Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailenle ozlem gder tatlisim sen ozledm dedkce bnmde annemle babami ne kdr ozledgn aklima geldi :)Annemlere gidiyoruz adaya çok mutluyum ailemi çok özledim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
afyetler olsn bol ketcap bol mayonez ayycanim cekti off :)Biz evdeyiz bu aksam iftarda sosisli sandvic var :) ee hep dolmalar soteler nereye kadar dimi ama azicik da gecistirme yapalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afytler olsn ne bereketli sofrnz varms keske banada tanri misafri gelse ama dun kardeslerm geldi onlara hzmet ederken cnm cikti ayaklarm davul gbi oldu :)Bugun misafirden bahsettik. Yemege misafirim geldi
Esim isten gelince markete gittik bise kalmamis evde diye. Gelincede kabak yemegi yapayim dedim daha once hic yapmamistim kizartmasi agir oluyo mucverden de biktik 2 kisiye fazla geliyo. Neyse yaptin dunden de tarhana corbasi vardi bize yeter yanina yogurt karpuz cikaririz dedim. Yemek pisti tam iftara 1 saat kala esimin eski ev arkadasi geldi bizim apartmanda abisiyle yasiyodu bir senedir tasiniyomusta kalan esyalarini almaya gelmis anahtar bizde die. Yemege buyur ettik bizde tanri misafiri. Baktim yemek yetmez hemen alelacele birde bulgur pilavi yaptim. Valla hepsi cok guzel olmus begendiler. Korkmustum kabagi ilk yaptim bide oruclu tatsiz tuzsuz olmussa diye
ay valla gt gr hc dusunme bn bldgn 3gecedr uyumuyrm offlaya poflaya done done bi hal oldun yaaaaz önce eşimle bahçe de biraz yürüyüş yapalım dedik. bi baktım havuzda bayanlar. ben camdan çocuklar var sadece sandıydım. bundan sonra akşam 10 buçuktan sonra sadece bayanlara açılıcakmış. eşim git istersen dedi ama ben havuz için pek müsait değildim. en kısa zamanda geceleri serinlemeye giderim artık.
kiyamam bnde smdiden oyleym stankim dusun bebek dogdugnda hic dusunemyrm napcgmiBasta uykusuz oldugumda cok kotu oluyordum. Su an uykuyla ilgili sorunlarim basladi. Arda su an uyuyor ben uyuyamiyorum. İsin kotusu gunduzleri de uyayamiyorum. Toplam gunde uc saat anca uyuyorumdur.
sizin duzen coktan oturur heralde ya bu duzen kacnci ayda oturuoki acaba :)Umarim sizin bebeler dogdugunda sizler bu saatlerde uyanik oldugunuzda. Bizim uyku duzenimiz oturmus olur ve uyuyor oluruz.
Afyt olsn :)Adadan dün gece döndük şimdi kahvaltı hazırlayım kendime eşim niyetli uyuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnmde esim evde bn calsyrm hangsi daha kotuGünaydın kızlar benim eşim bugün çalışıyo yalnızım yine
Afyt olsn :)
Bnmde esim evde bn calsyrm hangsi daha kotu
Hümeyra avea jet modem alın canım 4gb eğer avea çekiyor ise tabi bizim çok güzel çekiyor biz memnunuz. Çok fazla uzun video izlemedikten sonra gayet güzel yetiyor 4gb bize ve ayda 30 lira ödüyoruz. Ttnet geldi ama çok pahalı olduğu için almadık çünkü dijitürke falanda 80 lira ödüyoruz biz.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
selamlar hatunlar
balkonları yıkadım ne çok toz oluyor yahu kova kova döktüm anca arındı. evi de silip süpürecektim eşim kızdı deli misin dieneyse akşam üstü hallederim ben
hümm beniim eşimde eve net almak istemedi gerçekten çok pahalı telefon hattı olmadan 85 i geçiyordu. biz şuan komşumuzla birlikte kullanıyoruz 50 lira veriyoruz. gerçi ikimizin de telefonunda 4 gb net var evdeki filim falan indirip izlerken iyi oluyor
dün bi tatlı yaptım denemenizi tavsiye ederim. çok güzel bir yaz tatlısı limon seviyosanız yapın yiyin. http://www.yemekcini.com/2006/01/19/biskuvili-limon-tatlisi/
( ben yaparken 1 yumurta koydum kokar falan diye zira yumurta kokusu pek sevmem )