Bizi sınırsızi paklar tatlım :) su sira kablolu tv nin interneti çok Moda cok hızlıymis bakaim az netsiz duralim da :))))
Kabloluyu annem kullanıyor memnun canım. Ttnette sürekli kopuyor mesela ama kabloluda ben hiç koptuğunu görmedim.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Naber Kizlar evdeki netimiz yok artık :'( 1 yıllık kontrat vardı o zaman bitmiş yenisi 82 tl.demis turkcell yalin net evde telefon yok diye 55 veriyorduk 82 cok fazla geldi esim de kapattirmiszaten tasinmayi düşünüyoruz bu evden gittiğimiz yerde alırız dedi ama patladim yani cepteki neti idareli.kullanmak.lazim bunun için
Sizin internetinjz hangi marka ve kac para ödüyorsunuz?
Dün Teyzemlerin bahçesinde iftardaydik cok güzeldi tum aike dayimlar biz falan ailemi seviyorum. Sürekli bir aradayiz ramazan 16 gün oldu 5 günü. Görmüşumdur onları :))))
gunaydın tatlişlerrrr dun butun gun gezmelerdeydım yoruldumsızler naptnz pazar gunu bakalım
hümm bizde ttnet var tlfnla braber 75 tl oduyoruz sınırsz bizi başka modem paklamaz esım sureklı evde calıstgı ıcın mecburen ttnet kullanıyoruz dıerlernn cekım gucu yetmez wireless baglantlı bızımkı.....bız memnunuz ama ucretı yuksek evet esım evdekı mesaılerı olmasa bnde o parayı odmem zatenkullanmıyorum dogru duzgun esıme dedm daha ucuz bsye gecelım hıcbırı bunun kadr kuvvetlı dıl baglantıları zayf oluo demstı kendısı agır programalr kullandgndanoturu ve o ınternet sayesnde ekmek yedgmzden oturu oduyoruz o parayı mecburen ama sız fılm falanızlıomussnz daha ucuz bsy alablrsnz annemler super onlıne kullanıo fıyatnı bılmıorm ama memnunlar 3 katta da full cekıo 50 tlydi sanırım sınırsz
Günaydın herkese
İkili testini olmus muydun hum
Günaydın kızlarrrr
Bizde sınırsız superonline fiber var ttnet e tas cikartir. Biz 59 tl oduyoruz tavsiye ederim hümcüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiymiş o da ttnet bazen kesinti yapıyordu yani superonline yok hiç kullanan etrafımda bi de fibermiş iyi yani
Benimde eşim dün çok sevgili oyununu oynadı, maçı izledi. Ben fosur fosur uyudum sinirle. Sonra sabaha karşı namaza kalktı. Beni de uyandırdı uykum kaçtı. Bir de dün 4-5 kere balkon kapısını kapattın mı aşkım demişim sabah söyleniyordu.
Heheheh bende cok bunaliyorum uyuyamiyorum ya ankara bile cok sicak izmir de ne yapıyorsunuz siz bilmem bizde maca baktık babam falan 1 de bitti maşallah
Kuzum İzmir yanıyor. Ve denizin dibinde denize girememek çok can sıkıcı bayramda bizde babamın yanına yazlığa gideceğiz iple çekiyorum. Açılışı daha yeni yapıcam yani. Çalışmıyorken nisan mayısta başlardı bende açılışlar şimdi kaç senedir böyle yaz bitiminde nerdeyse giriyorum denize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?