347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ahahahha senden de bekliyoruz artık. Hadin arkamdan gel.

hahahhh yok canım bizde ki korumalar ekstra sağlam o iş zor ama buna rağmen olursa kısmet.

hemen arkandan olmaz lovelym seneye yaza inşallah

ayy bende mi kek yapsam ki kalkıp canım çok tatlı şeyler istiyo. bide açıp yemek sitelerine bakıyorum kendime eziyet. her bişeyi istiyo canım açken

Ah be lovelycim daha ilaci birakali yeni olmus tabii.2-3 aya kadar etkisi devam edebiliyor aradaki mucizeler disinda.Yani olmazsa hic umutsuzluga kapilma.Ilaci birakinca bir iki ay da alabilir hamile kalabilme sureci.

Incicim mercicim sagolun tesekkur ederim cikti vize artik seyahati beklemedeyiz bi bilinmezlikk:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

chelzzzyyyy benide al yanına hadi bende gelmek istiyorum biz anca alaçatıya gideriz bebek ve benim içinde gez ye iç roma dondurması yersen fotoğrafla felan yemiş kadar olayım bol bol ig de foto paylaş

kızlarrr aşeriyorum bolllll fıstıklı baklavaaaa ama onun oncesnde sarımsaklı yogurtla yenen herhangı bsy olsa fena olmaz mantı gıbı bsyler amannnn guya az yıcektm aksam kesın baklava yerım ben

chelzzzyyyy benide al yanına hadi bende gelmek istiyorum biz anca alaçatıya gideriz bebek ve benim içinde gez ye iç roma dondurması yersen fotoğrafla felan yemiş kadar olayım bol bol ig de foto paylaş

Rosecummm romada dondurma,venedikte pizza,sanzelizede sogan corbasi icicem senin icinde bebisin icinde.Foto cekme aliskanligi ediniyorum simdiden alistirma yapiyorum:)) Bol bol paylasicam canimcimm.

Nenacim tadimlik ye aserdigin seyleri ozellikle tatlilari yoksa önünü alamazsin birde hamilelikte hamilelik sekerin cikmasin.Bebise gecmesin seker Allah korusunnn..

Kiz kardesim cok konusur normal saglikli bir bunyeyi 2-3 saat icinde konusarak basini agritabilir. Kucukken bende hic susmazmisim hatta uyurkende konusurmusum. 2 saattir hic ara vermeden ardayla konusuyor. Cok guldum diyorki arda hic konusmaktan bikacagimi sanmazdim biktim. İki saat icinde basima agri girdi bir suru sarki bestelediler. Cogu basarili :)

tadımlık mı tadımlık kesmezkı bı yerım sıser valla sabahtan berı zor beklıyorum cıkısı

Eheheheh çok aceleciyim ben chelzycim huyum kurusun.

tadımlık mı tadımlık kesmezkı bı yerım sıser valla sabahtan berı zor beklıyorum cıkısı

Ahahaha nenaaa :))) aklima universiteden bir kiz arkadasimi getirdin.Kiz hamileligi suresince 35 kilo almisti.Bir oturusta 1bucuk kilo şobyet yiyodu :)))) durduramiyorum kendimmi napayim diyodu :))

Alaçatıya gelirsen bir İzmir semalarındada gezinirsin muhtemelen bana da haber ver gelcem.

kurabiyelerim piştiiii ohh ev mis gibi kurabiye koktu resimlerini koycaktım ama hamişlerimizin canı çekmesin ilk denemem için hiç fena değil yalnız biraz büyük yapmışım mantarlar pişince baya kültür mantarı gibi oldular

elllerine saglık kokusu resmen burnuma geldı sankı sıcak kurabıye kokusuna bayılırımmm bugun ne desenz canım cekıcek zaten fecı acım aksam dısarda yıcez cnm cok salata cektı yaaa bı sezar yıeyım en ıyısı

Oyy kıyamam.

Mercim seninde ellerine sağlık.

öğyetmenım benim canım

Incicicegim ekstra saglam koruma nasil oluyo ya bi arkadasim d.k. ignesiyle ilk ayinda hamile kalmisti o yüzden benimde hep bi korku var icimde

kızlarrr aşeriyorum bolllll fıstıklı baklavaaaa ama onun oncesnde sarımsaklı yogurtla yenen herhangı bsy olsa fena olmaz mantı gıbı bsyler amannnn guya az yıcektm aksam kesın baklava yerım ben

keşke yiyebilsem baklava tatlı olarak yiyebildiğim tek şey dondurma

koy koy hatta tarif ver madem boş boş evdesin çabuk tarifinide yaz öğretmen hanım kıskanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…