Gunaydinlarrr sabah dr kontrolundeydm hic ii acici seyler soylemedim keyfm berbat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlarrr
dün araba çok saçma bişey yüzünden muayeneden geçemedi eşimin de sinirleri tepesine çıktı. izin gününde bütün gün arabayla uğraştı garibim
düğün fotoğraflarımızı seçmee gidicektik ona da gidemedik.
az önce de açık yeşil nevresim takımını beyaz kıyafetlerle aynı makineye atıverdim. demin baktığımda makinenin içinde yeşil sular dönüyodu gitti bütün beyazlar yanasıl böyle bi hata yaparım ben
lovelym sonuna kadar haklısın bilezik konusunda bende ölsem kimseden bişey isteyememnenacım ne dedi doktor ?
tekrardan yıka o beyazları yüksek derece de ariel ve beyazlatıcı kullan eski haline dönerler
beyazları başka bişeyler atma bi daha da sadece havlu ve beyazlar bir arada olsun
günaydın kızlarrr
dün araba çok saçma bişey yüzünden muayeneden geçemedi eşimin de sinirleri tepesine çıktı. izin gününde bütün gün arabayla uğraştı garibim
az önce de açık yeşil nevresim takımını beyaz kıyafetlerle aynı makineye atıverdim. demin baktığımda makinenin içinde yeşil sular dönüyodu gitti bütün beyazlar yanasıl böyle bi hata yaparım ben
lovelym sonuna kadar haklısın bilezik konusunda bende ölsem kimseden bişey isteyememnenacım ne dedi doktor ?
ne olduuuuuu ne dedi
Gunaydinlar
Lovelycim tepkin gayet iyi olmus. Acil bisry icin istememis bu ay olmzsa sonra ki aylar degistirebilir. Niye senden istiyo ki. Acaba senin tepkini olcmek icin falan mi istedi ne diyecek die aklima baska bisey gelmedi. Insanlar bazi seyleri cok kolay isteyebiliyor. Ben hayatta isteyemezdim.
Nenacim hayirdir canim noldu. Kotu bisey yok ya
Merci gecen ayni seyi bende yaptim. Beyazlarin icine makina bos kaldi diye yesil bi havlu atmistim. Bi cikti benim badiler esimim atletler yesil. Bi daha yikadim gecti. Birazcik brnim sac havlumda kalmis o da krem rengiydi. Cok dikkatli bakmayinca anlasilmiyo. Ama ilk halleri felaketti fosforlu gibi acayip bi renk olmuslar
Nenacim hayirdir? Ne dedi doktor? Sıkma canini dur bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kayınvalidem aradı benimde bu ay ödünç bilezik istedi benden oturma odası takımını değiştirecekmiş bir ay içinde alıp koyarmış yerine. Peki dedim ne diyim ama sevmiyorum böyle işleri ben kimseden bir şey isteyemem millet ne rahat istiyor.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
kızlar merak etmıssınz toplu yazıyorum hıc yazcak gucumde yok bebegım eylülüm büyümüo
dr hıc umıtlı bakmadı muhtemelen bu bebekdunyaya gelmıcek dahası var ama yazamıcam yazınca aglayasım gelıo baska drlara randevu aldm onlarada goruncem
cok uzuldum sabahtan berı mıde bulantsı bas agrısı hıc bsyde yemedm yemıcemde
Canim benim inan cok uzuldum ama moralini bozma sakin. Baska doktorlarda gorsun muhakkah zaten randevuda almissin iyi yapmissin. Bisey yemicem olur mu hic. Simdi toparlan ve midene sicak biseyler girsin hic degilse corba falan ic. Daha kotu olursun ac durma sakin.cok uzuldum sabahtan berı mıde bulantsı bas agrısı hıc bsyde yemedm yemıcemde
Kızlar inanılmaz şekilde hiçbişey boyanmamış yalnız krem havlunun üzerinde azıcık biraz var oda belli bile olmuyo. oh eşimin beyaz tişortları benim şortlarım hepsi sağlam çıktı çok şükür ya nasıl mutlu oldum anlatamam.
akşam biber dolması yapıcam yanına ne yapıyım azıcık akıl verin bana aklıma hiçbişey gelmedi :44:
başka doktorlara da görün mutlaka canım üzülme ve mutlaka bişeyler ye olmaz öyle aç aç dolaşmak
günaydın kızlarrr
Gunaydinlar
Lovelycim tepkin gayet iyi olmus. Acil bisry icin istememis bu ay olmzsa sonra ki aylar degistirebilir. Niye senden istiyo ki. Acaba senin tepkini olcmek icin falan mi istedi ne diyecek die aklima baska bisey gelmedi. Insanlar bazi seyleri cok kolay isteyebiliyor. Ben hayatta isteyemezdim.
Nenacim hayirdir canim noldu. Kotu bisey yok ya
Merci gecen ayni seyi bende yaptim. Beyazlarin icine makina bos kaldi diye yesil bi havlu atmistim. Bi cikti benim badiler esimim atletler yesil. Bi daha yikadim gecti. Birazcik brnim sac havlumda kalmis o da krem rengiydi. Cok dikkatli bakmayinca anlasilmiyo. Ama ilk halleri felaketti fosforlu gibi acayip bi renk olmuslar
kızlar merak etmıssınz toplu yazıyorum hıc yazcak gucumde yok bebegım eylülüm büyümüo
dr hıc umıtlı bakmadı muhtemelen bu bebekdunyaya gelmıcek dahası var ama yazamıcam yazınca aglayasım gelıo baska drlara randevu aldm onlarada goruncem
canım inan yatırım yapın sizdeki paraya güvenip biş yapmasınlar cidden bağlayın paranızı bir yere yaa 1 ay bekleseymiş
kayınvaliden kötü biri değil eminim vericektir ama ben böle bişeye tenezzül etmezdim
normalde de atmam asla ya ama makinenin içi çok boş kalmıştı nevresimde çok açık yeşil olunca atıverdim bakalım nasıl çıkıcak çamaşırlar
benim makinem 4 e ayrılır
siyahlar, lacivetler
orta renkliler: yeşil kırmızı gri
pijama gömlek havlular
ve beyazlarnevresim varsa onlar da ayrı yıkarım
siyah ve orta renkliler 40 derecede
pijama havlular 60 da ön yıkamalı
beyazlar da bazen 60 bazen 80 de ön yıkamalı
Ben ön yıkama kullanmıyorum canım çünkü kıyafetlerimiz o kadar su ve elektrik sarfiyatı yapacak kadar kirlenmiyor işe gidip geliyoruz her gün terliyoruz kokmasın diye iki kere giymiyoruz.
Renklileri 40'ta, beyazları 60 ile yıkıyorum üstüne çıkmak makinanın ömrünü kısaltıyormuş 60'la yıkasan yeter üstüne çıkmak hem çamaşırlarına hemde makinana zararlı. Çıkmayan kirlilerin olursa arielin leke çıkarıcıları var renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı satılıyor biraz damlatıp bekleyip normal yıkamaya atabilirsin.
Ayrıca bende nevresimleri ayrı yıkıyorum zaten hafta sonu sürekli çalışıyor benim makina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?