Pazar günü gidebilirsiniz aslında canım :) ama biz ev isi yapmaktan gezmeye vakit bulamayiz demi
Is yapmayanlarin kıymeti daha cok biliniyor bundan emin oldum artık arkadaş evde hiçbir sey yapmaz el bebek gül bebek bizimkiler De ancak tv karşısında yatarlar yani
Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bu hafta cts pazar evdeydim ama ne mümkün bir yere çıkmak cts iş yaptım pazarda dinlendim gene buldum da birşeyler. Ben günü birlik bir yerelere gitmeyide sevmiyorum canım çok yorucu oluyor. Benim zaten başım tutuyor o nedenle de oturuyoruz evde yoksa ben plan yapsam eşim asla hayır demez. Bayramda gireceğiz artık bizde denizimize.
hadi bakalım
Siz bu hafta öğreniyor musunuz cinsiyeti bakalım???
ben 18. haftada öğrendim canım 12. hafta da bile söyleyenler oluyor ama yanılma payları cok yuksek oluo sen her ıhtımale karsı 16. haftadan snra ogrn derım
Az kaldı hümüşüm bende çok merak ediyorum seninkinin cinsiyetini.
Az kaldı hümüşüm bende çok merak ediyorum seninkinin cinsiyetini.
2 agustosada az kaldi :)
2 agustosada az kaldi :)
Kayınvalidem aradı benimde bu ay ödünç bilezik istedi benden oturma odası takımını değiştirecekmiş bir ay içinde alıp koyarmış yerine. Peki dedim ne diyim ama sevmiyorum böyle işleri ben kimseden bir şey isteyemem millet ne rahat istiyor.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Himmm koyarsa sorun yok da koyamazsa kötü
Yok kuzum koyamıcakları bir para değil şahsen benden istenecekte bir para değil çünkü küçük bir meblağ. Ben zaten asla veremem diyemem kişiliğime aykırı kim istese veririm. 1 ay içinde geri koyacağına söz verdi.
Gunaudinm kizlarr.
Nasilsiniz bakalim.
Bizde Kusadasina geldik.Bi 2 gun kalicam sonra kedinin ilac icmesi icin geri donucem.
Lovelycim ayni senin gibhim biliyomusun.Asla hayir diyemiyorum istenilince.Eski gorev yerimde ev arkadasim okadar rahatti ki evin alisverisini yapardik 100-150 lira tutardi.Sen versene sonra veririm derdi.Eger sansim varsa unutmaz verirdi ama unutursa hiicc.Cogu kez de vermemistir bende isteyememisimdir.Ama kayinvaliden tabiki verecektir.Saniyorum konu verip vermemesi degil istemesi.Ben isteyemem.Kendim bi care bulurum nakit avans cekerim,kreidli mevduattan kullanirim bisey yaparim. Sevmiyorum boyle istemem konularini ne bileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım istemesi garibime giden çünkü ben isteyemem insanların nasıl böyle rahat istediğine şaşıyorum ama herkes bir değil bunu da biliyorum. Bir de acil bir şey değil. Oturma odası yeni daha şuan zaten kredi ödüyorlar koltuk takımlarını değiştirmesinin hiç gereği yoktu şaştım kaldım şahsen.Ama olur mu öyle şey güle güle oturun annecim veririm tabi ki olunca ödersin problem değil dedim. Tabi sonra eşime surat aynen böyle.:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?