347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ekler aldık giderken bi de baklava yapmışlar dondurmayla tabiki sadece dondurma yiyebildim tatlı yemeyi özledimmmmmm tek lokma almıyor midem yaaa

menü şöyleydi tatlım

mercimek çorbası
zeytin yağlı barbunya harikaydı
pilav
gül böreği
fırında patlıcanlı köfteli yemek
yaprak sarma

ohhh arkdsn döktürmüşşşş nam nam mercımek corbasnı geççç butun kıs yedm daha mıdem almıo da ana yemek ve z.yaglı barbunya yabayılırım

bnmde nu aksam mısafırım kardeslerm ve erkek kartdesmn kız arkdsı kız konyadan geldı 1 haftadr annemlerde kalıo gtmeden bı alayım dedm gercı oruclu deıller ama bnmyemegı yapmam tam ıftar saatını bulur...

ne yapcgmı bılemedm ama nena usulu pılav,tavuk sote, boranı,semız otu salatası ama yogurtsuz z.yaglı lımonlu,coban salatası bıde evyapımı buzz zgbı lımonata nasıl olur evde tatlım dondurmam her seym var anca yetsır bunlarda yoksa borek vs yapmak ısterdm

Gunaydinlar

Ayy buzz gibi suya girdim ciktim kesmedi yaniyorum yahu ates cikiyo her yerimden

Humm masallah menu pek guzelmis afiyet olsun gerci sen bise yiyememissin ama.

Bende oylr butun yemekleri kendi basima yapip kimseyi agirlamadim. Annemler dayimlar geldi bi kac kere onlarda herseye yardim etti. Benim sinavim var diye pek kimse yemege gelmedi daha cok caya falan geldiler.

Bu ara esim ust komsularimizi yemege davet etmek istiyor. Sagolsunlar evdeki butun eksik islere yardim ettiler. Caya gelmislerdi ama olmaz diyor bizim ki. Tamam cagiralim diyorum menu begenmiyor bakalim tek basima altindan kalkabilecekmiyim

Her sey yeni oldugu halde benim de gordugumu alasim geliyor hep ama banyomdan hoslanmadigim icin oraya bi duzen veremedim gayet siradan seyler var banyomda icimden gelmiyor. Temizlerken bile soylene soylene yapiyorum hep..

Selam kızlar
Maşallah herkesin keyfi yerinde Allah bozmasın.

Amin sedulucumm
Annemin evine kaçtım bugun kimseler de yok annemler aksam ustune dogru gelcekmis. Bizde kedimle ask yasiyoruz ozlemisiz cok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğimi beklerken bizi neler bekler kitabını aldım geldi kitapyurdundan sipariş verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha ne yapacan

Evet ya çok sey yiyemiyorum ben sorma 2 kilo verdim hamile kaldığımdan beri

Annemlere gidiyoruz adaya çok mutluyum ailemi çok özledim

Biz evdeyiz bu aksam iftarda sosisli sandvic var :) ee hep dolmalar soteler nereye kadar dimi ama azicik da gecistirme yapalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy babamın torunu için mangallar Annecim ise dolmalar sarmış yaaa ailemi seviyorm bana ne yararlı ne seviyorsam fazla fazla yapıyorlar çok Zeytinyağlı var alcam götürcem eve annem hazırlamış eşimdaha gelmedi yolda

Son düzenleme:
Bugun misafirden bahsettik. Yemege misafirim geldi

Esim isten gelince markete gittik bise kalmamis evde diye. Gelincede kabak yemegi yapayim dedim daha once hic yapmamistim kizartmasi agir oluyo mucverden de biktik 2 kisiye fazla geliyo. Neyse yaptin dunden de tarhana corbasi vardi bize yeter yanina yogurt karpuz cikaririz dedim. Yemek pisti tam iftara 1 saat kala esimin eski ev arkadasi geldi bizim apartmanda abisiyle yasiyodu bir senedir tasiniyomusta kalan esyalarini almaya gelmis anahtar bizde die. Yemege buyur ettik bizde tanri misafiri. Baktim yemek yetmez hemen alelacele birde bulgur pilavi yaptim. Valla hepsi cok guzel olmus begendiler. Korkmustum kabagi ilk yaptim bide oruclu tatsiz tuzsuz olmussa diye

az önce eşimle bahçe de biraz yürüyüş yapalım dedik. bi baktım havuzda bayanlar. ben camdan çocuklar var sadece sandıydım. bundan sonra akşam 10 buçuktan sonra sadece bayanlara açılıcakmış. eşim git istersen dedi ama ben havuz için pek müsait değildim. en kısa zamanda geceleri serinlemeye giderim artık.

Ohh havuzu duyunca bana bir serinlik geldi.

Basta uykusuz oldugumda cok kotu oluyordum. Su an uykuyla ilgili sorunlarim basladi. Arda su an uyuyor ben uyuyamiyorum. İsin kotusu gunduzleri de uyayamiyorum. Toplam gunde uc saat anca uyuyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…