• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizi sınırsızi paklar tatlım :) su sira kablolu tv nin interneti çok Moda cok hızlıymis bakaim az netsiz duralim da :))))

Kabloluyu annem kullanıyor memnun canım. Ttnette sürekli kopuyor mesela ama kabloluda ben hiç koptuğunu görmedim.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

gunaydın tatlişlerrrr dun butun gun gezmelerdeydım yoruldum :52:sızler naptnz pazar gunu bakalım

Naber Kizlar evdeki netimiz yok artık :'( 1 yıllık kontrat vardı o zaman bitmiş yenisi 82 tl.demis turkcell yalin net evde telefon yok diye 55 veriyorduk 82 cok fazla geldi esim de kapattirmis :( zaten tasinmayi düşünüyoruz bu evden gittiğimiz yerde alırız dedi ama patladim yani cepteki neti idareli.kullanmak.lazim bunun için :(
Sizin internetinjz hangi marka ve kac para ödüyorsunuz?

Dün Teyzemlerin bahçesinde iftardaydik cok güzeldi tum aike dayimlar biz falan ailemi seviyorum. Sürekli bir aradayiz ramazan 16 gün oldu 5 günü. Görmüşumdur onları :))))

hümm bizde ttnet var tlfnla braber 75 tl oduyoruz sınırsz bizi başka modem paklamaz esım sureklı evde calıstgı ıcın mecburen ttnet kullanıyoruz dıerlernn cekım gucu yetmez wireless baglantlı bızımkı.....bız memnunuz ama ucretı yuksek evet esım evdekı mesaılerı olmasa bnde o parayı odmem zatenkullanmıyorum dogru duzgun esıme dedm daha ucuz bsye gecelım hıcbırı bunun kadr kuvvetlı dıl baglantıları zayf oluo demstı kendısı agır programalr kullandgndanoturu ve o ınternet sayesnde ekmek yedgmzden oturu oduyoruz o parayı mecburen ama sız fılm falanızlıomussnz daha ucuz bsy alablrsnz annemler super onlıne kullanıo fıyatnı bılmıorm ama memnunlar 3 katta da full cekıo 50 tlydi sanırım sınırsz

gunaydın tatlişlerrrr dun butun gun gezmelerdeydım yoruldum :52:sızler naptnz pazar gunu bakalım

hümm bizde ttnet var tlfnla braber 75 tl oduyoruz sınırsz bizi başka modem paklamaz esım sureklı evde calıstgı ıcın mecburen ttnet kullanıyoruz dıerlernn cekım gucu yetmez wireless baglantlı bızımkı.....bız memnunuz ama ucretı yuksek evet esım evdekı mesaılerı olmasa bnde o parayı odmem zatenkullanmıyorum dogru duzgun esıme dedm daha ucuz bsye gecelım hıcbırı bunun kadr kuvvetlı dıl baglantıları zayf oluo demstı kendısı agır programalr kullandgndanoturu ve o ınternet sayesnde ekmek yedgmzden oturu oduyoruz o parayı mecburen ama sız fılm falanızlıomussnz daha ucuz bsy alablrsnz annemler super onlıne kullanıo fıyatnı bılmıorm ama memnunlar 3 katta da full cekıo 50 tlydi sanırım sınırsz

iyiymiş 50 tl ama iyi çeker inşallah

Günaydın kızlarrrr
Bizde sınırsız superonline fiber var ttnet e tas cikartir. Biz 59 tl oduyoruz tavsiye ederim hümcüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnnn

Biz dun butun gun evdeydik cikmadik hic disari. Ben bol bol kitap okudum sikintidan esimde cok sevgili oyununun basindan kalkmadi hic. Yemekten sonra yuruyus yapalim dedim mac izlicem diye istemedi. Bende balkonda tek basima keyif yaptim :))

Günaydın kızlarrrr
Bizde sınırsız superonline fiber var ttnet e tas cikartir. Biz 59 tl oduyoruz tavsiye ederim hümcüm

iyiymiş o da ttnet bazen kesinti yapıyordu yani superonline yok hiç kullanan etrafımda bi de fibermiş iyi yani

Biz malesef ne kablolu ne de fiber kullanabiliyoruz. Bahcede mobeseye kadar kablo dosemisler lojmanlara yok. Ttnette kafasina gore kopuyo sinirli erisim diyo insani sinir ediyor

iyiymiş o da ttnet bazen kesinti yapıyordu yani superonline yok hiç kullanan etrafımda bi de fibermiş iyi yani

Ttnetin kesinti yaptgna hic sahit olmadm canim ki bnm esim deli gbi kullaniyor yani dusun baska bsy denemye ceaareti yok ya cekmezse die esim full kullanio ama super online da fena deil annemler kullanio dedgm gbi

Benimde eşim dün çok sevgili oyununu oynadı, maçı izledi. Ben fosur fosur uyudum sinirle. Sonra sabaha karşı namaza kalktı. Beni de uyandırdı uykum kaçtı. Bir de dün 4-5 kere balkon kapısını kapattın mı aşkım demişim sabah söyleniyordu.

Ttnet çok kopuyor canım daha geçen gün kayınvalidemlerin ve komşularının internete bağlanmama sorunu vardı iki saat müşteri temsilcisiyle telefonda yapmaya çalıştık ama olmadı ben apartmanda bir kaç kişi de aynı sorun olduğuna göre apartmandaki internet kutusundan bir arıza olduğunu anlatamaya çalıştıysam da anlamadı kız ve bize bir ekip göndermedi. Herkesin tek tek kendisi araması gerektiğini söyledi. Koymuşlar oraya 3-5 bilmeyen adam hep aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

Biz dun sabahtan esimin islerini hallettik ordan eve geldik dus alıp kayinvalidemlere gittik 10dk oturduk arkadaslarla bulusmaya gittik. Bogazda biraz oturup paintball oynamaya gittik ben pek guvenli bulmadigim icin sadece izledim iyikide oynamamisim esim iki yerden vurulmus iki topun da izi vucudu na çıktı kizardi sisti. hala duruyolar. Ordan da aksam yemegine gittik 16kisi cok eglenceli bi gündü. Bugun de arabayi muayeneye goturcez sonra da alisveris yapicaz

Benimde eşim dün çok sevgili oyununu oynadı, maçı izledi. Ben fosur fosur uyudum sinirle. Sonra sabaha karşı namaza kalktı. Beni de uyandırdı uykum kaçtı. Bir de dün 4-5 kere balkon kapısını kapattın mı aşkım demişim sabah söyleniyordu.

Heheheh bende cok bunaliyorum uyuyamiyorum ya ankara bile cok sicak izmir de ne yapıyorsunuz siz bilmem bizde maca baktık babam falan 1 de bitti maşallah

Heheheh bende cok bunaliyorum uyuyamiyorum ya ankara bile cok sicak izmir de ne yapıyorsunuz siz bilmem bizde maca baktık babam falan 1 de bitti maşallah

Kuzum İzmir yanıyor. Ve denizin dibinde denize girememek çok can sıkıcı bayramda bizde babamın yanına yazlığa gideceğiz iple çekiyorum. Açılışı daha yeni yapıcam yani. Çalışmıyorken nisan mayısta başlardı bende açılışlar şimdi kaç senedir böyle yaz bitiminde nerdeyse giriyorum denize.

Son düzenleme:
Kuzum İzmir yanıyor. Ve denizin dibinde denize girememek çok can sıkıcı bayramda bizde babamın yanına yazlığa gideceğiz iple çekiyorum. Açılışı daha yeni yapıcam yani. Çalışmıyorken nisan mayısta başlardı bende açılışlar şimdi kaç senedir böyle yaz bitiminde nerdeyse giriyorum denize.

Pazar günü gidebilirsiniz aslında canım :) ama biz ev isi yapmaktan gezmeye vakit bulamayiz demi :(
Is yapmayanlarin kıymeti daha cok biliniyor bundan emin oldum artık arkadaş evde hiçbir sey yapmaz el bebek gül bebek bizimkiler De ancak tv karşısında yatarlar yani

Back
X