347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nena semizotulu sarmısaklı yoğurdu öneriyorum bebeğe faydalı

Her aksam semiz otu salatasi yiorum anis yapio saolsun bu aksam evede gtmyrm annemede disarda olcgm icin baska salata yicem tesekkurler rosecum sende mutlaka semizotu tuket bol vitamin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koy koy hatta tarif ver madem boş boş evdesin çabuk tarifinide yaz öğretmen hanım kıskanıyoruz

1 paket margarin iki yumurta ve bi bardak pudra sekerini karistiriyoruz. Uzerine 400gr misir nisastasi 1 pk. Kabartma tozu ve 1 pk. Vanilin ekliyip yoguruyoruz. En son olarak da 1 bardak un ekleyip elimizden kurtulana kadar yoguruyoruz. Sekil verip 170derece ısıtılmış fırında 15dk pisiriyoruz ohhh afiyet olsunn

ohhhh ellerine sağlık ben eve gitmiyorum arkadaşıma iftara gidiyoruz acaba ne yemekler yaptı

ohhhh ellerine sağlık ben eve gitmiyorum arkadaşıma iftara gidiyoruz acaba ne yemekler yaptı

Ohhh bütün hamisler disarlarda yiyo bugun :) yarasın bebislerinize insallah guzel seyler yapmıştır arkadaşın

Kızlar gene dayanamadım banyoma bu cicileri aldım. Çöp tenekisinin içine çiçekler koymayı düşünüyorum ama nasıl uyumlu olmuşlar mı sizce?

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Ayy çok tatlı bunlar ya gayet de uyumlu olmuşlar. Çöp kutusuna cicek koyarsan çöpleri nereye atıcan peki canım

Ayy çok tatlı bunlar ya gayet de uyumlu olmuşlar. Çöp kutusuna cicek koyarsan çöpleri nereye atıcan peki canım

Kuzucum beğenmene çok sevindim. Beyaz çöp kutum var bu ayakla basılıp açılanlardan düz beyaz koçtaştan almıştım aynen onu kullanmaya devam bu aldıklarım porselen olduğu için kapağı açıp kapatırken kırılır diye düşünüyorum. English home'dan yapma çiçek alacağım uzunca bunun içine.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Gunaydin kizlarrr ilk misafir agirlamamiz cok guzel gecti kurabiyelerim kekim cok begenildi. Darısı diğer misafirlerimin başına :)
Lovelym baska cop kutun varsa ona cicek koymak cok iyi bi fikir cok kibar görünür

Var kuzum var öyle yapacağım bende sonra çeker paylaşırım sizinle ama umarım kırılmadan hasarsız gelir.

bende dahah büyükelrden kimseyi ağırlamadım çokmu geç kaldım haftaya cumartesi ifftara alayım diyorum

Gunaydinn kizlarrr

Lovelycim pembeyi sevmememe ragmen cok begendim aldiklarini guzel gunlerde kullan..

Mercicim hadi gazan mubarek olsun misafireri atlattin :)))

Rosecum hamileligin daha da ilerlemeden bencede cok yorulmadan ordu gibi de gelmesinler :)))) al gec olmadan misafirlerini ya da zaten belki yorulursun diye gelmek istemezler.Ben olsam yemegw gelmezdim mesela

keşke yiyebilsem baklava tatlı olarak yiyebildiğim tek şey dondurma

ben valla yedım napım dayanamadm cokta guzeldı

ohh masalahhhh aldm tarıfı de bunun seklını ıg de gordum mantar seklını nasıl vermssn onu anlymdm

iyi yapmıssın gayet guzelmıs pekı kullandklarnı napıcaksn bnde bı cok sey almak ıstyrm ama esyalarm hep yenı oldgndan eskıyene kadr almamaya karar verdım...
neler neler yapmış da çok yiyemedim tabiki de

neler yapmıs anlatsana az canım ceksın acıktım zatencok sadıstım kendıme ezıyet cektırıorum

Mantar seklini yapmak icin ufak bi kapak alip once kakao ya sonra kurabiyenin ustune bastırıyosun canim. Bende lale seklinde ici bos bi tuzluk kapagi vardi onunla yaptım kapaktan daha guzel oldu tam mantara benzediler

İyi yapmıssın gayet guzelmıs pekı kullandklarnı napıcaksn bnde bı cok sey almak ıstyrm ama esyalarm hep yenı oldgndan eskıyene kadr almamaya karar verdım...

Beğenmenize çok çok sevindim bende içime sinerek aldım çok. Nenacım ben öncekileri bazamın altına kaldıracağım. Aslında dolaplarımda herşey çok rahat duruyor onları da ayarlayıp yer açsam artık fena olmayacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…