi :44:

başka doktorlara da görün mutlaka canım üzülme ve mutlaka bişeyler ye olmaz öyle aç aç dolaşmak :20:

Canim benim inan cok uzuldum ama moralini bozma sakin. Baska doktorlarda gorsun muhakkah zaten randevuda almissin iyi yapmissin. Bisey yemicem olur mu hic. Simdi toparlan ve midene sicak biseyler girsin hic degilse corba falan ic. Daha kotu olursun ac durma sakin.

Kızlar inanılmaz şekilde hiçbişey boyanmamış yalnız krem havlunun üzerinde azıcık biraz var oda belli bile olmuyo. oh eşimin beyaz tişortları benim şortlarım hepsi sağlam çıktı çok şükür ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
akşam biber dolması yapıcam yanına ne yapıyım azıcık akıl verin bana aklıma hiçbişey gelmedi :44:

başka doktorlara da görün mutlaka canım üzülme ve mutlaka bişeyler ye olmaz öyle aç aç dolaşmak :20:

Ohh ucuz atlattin canim. Tekrar is cikmamis. Havluda sonraki yikamada gecer.

Biber dolmasinin yanina cacik ve corba yeterli olur canim ben hep oyle yaparim. Bende aksama nohut pilav ve cacik dusunuyorum. Bu sicakta cacik iyi gider serin serin :))

Nena hemen baska doktor arastir.Bakma birinin dedigine.Bak sitede doktor sayesinde 3 cocugunu kaybedip en sonunda kucagina alan var.Bozma moralini lutfen.Bebegi de etkileme

Kuzum ben siyah ve diğer koyu renkleri lacivert ve kotları mesela bir atıyorum. Perwol siyahlar için kullanıyorum.

Renklileri ayrı atıyorum, Omo ya da Perwol renkliler için sıvı kullanıyorum.

Beyazlara da ariel dağ esintisi toz kullanıyorum. Yumuşatıcım zaten olmazsa olmazım özellikle havlularda.

Havlu ve bornozları da ayrı yıkıyorum çünkü pamuklu olduğu için diğer çamaşırların üstüne yapışabiliyor. Renkli havlularını bile renkli çamaşırlarınla atma pamukları yapışıyor.

Gunaydinlar

Canım çünkü mağaza indirim yapmış atıyorum 4 bin liralık takımı 3'e, 3 binlik takımı 2'ye veriyormuş onu kaçırmak istememiş.

Nena dur bakalım bir sakinleş lütfen. Bak başka doktordan da randevu almışsınız. Bir de başkası baksın.

O ne demekmiş öyle hiç yakışıyor mu sana sen sağlıklı olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun. Kendine gel. Üzüntü ve sıkıntı hastalıkların başı. Dur bakalım daha hiç bir şey belli değil. Başka doktorlara da bir görün.

canım inan yatırım yapın sizdeki paraya güvenip biş yapmasınlar cidden bağlayın paranızı bir yere yaa 1 ay bekleseymiş

kayınvaliden kötü biri değil eminim vericektir ama ben böle bişeye tenezzül etmezdim

Yok canım kayınvalidem gayet iyi ama benim istemeyeceğim şeyleri o istiyor. Evimde iki tane anahtarlık vardı birini istedi mesela ben hayatta öldürseler isteyemem becerememde zaten. Küçükken bayramlarda dedemle babaannem babamdan gizli verirlerdi para, babam duyarsa yerdik fırçayı böyle büyüdük biz.

Son düzenleme:
normalde de atmam asla ya ama makinenin içi çok boş kalmıştı nevresimde çok açık yeşil olunca atıverdim bakalım nasıl çıkıcak çamaşırlar :31:

benim makinem 4 e ayrılır

siyahlar, lacivetler
orta renkliler: yeşil kırmızı gri
pijama gömlek havlular
ve beyazlar :1::1::1::1: nevresim varsa onlar da ayrı yıkarım

siyah ve orta renkliler 40 derecede
pijama havlular 60 da ön yıkamalı
beyazlar da bazen 60 bazen 80 de ön yıkamalı

ayyyy canım benim yaaa yeni mescitten geldim o kadar dua ettim sizlere çok üzüldüm :14::14::14::14::14::14::14:

benim makinem 4 e ayrılır

siyahlar, lacivetler
orta renkliler: yeşil kırmızı gri
pijama gömlek havlular
ve beyazlar :1::1::1::1: nevresim varsa onlar da ayrı yıkarım

siyah ve orta renkliler 40 derecede
pijama havlular 60 da ön yıkamalı
beyazlar da bazen 60 bazen 80 de ön yıkamalı

Ben ön yıkama kullanmıyorum canım çünkü kıyafetlerimiz o kadar su ve elektrik sarfiyatı yapacak kadar kirlenmiyor işe gidip geliyoruz her gün terliyoruz kokmasın diye iki kere giymiyoruz.

Renklileri 40'ta, beyazları 60 ile yıkıyorum üstüne çıkmak makinanın ömrünü kısaltıyormuş 60'la yıkasan yeter üstüne çıkmak hem çamaşırlarına hemde makinana zararlı. Çıkmayan kirlilerin olursa arielin leke çıkarıcıları var renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı satılıyor biraz damlatıp bekleyip normal yıkamaya atabilirsin.

Ayrıca bende nevresimleri ayrı yıkıyorum zaten hafta sonu sürekli çalışıyor benim makina.

Ben ön yıkama kullanmıyorum canım çünkü kıyafetlerimiz o kadar su ve elektrik sarfiyatı yapacak kadar kirlenmiyor işe gidip geliyoruz her gün terliyoruz kokmasın diye iki kere giymiyoruz.

Renklileri 40'ta, beyazları 60 ile yıkıyorum üstüne çıkmak makinanın ömrünü kısaltıyormuş 60'la yıkasan yeter üstüne çıkmak hem çamaşırlarına hemde makinana zararlı. Çıkmayan kirlilerin olursa arielin leke çıkarıcıları var renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı satılıyor biraz damlatıp bekleyip normal yıkamaya atabilirsin.

Ayrıca bende nevresimleri ayrı yıkıyorum zaten hafta sonu sürekli çalışıyor benim makina.

benimde 3 4 kez kesin :9::9::9::9::9:

Nenam bebeğin büyümemesi nasıl oluyormuş senin yerinde olsam devlet hastanesinde deneyimli bi doktora giderim

Back
X