- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
nena semizotulu sarmısaklı yoğurdu öneriyorum bebeğe faydalı
Ayyy bayilirim buna bazen icine salatalikta dogruyorum ben harika oluyor oyle de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmasi gereken sey tam olmuyor canim)
koy koy hatta tarif ver madem boş boş evdesin çabuk tarifinide yaz öğretmen hanım kıskanıyoruz
1 paket margarin iki yumurta ve bi bardak pudra sekerini karistiriyoruz. Uzerine 400gr misir nisastasi 1 pk. Kabartma tozu ve 1 pk. Vanilin ekliyip yoguruyoruz. En son olarak da 1 bardak un ekleyip elimizden kurtulana kadar yoguruyoruz. Sekil verip 170derece ısıtılmış fırında 15dk pisiriyoruz ohhh afiyet olsunn
ohhhh ellerine sağlık ben eve gitmiyorum arkadaşıma iftara gidiyoruz acaba ne yemekler yaptı![]()
Kızlar gene dayanamadım banyoma bu cicileri aldım. Çöp tenekisinin içine çiçekler koymayı düşünüyorum ama nasıl uyumlu olmuşlar mı sizce?
Eki Görüntüle 1184921
Eki Görüntüle 1184922
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Ayy çok tatlı bunlar ya gayet de uyumlu olmuşlar. Çöp kutusuna cicek koyarsan çöpleri nereye atıcan peki canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gene dayanamadım banyoma bu cicileri aldım. Çöp tenekisinin içine çiçekler koymayı düşünüyorum ama nasıl uyumlu olmuşlar mı sizce?
Eki Görüntüle 1184921
Eki Görüntüle 1184922
Ohhh bütün hamisler disarlarda yiyo bugun :) yarasın bebislerinize insallah guzel seyler yapmıştır arkadaşın
canım çok güzeller iyi günlerde kullan. kıyılmaz bunlara çöp atmaya çiçek fikri hoşş olur
günaydınnnnn![]()
Lovelym çok güzelmiş aldıkların çok şeker![]()
Gunaydin kizlarrr ilk misafir agirlamamiz cok guzel gecti kurabiyelerim kekim cok begenildi. Darısı diğer misafirlerimin başına :)
Lovelym baska cop kutun varsa ona cicek koymak cok iyi bi fikir cok kibar görünür
keşke yiyebilsem baklavatatlı olarak yiyebildiğim tek şey dondurma
1 paket margarin iki yumurta ve bi bardak pudra sekerini karistiriyoruz. Uzerine 400gr misir nisastasi 1 pk. Kabartma tozu ve 1 pk. Vanilin ekliyip yoguruyoruz. En son olarak da 1 bardak un ekleyip elimizden kurtulana kadar yoguruyoruz. Sekil verip 170derece ısıtılmış fırında 15dk pisiriyoruz ohhh afiyet olsunn
Eki Görüntüle 1184921
Eki Görüntüle 1184922
neler neler yapmış da çok yiyemedim tabiki de![]()
Gunaydinn kizlarrr
Lovelycim pembeyi sevmememe ragmen cok begendim aldiklarini guzel gunlerde kullan..
Mercicim hadi gazan mubarek olsun misafireri atlattin :)))
Rosecum hamileligin daha da ilerlemeden bencede cok yorulmadan ordu gibi de gelmesinler :)))) al gec olmadan misafirlerini ya da zaten belki yorulursun diye gelmek istemezler.Ben olsam yemegw gelmezdim mesela
İyi yapmıssın gayet guzelmıs pekı kullandklarnı napıcaksn bnde bı cok sey almak ıstyrm ama esyalarm hep yenı oldgndan eskıyene kadr almamaya karar verdım...