- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Ahahahha senden de bekliyoruz artık. Hadin arkamdan gel.
Hahaha lovely den beklerken senden gelmesin haber :))))
Hic hazirlik yapma dediler bende mantar kurabiye ye giristim bakalim nasil olcak :) dondurmayi da islak kekle servis yapmayi dusunuyorum bide kuruyemis aldim yeter o kadar hazırlık Kuzenlere :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
chelzzzyyyy benide al yanına hadi bende gelmek istiyorum biz anca alaçatıya gideriz bebek ve benim içinde gez ye iç roma dondurması yersen fotoğrafla felan yemiş kadar olayım bol bol ig de foto paylaş
Rosecummm romada dondurma,venedikte pizza,sanzelizede sogan corbasi icicem senin icinde bebisin icinde.Foto cekme aliskanligi ediniyorum simdiden alistirma yapiyorum:)) Bol bol paylasicam canimcimm.
Nenacim tadimlik ye aserdigin seyleri ozellikle tatlilari yoksa önünü alamazsin birde hamilelikte hamilelik sekerin cikmasin.Bebise gecmesin seker Allah korusunnn..
Ah be lovelycim daha ilaci birakali yeni olmus tabii.2-3 aya kadar etkisi devam edebiliyor aradaki mucizeler disinda.Yani olmazsa hic umutsuzluga kapilma.Ilaci birakinca bir iki ay da alabilir hamile kalabilme sureci.
Incicim mercicim sagolun tesekkur ederim cikti vize artik seyahati beklemedeyiz bi bilinmezlikk:)))
tadımlık mıtadımlık kesmezkı bı yerım sıser valla sabahtan berı zor beklıyorum cıkısı
chelzzzyyyy benide al yanına hadi bende gelmek istiyorum biz anca alaçatıya gideriz bebek ve benim içinde gez ye iç roma dondurması yersen fotoğrafla felan yemiş kadar olayım bol bol ig de foto paylaş
kurabiyelerim piştiiii ohh ev mis gibi kurabiye koktu resimlerini koycaktım ama hamişlerimizin canı çekmesinilk denemem için hiç fena değil yalnız biraz büyük yapmışım mantarlar pişince baya kültür mantarı gibi oldular
elllerine saglık kokusu resmen burnuma geldı sankı sıcak kurabıye kokusuna bayılırımmm bugun ne desenz canım cekıcek zaten fecı acım aksam dısarda yıcez cnm cok salata cektı yaaa bı sezar yıeyım en ıyısı
Hahaha lovely den beklerken senden gelmesin haber :))))
Hic hazirlik yapma dediler bende mantar kurabiye ye giristim bakalim nasil olcak :) dondurmayi da islak kekle servis yapmayi dusunuyorum bide kuruyemis aldim yeter o kadar hazırlık Kuzenlere :)
kızlarrr aşeriyorum bolllll fıstıklı baklavaaaa ama onun oncesnde sarımsaklı yogurtla yenen herhangı bsy olsa fena olmaz mantı gıbı bsyler amannnn guya az yıcektm aksam kesın baklava yerım ben
kurabiyelerim piştiiii ohh ev mis gibi kurabiye koktu resimlerini koycaktım ama hamişlerimizin canı çekmesinilk denemem için hiç fena değil yalnız biraz büyük yapmışım mantarlar pişince baya kültür mantarı gibi oldular
Incicicegim ekstra saglam koruma nasil oluyo ya bi arkadasim d.k. ignesiyle ilk ayinda hamile kalmisti o yüzden benimde hep bi korku var icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?