347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovelyli basiniz sagolsun kendi derdime dustum seni unuttm allah mekanini cennet etsn insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktor bana rapor verdi 2 gün evdeyim yalnız kalmak istedim öyle kötüyüm ki ağlamam bitsin güçlü olayım die bekliyorm umut ediyorum canım acıyor

Nena ben seni anlayamam aen adını koymuşsun bu halde dağılan ben senin yerinde olsam napardım allah beni affetsin bağıra vapura ağlıyorum tükenmiyor yaşlarım

Lovely başınız sağolsun canım görmemiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakin olmaya calis dier dr umutlu tuketme kendini bebge hic bi faydan olmaz raporlu olman iyi olmus uyumaya calis

Sakin olmaya calis dier dr umutlu tuketme kendini bebge hic bi faydan olmaz raporlu olman iyi olmus uyumaya calis

Uyuyorm sürekli bişey yiyesim yok ağlamaltan başım çatlıyor çok zormuş nena çok inan çok canım acıyor hastahane de bebek gördük anne kucağın da baktım arkasından eşim bakma ona dedi içim gittti

Aynisi bende oldu bugun bile keyfm yok iyi haberler alana kadrda olmicak .... zor bir seymis insan yasamadan bilemiyo malesef bebeklerimize bsy olmicak rose gercekten.... agla rahatla ama ac durma bende dun yememistm kizlar bebegi dusun onu ac birakma dddiler snra bsyler atistrdm bebeklemzn beslenmesi gerekio evet istahin yok biliyrm ama bi bardak ayran veya sut ic bari kalsiyum alsn kemikleri guclensn bebisimzn

Şimdi büyük bir bardağa süt koydum içiyorum sabah hastahane çıkışı boşnak böreği aldım yedim 12 de felan yedim onu güzel ce ama içimden gelmesi yemek içmek

üzmeyin kendinizi kızlar sizi hissediyo onlar da bol bol dinlenin ikinizde. hayırlısıyla alıcaz güzel haberlerinizi ikinizin de

Canım 6. ayda detaylı ultrosana girdiğinde için o kadar rahatlayacakki Allahın izniyle. Bebeğini 3 boyutlu göreceksin, doktor sana bebeğinin her milimiyle ilgili bilgiler verecek.Ölçüleri iletecek. Bu işlemi yapan doktor farklı bir doktor olduğu için farklı bir gözde görmüş olacak.

afyet olsun yarasin bebisime iyi olcak annesi evet bebekler hissedio beni kuzenim aradi az oncr kendime gtrdi silkelendm dedigi su oldu sen artk bi anne adayisin bencillik yapamazsn bebegn hissedio senin onu uzmeye hakkin yok lutfen kendine gel bebbegni dusun dedi ve suan dan itibaren kendimi telkin ediyrm biz iyiyiz ve hic bir sey olmicak korkmuyrn cunku inaniyrm diyorum suan tam olmasada kendmi iyi hssetmeye basladm

üzmeyin kendinizi kızlar sizi hissediyo onlar da bol bol dinlenin ikinizde. hayırlısıyla alıcaz güzel haberlerinizi ikinizin de
haklisn mercim bn iyiyim suan cok sukur bol bol suyumuda iciyorum minnosuma yarasn diye

Dogru diosun stankim bunalim moddan cktm hic bi sikinti olmicak kalpten inaniyrm ama bnde elimden geleni yapicam bnm bu bebgi uzmeye hakkim yok hemdr hiccc

Stankim ardacik napio unuttuk yegenmzi kendi derdmze dustuk ardisko iyimi tombik oldumu

Herkese çok teşekkür ederim kızlar bende cenazeden geldim ama giremedim işlerim vardı. Ağlamaktan da başım ağrıdı. Bu ölen kişi eşimin kuzenin eşinin annesiydi ve kız hamileymiş. Biri ölüyor biri doğuyor allah nasıl bir denge yaratmış.

Rosecum inan çok üzüldüm sabahtan beri.Bir de şimdi bu yazdıklarınızı okudum yemin ederim gözlerimden tutamadım yaşları ağladım.
Nenacım sende öyle o ilk şoku atlatmışsın.Sevindim çünkü bu kadar stres,üzüntü bebeğe zarar.
Herşey Allahtan.Lütfen direyet biraz.
Lovelym başınız sağolsun.Ölümler çok etkiliyor beni çok

Lovelym basınız sağolsun
Nenam bırak isi falan gökhan in kazandıgi size hayli Hayli yeter insallah bebek de insallah iyi olacak
Rose tatlım inşallah pazartesi ye kadar herşey net belli olur kalp atışı var mi hiç? Arkadaşımın kalp atışı vardı ama yine de sağlıksız demis

Sira geldi bana sabahtan öğle ye kadar doktordaydim çok inatçı çıktı dönmedi göstermedi kalktim gezdim geri geldim 30 dk da olcebildi enseyi burunu kac kez karnıma basti oksurttu beni yok panik oldum cocuk hareket etmiyor diye en sonunda ölçtu hersey normal dedi ikili sonucu cuna çıkacak antibiyotik kullandıfim için bjfaz tedirginim ama Allah im yardım edecek inşallah cinsiyet hak getire bebek uykucu çıktı göremedi birsey 1 ay sonra 16. Hafta bitince gideceğiz cinsiyete

evet ilk soku atlattim chelzyim allab hepimzii korusun bebgi olanlarn bebegni korusun yinede zor bnm icin ama kendimden ck bebgmi dusunmek zorundaym bn eger anneysem yada anne okucaksam oncelgm kizim olmali o yuzden bi kac saattr iyiyim olmakta zorundayim...

Birakicam canin haftaya 3dr a randevum var sonuclardn snra yolumu cizicem.....muhtemelen birakicam

topiğimiz nazarlara geldi Allahım herkesten üzücü haberler geliyor. Allahım kolaylıklar atlatmayı nasip etsin hepinize ayrı ayrı çok üzüldüm. Dua ediyorum sizin için topiğimizin bebekleri üzmicek annelerini gelicekler inşallah sağlıkla. Nenacım çok haklı kuzenin sen artık annelik içgüdüsünü aldın kendini değil onu düşüneceksin. Rose canım dikkat etmelisiniz yemenize içmenize. Bebeklerinizn sizin gücünüze ihtiyacı var unutmayın.
Lovelym başınız sağolsun hayatın döngüsü böyle maalesef..

Son düzenleme:

Bilmiyorm hüm ben antibiyotik ve flucon kullanmıştım onlar bile sebep olablr herşey olablr bende kalp atışı duymadı bebek görmedi tek umdum yol kesesi oda haddinden fazla büyük belki bir mucize olur diye bekliyorm ben

Sana da allah kolaylık versin çok zor ve güzel günler ben bir ağlıyorm bir normale Dönüyorm

Kızlar çok teşekkür ederim.

Nena ve Rose umarım geçecek bu günler ikinizde atlatacaksınız kendinize iyi bakın siz iyi olursanız bebeklerinizde iyi olur çok fazla bir şey söyleyemiyorum sanmayın ki üzülmüyorum ama bugün benimde keyfim yok kelimeler dökemiyorum, kelimelerle aram yok bugün ama aklım sizde ve sizin için dua edeceğim bunu bilin.

Çok garip işte inan ben henüz hareketini kalp atışını hisedemediğim bebeğeme ağlıyorum sen kanlı canlı etrafın da ona ihtiyaç duyan insanlar var ne diyim bilemiyorum bir anne gitmiş ben ağlıyorum ağlamam lazım hiç bu kadar canım yanmadı benim eşimin görmesini istemiyorm bu halimi

Canim sende arkadaşım gibi rahat hamile kaldin Allah korusun alınma durumu olsa bile yeniden bebeğiniz olur inşallah ilk gebeliklerde sik rastlanan bi durummus bu ki su zamanlarda 3 kisi oldu bu yakınımda senle birlikte

Canim sende arkadaşım gibi rahat hamile kaldin Allah korusun alınma durumu olsa bile yeniden bebeğiniz olur inşallah ilk gebeliklerde sik rastlanan bi durummus bu ki su zamanlarda 3 kisi oldu bu yakınımda senle birlikte

Kesinlikle çok haklısın.Kendimden ornek vereyim.Pko'yum ve evlendıgımde hiçbir şekilde korunmayı düşünmüyorum çünkü tedavisiz hamıle kalıp kalmayacagımı bile bilmiyorum.Belkı tedaviyle hamıle kalacagım o da ne kadar sürede bilinmiyor.Daha şimdiden beynimi yiyor bu benim.O sebepten rosecum şanslısın yine..Nokta atış gibi hamıle kaldın canım.Olurda alınma durumun olursa 2-3 ay ara verılıyor sonra yine sıkıntısız kalırsın.Üzme canını.Ferah tut içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…